Jak dlouho trvá krvácení po spontánním potratu?
Holky zajímali by me vaše zkušenosti. Testy mi krasne silily, poslední jsem dělala 16 dpo a byly tam skoro dálnice. 13 dní po zpoždění jsem začala spinit, další den krvaceni střední,včera silnější a dnes už skoro nic. Zkusila jsem dnes test jestli čárka slábne a pořád dálnice. Neverim ze by se mimi udrželo ale spíš mě zajímá jak dlouho jste krvaceli a kdy začali testy slabnout.
Jdi k doktoru a uvidíš. Ja zažila potraty i zdárná těhotenství, pri potratu přišlo hodně silné krvácení, bolesti jako při silnější ms a po skončení krvácení uz byl na testu maximálně duch. Zatímco u zdárného těhotenství sem taky krvácela, u jednoho opravdu hodně ze mě i hospitalizovali a byl to jen hematom.
Zajdi na gyndu, hodně jsem krvácela oba s manželem jsme byli vyřízený.. že tohle prcek nemůže zvládnout a měla jsem velkej hematom a teď jsem ve 28tt. Držim palce ♥️
Zajdi na gyndu, hodně jsem krvácela oba s manželem jsme byli vyřízený.. že tohle prcek nemůže zvládnout a měla jsem velkej hematom a teď jsem ve 28tt. Držim palce ♥️
@martina_cz já si nemyslím ze by to mohlo být v pořádku. Při tom krvaceni ze mě šli fakt cucky
@martina_cz já si nemyslím ze by to mohlo být v pořádku. Při tom krvaceni ze mě šli fakt cucky
@anonym_autor ze mě šlo krve jako při ms a to ji mám hodně silnou, zkusila bych za pár dní test a pokud bude furt dálnice, tak bych šla na gyndu 100%
@anonym_autor já když jsem si loni prošla zamlklým těhotenstvím, tak první den jsem špinila, další 2 dny slabé krvácení a další dny se to postupně zesilovalo, až jsem jsi vložku musela měnit co půl hodiny. Krvácela jsem celkově snad týden.
Takže jak píšou holky, běž raději k doktorovi.
Já teda měla těhotenství potvrzené doktorem, byla jsem v cca 8 týdnu. A díky krvácení jsem šla na pohotovost (začalo v pátek odpoledne) a tam mi řekli, zamlklé
Při prvním potratu asi 10 dní, při druhém asi týden a teď při třetím asi 9 dní

Pokud o mimi stojíš, tak skoč na gyndu - zkontrolují tě a případně se dají nasadit i nějaké léky. Znám lidi, co žena měla normální menstruaci i třeba dva měsíce, než jí teprve vypadla. Jsou i holky, co vůbec netuší, že jsou těhotné i mnohem déle (pořád menstruují). Tzn. klidně se udržet mohlo, mohl tam být hematom, cokoli.