icon

Interrupce v 5. týdnu pomocí pilulky. Jakou máte zkušenost?

purelove
20. srp 2025

Holky, potřebuji slyšet aktuální zkušenosti... Vím,ze je tu na toto téma diskuzi mnoho,ale nemám kapacitu hledat ... Vy,které jste podstoupily interupci v 5tt - pomocí pilulky, jaky byl průběh? Děkuji za zkušenosti...

1pomnenka
20. srp 2025

Každá má úplně jiný průběh, některá jako silnější bolestivou MS, některá si opravdu zažije bolesti ,,téměř" jako před porodem a některá končí v nemocnici na čištění, protože neodejde vše.

purelove
autor
20. srp 2025
@1pomnenka

Každá má úplně jiný průběh, některá jako silnější bolestivou MS, některá si opravdu zažije bolesti ,,téměř" jako před porodem a některá končí v nemocnici na čištění, protože neodejde vše.

@1pomnenka četla jsem,ze zkušenosti jsou různé. Zajímal me hlavně prubeh, zda uz v ambulanci se poda první tabletka, nebo se jde někam na oddělení ,atd...

1pomnenka
20. srp 2025
@purelove

@1pomnenka četla jsem,ze zkušenosti jsou různé. Zajímal me hlavně prubeh, zda uz v ambulanci se poda první tabletka, nebo se jde někam na oddělení ,atd...

@purelove Po 1. tabletě se čeká v čekárně, po 2. tabletě déle, myslím 3 hodiny. Snad mám správné info, třeba někdo upřesní.

marses
20. srp 2025

Tableta se podává ambulantně v lůžkovém zdravotnickém zařízení. Obvodní gynekolog sepíše žadost o umělé přerušení těhotenství a odešle tě tam.