icon

Je krvácení po potratu známkou menstruace?

viky000
13. čer 2024

Ahoj, potřebovala bych se s vámi poradit. Předevčírem to byli 4 týdny co jsem musela do nemocnice na přerušení těhotenství. Krvácela jsem první dva dny a potom ještě za pár dní a trvalo to asi týden... S přítelem jsme teda nedrželi 6 týdnů. Ted je to tři dny, co jsem začala krvácet, břicho mě bolelo jako na ms, ale dneska mi to skončilo a krvácení nebylo úplně silné jako na ms, jenom takové špinění. Můžu to brát už jako menstruaci? Nemyslím si, že by to bylo ještě čištění...

lencaa11
13. čer 2024

@viky000 Ms 6/8 týdnů po přerušení zřejmě ještě děloha čistila

viky000
autor
13. čer 2024

@lencaa11 Já jsem byla i na kontrole u mého Dr. A ten dělal UZ a říkal, že vyčištěno v pořádku, že už by měla jenom přijít ms.
Většinou mám ale ms tak 5,6 dní, tak jsem nad tím trochu zapremyslela. Ale sex jsme měli několikrát nechráněný po prvním krvácení.

martulka88
13. čer 2024

@viky000 Byla jsem po prvním porodu a MS mi přišla přesně 4 týdny po porodu - potvrzeno i gynekoložkou, jelikož jsem byla u ní. Takže klidně menstruace mohla přijít.

viky000
autor
13. čer 2024

@martulka88 děkuji 🙂taky si myslim že to byla menstruace. Akorát mě udivilo, že jsem to měla jen 3 dny a slabě, ale to se mi ještě příští měsíc může srovnat.

martulka88
13. čer 2024

@viky000 Bylo to jakoby v šestinedělí, mohlo se to chovat jinak. Já to tedy měla klasicky 7 dnů. Byla jsem 3 měsíce po porodu, cyklus 28dnů a místo očekávané ovulace přišla MS a hned 2 týdny na to byla ovulace a zadařil se druhý syn 🙂 Jinak jestli hlídáš MS kvůli dalšímu snažení, tělo není stroj a potřebuje zregenerovat. Snad se vám zadaří, jak si přejete. 🙂