Bojím se otěhotnět po 2 zamlklých těhotenstvích

michalka1402
21. srp 2013

Ahojte je mi 23 a už mám za sebou 2 zamlklý potrat a 1 rok.Doktorka říká že se nesešly správný buňky. Aji štítná žláza je v pořádku (podle krve). Chceme to zkusit zas za pul roku ale bojím se že to dopadne stejně. To už bych asi nerozdejchala ☹ Děkuji za odpovědi nebo aji rady

ange_de_la_morte
21. srp 2013

Ahojky, nemám wlastní zkušenost, proto nejspíš neporadím tak jako holky co si prošly tím co ty, ale myslím si že je hlawně důležité aby jsi se psychicky srownala, aby jsi začala myslet pozitiwně, myslet na to že se to powede, a prostě nepřistupowat k otěhotnění s obrowským strachem , wím je to nejspíš těžké, strach má každý ( i já jsem měla celé těhotenstwí strach aby bylo wšechno wpořádku i když nebyl důwod si to nemyslet) . Dej to mu chwilku času a pokud se sama nezwládneš wyrownat se strachem z dalšího potratu můžeš zkusit pomoc psychologa ( netřeba se za to stydět a brát to jako krajní řešení, já sama jsem strašně šťastná že mně mamka kdysi dokopala psychologa nawštíwit a troufám si říct že mi to welmi změnilo chápání žiwota jako celku i se wyrownáwat s každodenními problémy, a psycholog byl hrazen pojišťownou na doporučení doktorky ) . Držím palečky ať se podaří změnit myšelní a nakonec i mít zdrawé a krásné miminko 🙂 ( omlouwám se za ,w, nefunguje mi jednoduché)

janicka85
21. srp 2013

michalka1402 ahoj, nech si poradit v CENAP

bibi_du
22. srp 2013

Ahoj, nám miminko zemřelo v 36. týdnu a teď jsem znova těhotná a celá rodina se může pos...strachy. Občas už to s nervama nevydržím a začnu, že nevím, jestli to ten půl rok do narození vydržím...:( Jenže, s manželem chceme velkou rodinu, je to pro nás tak nějak základ spokojeného života, a jiná cesta k miminku, než být zase těhotná, nevede...Pokud se u vás nezjistilo, kde je problém, vím, že je to horší, než kdybys třeba byla (nedej Bože) nemocná...(u našeho Matouška se taky příčina smrti nezjistila)....Nicméně, zkuste se nechat vyšetřit geneticky, ty i manžel (to po dvou neúspěšných potratech udělala švagrová s bráchou)...A přeji hodně sil.