Kdo porodil mrtvé miminko ve III. trimestru?
Holky které jste prošly porodem mrtvého miminka jak jste se s tím srovnávaly? A kdy se začaly snažit o další mimi? Popř.kdy se zadařilo. Mě tato ztráta postihla 2.11 porodila jsem syna Vojtíška moc to bolí ale určitě potřebuju další miminko abych tu prázdnotu vyplnila....alespoň teď to tak cítím...
@kockopes2724 jo určitě těmi ultrazvuky hlavně od 3 trimestru a ke konci těhotenství kdy nejvíc selhává.A hlídat jestli miminko přibírá a když se něco nezdá existují ještě náké zátěžové testy.V rámci screnning vyšetření se dělá i doppler ultrazvuk a ten vyloženě zkoumá průtoky ale můžou tě na něj poslat kdykoliv.A snad by to mělo jít i poznat na CTG vyšetření kde se měři srdíčko ale to nemám potvrzené a hlavně já na tom byla den předtím než nám malej umřel a nikdo nic nepoznal tak nevím.

@pamodo já to měla na posledním UTZ ještě v pořádku takže nastal problém až potom, ale o to už se nikdo nezajímal, možná by to chtělo ke konci těhu ještě párkrát vyšetřovat UTZ, nebo jak se to dá jinak zjistit?