Krvácení po potratu v 16tt

cervickova
30. čer 2019

Ahoj,
Chtěla jsem se zeptat na zkušenosti ostatních. Ve čtvrtek jsem porodila/potratila našeho prvního syna, další kontrolu mám v úterý, ale chtěla jsem se zeptat tady než o tom budu mluvit s doktorem příští tejden. Jak dlouho jste potom holky krvacely a jak bude probíhat šestinedělí jestli probíhat bude? Jak poznám, že se vše vrátilo do normálu? Dneska už mi přijde, že jenom špiním, vůbec jsem po krvávela dost málo.
Děkuji za všechny odpovědi.

grillon
30. čer 2019

@cervickova to je strašně individuální, ale já taky krvácela docela málo a dr. říkal, že je to nevadí...a 6ti nedeli jsem dodržovala, žádný sex, žádný bazén....ale i to záleží na tobě, jak se budeš cítit. Jinak to krvácení se ještě může objevit, nebo můžeš špinit klidně i víc než týden...ale pokud se ti nebude cokoliv zdat, tak radši na kontrolu

sluckynek
30. čer 2019

Potrat ve 22 TT měla jsem asi týden potom jen spinila , potom přišla ms asi 28 dní po porodu

andelka
30. čer 2019

Já jsem se čistila asi týden,10 dní, ale ne pořád stejně,pár dní víc,pak špinění,pak dva dny zase víc,pak špinění a pak už nic. Ms jsem dostala 31 dní po potratu/ porodu. Po třetí ms jsem otěhotněla a vše bylo ok. Šestinedělí jsem byla na nemocenské. Nesměla jsem nic těžkého zvedat, prochladnout,nesexovat, dodržovat hygienu. Sex byl teda po první ms,takže po 5 týdnech.

cervickova
autor
30. čer 2019

Moc děkuji za odpovědi.