icon

Krvácení po revizi dělohy

katcerv8
1. únor 2019

Dobry den, jsem 14 dni po revizi dělohy v 9tt. Na kontrole u gynekoložky vše OK a po první menstruaci se můžeme opět začít snažit. Asi týden po revizi jsem špinila a krvácela pak týden nic a včera jsem začala opět špinit a trochu krvácet, je to normální? Mohlo by jít už o menstruaci nebo se tělo ještě čistí? Děkuji za odpovědi.

patmouse
•
2. únor 2019

@katcerv8 Pokud vim,tak po revizi ma zena klasicke “6nedeli” jako po porodu, takze telo se cisti,zadny sex,sprcha namisto vany... V nemocnici ti nerekli, jak to je? Ja po revizi taky stridave krvacela a spinila a dodrzovala jsem proste 6nedeli, takove jsem dostala i instrukce v nemocnici. Az po tech 6 tydnech se mi pak vratil klasicky cyklus a zacali jsme se snazit znova.

katcerv8
autor
•
2. únor 2019

@patmouse Moc toho v nemocnici neřekli. Na kontrole u gynekoložky bylo vše OK a po první MS se můžeme začít snažit. Jenom mě trochu zarazilo, ze týden po revizi jsem krvacela a spinila, pak týden nic a teď zase spinim, tak jsem chtěla vědět, jestli to měl někdo taky tak. Moc děkuji za odpověď.

katullisrk
•
5. kvě 2019

Ahoj holky, mám dotaz. Byla jsem na revizi dělohy (evakuace dělohy) 15.3., ten den jsem malinko spinila a pak vůbec. Je to normální? Cítím se dobre, nemám žádné příznaky. Jak je to s tou sexuální abstinence? Myslíte,ze třetí týden se to muže zkusit?