icon

Jsem těhotná, ale nevím, kdo je otec. Prožil si někdo něco podobného?

andrejjda
4. led 2020

Před par dny jsem zjistila ze jsem těhotná,ale nevím kdo je otec. Rozmezí je 9 dni. Nevím zda se to dá poznat podle ultrazvuku. Už mám jedno 2 lété dítě s kterým jsem sama. Vůbec nevím co mám dělat,kdybych to měla s jedním co jsem s nim byla tak by si miminko nechala,ptz je to otec mého prvního ditete,ale s tím druhým člověkem nechci mít nic společného,byl to omyl. Hrozné jsem si přála ještě jedno miminko ale ne takhle a určitě ne s tím druhým člověkem. Nevim si rady ,ptz i můj věk je už dost vysoký. A bojím se ze už nebudu mít nikdy druhé dítě. Dělala jsem si test blue r. který ukazuje ze jsem 1-2 týdny tak to spis vypadá na toho koho nechci ani vidět :( . Není tu někdo kdo si prožil něco podobného ? Nebo nějaký názor ? Já nevím co mám dělat. Ale vím ze absolutně si nedovedu představit byt těhotná s nekym koho nechci,ale kdyby to byl zase otec mého prvního ditete tak si miminko nechám s radosti. Prosím neodsuzovat taky mě nenapadlo nikdy ze by se tohle mohlo stát zrovna mě:(.

martaskaaa
9. led 2020

@nikki69 Jestli jsi četla všechno, tak to už psala jak to bylo. Už bych to asi nerozpitvávala, "problém" je už vyřešený.

andrejjda
autor
9. led 2020

@gruyerre se hned necerti🙂)Omg🙈... chtěla jsem tím říct ze jsk se tady poukazuje neustále na přírodu.. ze by to člověk to měl nechat prirode..tak ze antikoncepce zabrání početí ... a tudíž už rovnou tělo ženy je nastavene aby neotehotnela..chápeš🙂). Nějakymi prasky xxxAle to je jedno už mlcim.. 😀

andrejjda
autor
9. led 2020

@nikki69 už jsem vše co jsem chtěla napsala.. A bylo řečeno x krát...a už končím tuhle debatu ..moc všem dekuji a mějte se krásně...❤️

nikki69
9. led 2020

@martaskaaa Četla, popravdě to nemá ani hlavu ani patu. Tak se to snažím nějak pochopit. Těžko se něco radí když je to nesmyslně podané. Ale pokud je vše vyřešený tak ok 😉

pincola
9. led 2020

Holky, něco na téma potrat.
@andrejjda
@priefi
@bonavoxa , mluvím hlavně k vám, ale samozřejmě ke komukoliv, kdo chce číst. Napíšu teď bolestivou věc a kdo se na to necítí, nečtěte dál.

věděli jste, že někde na světe, myslím v Kanadě je možné přerušit těhotenství kdykoliv? Není tam hranice, kdy smíte a nesmíte, jako u nás. Běžně, tak jako u nás do 12 tt se tam přerušuje do 20tt. je to tam legální, stejně jako u nás je do 12tt legální potrat. Ale potrat se tam dělá i později. A kdo ještě můžete, věste že tam na přání ženy zlikvidují i čerstvě narozené. Protože se tam potrat dělá kdykoliv, narodí se při něm některé ty děti živé a oni je narozené zabijí a stále je to potrat, legální. Kdo chce, ověřte si info na stránkách hnutiprozivot.cz

Zamysleme se každá, nebudu psát co si já o tom myslím, to je tu jedno. Zamysleme se každá, jestli je to vražda nebo ne. kdy to je vražda, a kdy není.Nám zákon říká, že vražda to není do 12 tt. Přeletíte do Kanady a za pár hodin už to vražda není ani potom. Ráno to vražda je a odpoledne už není, záleží, zda jsme sedly do letadla nebo ne.

Možná pro každého je to jinak. Ale ať se člověk zeptá sám sebe, jak to cítí on sám. Nezávisle na zákonech a nezávisle na tom, co dělají třeba i všichni ostatní.

pincola
9. led 2020

@andrejjda Měj se krásně a přeju hodně štěstí a zdraví, tobě i tvému chlapečkovi

mirin89
9. led 2020

@andrejjda Ještě než úplně ukoncis diskuzi - tak pro nás zvědavé - mám ještě jednu otázku - jak ti dopadl dnešní odběr? Díky.

andrejjda
autor
9. led 2020

@mirin89 mám tam 12,5 to H ...něco g? No proste ten hormon🙂). Takže to prej vypadá na samovolný potrat. A prej mám jít příští týden ještě na krev,a pak mi řekne doktorka co dal. A prej nesmím mít sex min 4-6 týdnu ani s kondomem 😂.. abych prej nedostala nějakou infekci . Vím ze to zní hrozné,ale já jsem rada ze to tak dopadlo. Už se mám chuť zase smát.. nechci ns to myslet,ptz na jednu stranu je to takové divné.. nevím takovej zvláštní pocit.. ale na druhou stranu pro mě v mě situaci.. je to dobre. Takže jdeme dal... ❤️

andrejjda
autor
9. led 2020

@pincola no to je hustý 😳... no jak se to říká? Kazdej kraj jinej mrav?🙂) no😶

mamio
9. led 2020

@andrejjda hlavně bych ti ráda popřála, at se spíš zaměřís na novej vztah neboť me přijde ze miluješ toho exota kterej od vás odcházel a zase se vracel, pokud ho miluješ, neztrácej čas s někým kdo na vás sere a vyplňujete mu jen čas kdy se mu to hodí... Hodně štěstí...

priefi
9. led 2020

@pincola tak u nas bez vahani taky udelaji potrat do 20tt pokud je plod postizeny a nekdy i po tom 20tt, ale to uz maji ala porod. Sice prvne to dite nejcasteji zabiji, pak nechaji porodit, nekdy i bez toho kroku usmrceni, nechaji porodit a jelikoz jeste neni schopne samostatne zit, tak ho nechaji umrit. Nemusis ani do Kanady, tady to je taky.
@andrejjda co to je za blbost? Nam dr.dala zelenou hned, abychom se mohli snazit o druhatko. Ale jasne, tem donchuanum diky tomu vyfouknes vitr z plachet.
@gruyerre zas takovou blbost nenapsala, podivej, jak funguje napr.nehormonalni telisko, anebo postinor. Realne k oplodneni vajicka dojde, nedojde jen k uchyceni. Nehormonalni telisko na to vajickou spusti bouri bilych krvinek, ktere ho zlikviduji, jakmile se pokusi o uchyceni (coz je taky duvod nespolehlivosti nekterych techto telisek) a postinor strhne sliznici, do ktere by se uchytilo i s vajickem (pokud je tbl.vzana pozde, tak embrio ma sanci se udrzet a tehu pokracuje). Antina totiz nejsou jen kondomy, pesary a ruzne hormonalni antikoncepce, jsou i antiny, ktere likviduji oplodnene vajicko, aby se poradne "nezakouslo"

andrejjda
autor
9. led 2020

@priefi no já jsem si taky říkala proč? Když jsi mi říkala ze týden menstruace a pak normálně už jsi v pohodě. Ale tohle mi řekla,ze prej ten čípek je otevřeny jsk se čistý ta deloha nebo nějak tak to řekla..a ze tím pádem bych mohla chytit nějaký zanet🤷🏼‍♀️. Tak já teď stejne s nikym spát nechci😂. Tak to je jedno🙂).

priefi
9. led 2020

@andrejjda co dr.to nazor 😉 spis hormonalni vykyvy ted muzes mit a otehotneni muze byt zase raz dva... v nasem pripade neplatilo, na druhatko jsme zapekli az za 4m, driv nic... teda jenom biochemicke, ale to je taky ala nic

not_blond
31. led 2020

@pincola Fakt jo, v Kanadě ti zabijou dítě na porodním sále, když si to rozmyslíš jo? No ne, že bych byla odborník na kanadské zdravotnictví, ale něco mi říká, že je to naprostá hloupost, vymyšlená tím sektářským hnutím, na jehož stránky odkazuješ. Můžeš poskytnout nějaký nezávislý, ideálně oficiální zdroj?

pincola
31. led 2020

@not_blond Nemusíš hned urážet.

not_blond
31. led 2020

@pincola tak mi dokaž se nešíříš nesmysly a já se ti omluvím.

pincola
31. led 2020

@not_blond já ti nic dokazovat nebudu, řeším úplně jiné věci a na tohle nemám kapacitu. Omluvu nepotřebuji, ahoj.

martaskaaa
31. led 2020

@pincola jako to je hardcore a nevěřím tomu, nebo si teda nedokážu představit jestli doopravdy nekdo porodi v porodnici dítě a řekne, že ho nechce, tak ho zabíjí?? Nebo jeste hůř, ho nechají umřít jen tak (nejspíš hlady).. na odkaz jsem nekoukala, je mi špatně jen při tomhle co jsi napsala. Pochopím ještě se zavřenýma ocima, že tam dělají potrat do 20tt jakože u nich legálně. Ale rozhodně normalni ani legální nemůže být usmrcení nebo úmyslně nechat umřít novorozene, které za nic nemůže. Tak snad tam jsou tak vyspělí, že je dají do ústavu a následně k adopci ne? Fakt se mi nechce věřit, že by tam ve zdravotnictví bylo tohle běžná věc. Úplně nepředstavitelné!

hankaviki
31. led 2020

@martaskaaa Taky se mi tomu nechce věřit. Kanada - takový vyspělý stát. Nějaká překroucená blbost.

martaskaaa
31. led 2020

@hankaviki no přesně, příběh jak někde z Afriky.

porem
17. črc 2020

Děvčata. Měla jsem styk před 2 týdny a poté dnes. Pokud budu těhotná. Zjistí lékař rozdíl mezi těmito dvěmi týdny?

sudylichozrout
17. črc 2020

@porem Ano. Na UTZ se to pozna.

codal
18. črc 2020

Taky si myslím, že dva týdny už se poznají.

petula.bir
18. črc 2020

@porem
Nezáleží kdy byl styk ale kdy byla ovulace 😁

lachtanice86
18. črc 2020

@porem a ovulaci si měla kdy? Ale jinak doporučuji nekukat s jiným chlapem bez ochrany, kdyz nechceš ublížit tomu svému

priefi
18. črc 2020

@lachtanice86 já bych spíš doporučila nepodvádět, případné těhu už je jen třešničkou na dortu

llleee
18. črc 2020

@porem Ahoj, vždyť ještě ani nevíš, zda jsi těhotná.. tak zbytečně nestresuj. 🙂

lachtanice86
18. črc 2020

@priefi no tak jasný, ale tady mam občas pocit ze věrnost se nenosí

priefi
19. črc 2020

@lachtanice86 no to jo 😏

obchudekprovas
7. únor 2021

Pokud si myslíš, že zvládneš výčitky svědomí, které tě budou pronásledovat celý život, řešila bych to. Zároveň bych si to nechala pro sebe! Je spousta žen, které mají/chtějí jen jedno dítě. Samotná žena se dvěma dětmi to nemá jednoduché. Často pak toleruje i partnera, který si její lásku nezaslouží. Vidíme to "dělání rozdílů mezi dětmi" často ve Výměnách manželek. Také záleží na podpoře tvých rodičů. Pokud víš, že tě psychicky podpoří, nebála bych se, ale zároveň bych počítala s tím, že budu dvě děti vychovávat sama. Musíš si být jistá, že budeš obě své děti milovat stejně (nezávisle na biologickém otci)! Hlavně už se rozhodni. Řekni si, že jsi se rozhodla správně a žij s tímto přesvědčením svůj život, aby na to nedoplatilo ještě nenarozené dítě. Vnímá to, co se v tobě odehrává, i v bříšku. Já bych ty výčitky "nedala" a dítě bych si nechala. Rozhodně jsi v lepší situaci než žena, které se to stane během manželství. Dítě musí být tebou milované, jinak to nedává smysl.

Strana