icon

Kdo porodil mrtvé miminko ve III. trimestru?

sarkakosinova
7. lis 2016

Holky které jste prošly porodem mrtvého miminka jak jste se s tím srovnávaly? A kdy se začaly snažit o další mimi? Popř.kdy se zadařilo. Mě tato ztráta postihla 2.11 porodila jsem syna Vojtíška moc to bolí ale určitě potřebuju další miminko abych tu prázdnotu vyplnila....alespoň teď to tak cítím...

Strana
z2
kockopes2724
23. lis 2016

@pamodo já to měla na posledním UTZ ještě v pořádku takže nastal problém až potom, ale o to už se nikdo nezajímal, možná by to chtělo ke konci těhu ještě párkrát vyšetřovat UTZ, nebo jak se to dá jinak zjistit?

pamodo
23. lis 2016

@jituso děkuju za povzbuzení a moc gratuluji k miminku.

jituso
23. lis 2016

@pamodo No není vůbec za co 😚😍 a děkujeme moc, už se dubna nemůžeme s dočkat 😁 ale co zrovna vám tady budu povídat 🙂

pamodo
23. lis 2016

@kockopes2724 jo určitě těmi ultrazvuky hlavně od 3 trimestru a ke konci těhotenství kdy nejvíc selhává.A hlídat jestli miminko přibírá a když se něco nezdá existují ještě náké zátěžové testy.V rámci screnning vyšetření se dělá i doppler ultrazvuk a ten vyloženě zkoumá průtoky ale můžou tě na něj poslat kdykoliv.A snad by to mělo jít i poznat na CTG vyšetření kde se měři srdíčko ale to nemám potvrzené a hlavně já na tom byla den předtím než nám malej umřel a nikdo nic nepoznal tak nevím.

Strana
z2