Interrupce v 11tt
Ahoj, jsem v takové situaci o které se mi hodně špatně mluví, píše se o tom trochu snáze....Nevím, zda to psát přímo sem, nebo raději spíše přes zprávy...Asi zde není ideální prostor k řešení a povídání si na toto téma, asi by mě většina poslala k odborníkovi..Vím, dnes jsem se zaregistroval a hned píšu do diskuze, asi nevím kudy kam, tak proto...není to provokace..Děkuji za případné reakce. Zatím psát více nebudu, nadpis napoví, nastíní situaci, která má nastat za týden...
Holky ja Vas nechapu. Pokud zalozim takovou skupinu tak musim pocitat s tim, ze kazdy ma jiny nazor na danou vec. Nebo snad nemuzeme rict svuj nazor? Mam tady vykladat jaka je to chudinka, vsechno bude dobry, ze je statecna atd? Hlavne nevime o co vlastne jde, proc to musis resit takhle atd. Ale reknu svuj nazor. Pokud jsi otehotnela neplanovane a chces to vyresit takto, tak prosim, ale priste to chce lepsi ochranu. Sexovat to by sexoval kazdej, ale co pak ty nasledky? Jsi nezodpovedna. Az se mi chce z toho brecet. My se snazime o miminko rok. Tak snad chapes muj nazor, ze bych dite, ktere nosim pod svym srdcem nikdy nezabila. Ma pravo zit, jestli s Tebou nebo u nekoho kdo by rad adoptoval, protoze sam dite nemuze mit. Rozmysli si to poradne, muzes toho pak litovat ☹ ale asi uz jsi rozhodnuta.
PS: damy, radsi na muj prispevek nereagujte, nechci se tu hadat!
Ahoj 🙂 Nejsem si jistá, co Ti mám poradit, nevím v jaké jsi situaci, ale samozřejmě chápu, že se Ti nechce vypisovat sem podrobnosti. Mám ale takový názor, že neexistuje situace, pro kterou by neexistovalo řešení - myslím takové řešení, které nikomu neublíží. A interrupce není takové řešení, Tobě se pravděpodobně zdá, že v Tvojí situaci je to to nejlepší nebo možná jediné, co můžeš dělat, ale věřím, že by se dalo vymyslet i něco jiného, tak aby Tvoje děťátko dostalo šanci přijít na svět. Mělo by ji dostat, protože už to je živá lidská bytost. A ať je Tvoje situace jakákoliv, věřím, že nebudeš litovat, když mu tu šanci dáš.
Pokud máš nějaké problémy, které nevíš jak řešit, můžu Ti nabídnout linku pomoci pro těhotné ženy, rádi Ti tam pomůžou: http://linkapomoci.cz/
Držím palce! 🙂
Pokud neni preruseni ze zdravotnich duvodu, a jsi rozhodnuta,ze miminko si nemuzes nechat, zvazila bych dat miminko k adopci. Je spousta paru,kteri netrpelive cekaji roky na telefon z uradu,ze pro ne maji miminko... a zrovna by i to vase melo sanci zit v milujici rodine.

Tak nevím jestli chceš s něčím poradit nebo si jen pokecat, ale klidně kdykoli napiš SZ 🙂