icon

Bolestivá ovulace při Clostilbegytu?

therias
14. led 2018

Ahoj holky, s pritelem se snazime i dite a doktor mi nasadil Clostilbegyt. Beru ho druhy cyklus. Prvni bylo davkovani 1-0-0 a vytvoril se jeden folikul 11 mm. Druhy cyklus jsem brala 1-0-1 a vytvorili se foliky tri 21 mm, 25 mm a 26 mm. Ze ctvrtka na patek v noci se mi spustila ovulace a fest me u toho bolelo bricho. Zazila ste to nektera, zadarilo se vam pri takovych folikulich? Dekiki

monikaa91
•
14. led 2018

Ahoj. Já mám teda s Clostilbegytem špatné zkušenosti. Kvůli němu jsem měla cystu, která pak praskla a skončila jsem na pohotovosti:( Ale jinak tahle velikost folikulů je podle mě super🙂 A dostala jsi Pregnyl nebo jinou injekci na spuštění ovulace?

monikaa91
•
14. led 2018

Je promiň nevšimla jsem si, že píšeš, že se ti ovulace už spustila 😊

therias
autor
•
14. led 2018

Ja si myslim ze to ovulace byla. Doktor rikal ze behem jednoho az dvou snu bude ovulace a bricho me bolelo jako nikdy. Poznal by doktor na UZ ze je to cysta a ne folikuli?

vendelinka08
•
14. led 2018

Me boli pri ovulce bricho kazdy mesic. Dokonce si nekdy myslim..jestli nemam slepaka. Boli me vetsinou prava strana. Ale strasne.

bezinka11
•
19. led 2018

Já měla po clostilu taky tři folikuly podobných rozměrů, ovulace proběhla, ale nám se bohuzel nezadarilo, dostala jsem ms.

motomischel
•
7. čer 2018

Kamaradka mi vzdycky rikala, ze pozna ovulci, ze ma az skoro krece kazdy mesic na jine strane a to i bez clostylu. Ja jsem ho ted mela prvni cyklus a dva dny mirne bolavy cely podbrisek a druhy den i prava strana. Doktor mi rekl, ze to je znamka, ze se tam neco deje, ze je to v poradku.