icon

Bolesti bederní páteře po mini interrupci. Jaké jsou vaše zkušenosti?

valkyra7129
6. bře 2025

Zdravím maminky. Máte prosím některá zkušenosti s bolesti beder a pánve po zákroku dutiny břišní? V únoru minulého roku jsem byla na mini interupci. Vše proběhlo bez komplikací avšak v září mě propadly bolesti pánve a beder a od té doby mě bederní část zad neskutečně bolí. Při sezení hlavně při předklonu a do toho mě bolí pánev. Myslím boční kosti pánve a cítím dělohu. Cítím kde se zrovna nachází. Je možné že jsou to komplikace po zákroku? V tom září jsem podstoupila sono břicha. Vnitřnosti jsou všechny v normě. Nemohu se na googlu nic dočíst. Děkuji za jakékoliv zkušenosti

eliss232
7. bře 2025

Teplé obklady nebo nahřívací polštářek na bedra jste nezkoušela?

cilkat
7. bře 2025

"Cítím dělohu" mi přijde hodně divné - opravdu je v pořádku? žádný zánět a pod? Určitě bych to konzultovala s gynekologem.
Jinak bolesti ale klidně můžou způsobit prostě špatně fungující svaly pánevního dna. Takže pokud nic nenajde gynekolog, zkusila bych fyzioterapeuta, ideálně se zkušenostmi se ženami po porodu (mohlo tam prostě dojít k narušení nějakých vazů, svalů... možná i hormonálně. S tím, ež by to měla být s takle dlouhým odstupem "běžná komplikace po zásahu" bych se opravdu nesmířila.)

levandule_k
7. bře 2025

Napadlo mě to samé, co @cilkat, že bych to řešila na fyzioterapii zaměřenou na gynekologii.