Jsem těhotná, ale nevím, kdo je otec. Prožil si někdo něco podobného?

andrejjda
4. led 2020

Před par dny jsem zjistila ze jsem těhotná,ale nevím kdo je otec. Rozmezí je 9 dni. Nevím zda se to dá poznat podle ultrazvuku. Už mám jedno 2 lété dítě s kterým jsem sama. Vůbec nevím co mám dělat,kdybych to měla s jedním co jsem s nim byla tak by si miminko nechala,ptz je to otec mého prvního ditete,ale s tím druhým člověkem nechci mít nic společného,byl to omyl. Hrozné jsem si přála ještě jedno miminko ale ne takhle a určitě ne s tím druhým člověkem. Nevim si rady ,ptz i můj věk je už dost vysoký. A bojím se ze už nebudu mít nikdy druhé dítě. Dělala jsem si test blue r. který ukazuje ze jsem 1-2 týdny tak to spis vypadá na toho koho nechci ani vidět :( . Není tu někdo kdo si prožil něco podobného ? Nebo nějaký názor ? Já nevím co mám dělat. Ale vím ze absolutně si nedovedu představit byt těhotná s nekym koho nechci,ale kdyby to byl zase otec mého prvního ditete tak si miminko nechám s radosti. Prosím neodsuzovat taky mě nenapadlo nikdy ze by se tohle mohlo stát zrovna mě:(.

amazonkajanik
4. led 2020

@andrejjda s tím ti asi nikdo neporadí. 9 dnů je málo a jelikož si jej nechceš nechat,kdyby bylo toho druhého, tak jsi v zapeklité situaci, páč tady by pomohl pouze test otcovství

leymea
4. led 2020

Napiš kdy jsi s kterým měla sex. 🙂 ať jsme víc v obraze.

sudylichozrout
4. led 2020

@andrejjda Predne je treba rici, ze dite nemuze za sve rodice. Takze nemuze ani za to, ze mama chrape se dvema najednou a ani za to, ze je pravdepodobny otec vul.
Pokud by byl otcem ten, ktery nechces, nemusis ho uvadet do rl a tim ho vyvazes z jakychkoliv prav a povinnosti vuci diteti. Kazdopadne rozmezi 9 dnu je malo na to, aby se dalo s presnosti nyni rici. Plus minus budes vedet na prvnim screeningu, kdy uz se interrupce delat nemuze.
At tak ci tak, pises, ze je ti uz docela hodne let. Tak se podle toho zacni chovat. Kdyz uz musis spat s pulkou fotbaloveho tymu najednou, chran se.

andrejjda
autor
4. led 2020

@leymea 11.12 a ten druhy 20.12

andrejjda
autor
4. led 2020

@sudylichozrout nemusím no,ale já si nějak nedovedu představit ze bych věděla ze on je otec. Úplně mám averzi k němu a nechapu proč. Samozřejmě vím ze je to moje chyba a taky si za to ponesu následky sama, ale to vím to úplně teď nepotřebuji asi slyšet. A rozhodne nespim s celým fotbalovým tymem🙈.

sudylichozrout
4. led 2020

@andrejjda Tak proc jsi s nim spala, kdyz k nemu mas averzi?

leymea
4. led 2020

@andrejjda a test jsi dělala kdy?

andrejjda
autor
4. led 2020

@sudylichozrout no to mám teď poslední 2 dny. My se známe už asi rok,on mě uháněl asi půl roku hold teď jsem se s nim vyspala:(. Teď toho lituji.

andrejjda
autor
4. led 2020

@leymea včera a predevcirem asi 5 testu.

sudylichozrout
4. led 2020

@andrejjda Jasny, no. Jeste napis, kdy jsi mela posledni mesicky. Ale pokud test ukazuje 1-2 tydny, jsi 10-14 dnu od ovulace, takze to spis odpovida tomu sexu z 20.12. Taky koukni na intenzitu carky na klasickem testu. Pokud to nebyly ultra dalnice, ale ta jedna carka byla jeste trochu slabsi, jde pravdepodobne o toto datum.

andrejjda
autor
4. led 2020

@sudylichozrout 3.12 ale měla jsem je dostat o 10dni dříve ale z nějakého důvodu což nechapu jsem měla v listopadu 10 dni spozdeni a myslela jsem si ze jsem těhotná s otcem svého prvního ditete,pak jsem to 3.12 dostala a 11.12 jsem s nim měla sex. Pak mi řekl ze ať na nej zapomene a tak a já udělala toho 20.12 zřejmě asi osudovou chybu 😭.

andrejjda
autor
4. led 2020
andrejjda
autor
4. led 2020

@sudylichozrout no tak to jsem v pr... to jsem přesne nechtěla

sudylichozrout
4. led 2020

@andrejjda Podle intenzity tech testu i datu posledni menstruace je to temer jistota. Tehotna jsi cca od 20. prosince. Presto bych byt tebou jeste rozvazila, zda skutecne pujdes na preruseni.

leymea
4. led 2020

@andrejjda souhlasím s @sudylichozrout . Jenže ono se to stejně dost blbě zjišťuje pokud nevíš kdy došlo k ovulaci. Některé spermie jsou schopny přežít až 5 dní. Taky pak záleží kdy se začne oplodněné vajíčko uhnizdovat, ale stejně to vidím taky na toho 20.12., protože ty čárky by tomu odpovídaly.

andrejjda
autor
4. led 2020

@sudylichozrout to je hrozny, já to úplně tusila,proto si myslím ze mám k němu takovou averzi. Ani nevím jestli mu to mám říct nebo ne. Vůbec nevím no co mám dělat. A byt sama s dvěma detma a každý jiný otec? A z toho jeden jako ani nenapsany...To mi přijde silene. já prave nevím co mám delat,nejsem pro potraty a kort když bych chtela ještě jedno mimo a teď ho mám. Ale takhle? :((

andrejjda
autor
4. led 2020

@andrejjda mám tu říct ? Nebo ne?

andrejjda
autor
4. led 2020

@leymea 😭

tulikiss
4. led 2020

takze sex byl 9 a 18 den cyklu. neda se urcite kdo je otec a ani utz ti neporadi, protoze ja vim vzhledem k ivf na minutu presne kdy doslo k oplodneni stejne syn dle utz byl +/- tyden.
Nejde urcite kdo je otec je to pade na pade, protoze k oplodni mohlo klidne dojit az 15-16.12 par dni zahnizdeni a pak by taky test ukazal 1-2 tyden. Nebo si toho 20. trefila ovulaci a k zahnizdeni doslo hned.

lachtanice86
4. led 2020

@andrejjda spíš to hádám na styk z 20.12

andrejjda
autor
4. led 2020

@tulikiss ale to nezjistim kdo je otec:( jsou nejake testy ale to stojí asi 36tis😭. Já jsem úplně na dne::(. V životě jsem nic takového neudělala a teď se musí stát tohle. Mě to přijde jak zlej sen. Achjoo .jeste jsem to ani nikomu neřekla. Bojím se ze když si to vezmu ,budu si to vyčítat do konce života. Ale nedokazu si představit ze bych s tím druhým měla dítě.

andrejjda
autor
4. led 2020

@tulikiss kdybych neměla to spozdeni v listopadu nevysvetlitelne tak bych měla ovulaci asi 14.12 ale takhle nevím vůbec:(.

andrejjda
autor
4. led 2020
orisek56
4. led 2020

Heh, nic proti ale kdyz jsi tak stara jak tvrdis..... To jsi nemela ani na ochranu za 50 kc, nebo kolik to stoji? Vis co, jako chapu ze te to ted trapi a jsi z toho totalne znicena, ale proc chces znicit dite? Jen protoze ty mas k chlapovi averzi, tak proste das pryc decko? Predstav si tu situaci, ze uz budes mit po interupci...fakt si predstav, ze jsi zrovna treba den po.... Je to v pohode predatava? Nebo se ti to hnusi? Protoze s tim budes zit cely zivot.... Tak si to rozmysli velice dobre. Chlapa uvadet do rl nemusis i kdyz krom vaznych cinu ma podle me dite pravo vedet kdo je otec a chlap by se podilet mel na peci. Samozivitelka s deckem s kazdym jinym uz taky nebudes rarita. Dobre si romysli, kestli cjces zabit decko, kvuli averzi na nekoho jineho....

moly001
4. led 2020

@andrejjda taky bych řekla, že k početí doslo toho 20.12. Pokud si touzila po druhém dítě, nech si ho...

martiina_k
4. led 2020

Zkus si odpovědět - když bys měla jistotu, že je to toho druhého, šla bys na přerušení? Nebo by sis dítě nechala? Pokud bys šla na potrat, neříkala bych to ani jednomu a pokud chceš být dál s tím prvním, tak s ním buď a o miminko se snažte spolu. Co znamená, že ti je víc? Jako už se blíží čtyřicítka?

andrejjda
autor
4. led 2020

@martiina_k 37 mi teď bylo. Ten první co s nim mám už dítě,nás opustil a dva a půl roku se nezajímal,a teď v září se ozval a ze se k nám chce vrátit. Já byla šťastná a cellu dobu jsem nikoho neměla a čekala na nej.ale on se vždycky vrátil pSk odešel pak zase vrátil a pak zase ze s námi nemůže byt.no a já idiot abych zapomněla jsem udělala co udělala samozřejmě opila. A teď tohle. Ale kdybych s nim měla dítě vím ze mi to vadit nebude,měli stejného otce a i jeho rodina nás má mlc rada a my je. Ale s tím druhým dítě nechci:( to byl omyl a hrozné toho lituji. 😭

martiina_k
4. led 2020

@andrejjda no jako vypadá to fakt na toho druhého no... pokud ten první neví, zda vás (tebe s dítětem) chce nebo nechce a odchází a přichází jak se mu chce, i kdyby to dítě bylo jeho, zůstaneš stejně sama, tak jako tak. Tak teď už jen promysli, zda chceš miminko i přesto, že budeš sama.

takyjedna
4. led 2020

Ja vim po ivf na minutu presne, kdy jsem otehotnela, a podle ultz je dite o tyden větší... Devet dni je na jiste urceni otce bohuzel malo. Mela si se chranit s tim, se kterym si dite nechtela🙄

andrejjda
autor
4. led 2020

@orisek56 nechci znicit dítě,vím ze za to nemůže. Vím je to moje chyba taky už příště bez ochrany s nikym spát nebudu,to vím jistě. Ale mám tu ještě jedno děcko o které se starám sama a mít druhé s jiným chlapem a byt sama. ? Nevím no:( ale samozřejmě kdybych si ho nechala tak otce tajit nebudu. Spis mám takovej pocit teď ze s nim dítě ne:( nevím čím to je. Ale úplně mi z toho až divně. Ale nejsem taková ze by mi to bylo jedno,a sla na potrat. Potrebuji slyšet názory a rady ptz teď opravdu nevím co mám dělat.