Miniinterrupce, cévkuje se u ní?
Holky, z duvodu zamlkleho tehu,musim na miniinterrupci...:(chtela jsem se zeptat,jak to probiha a hlavne jestli se u ni cevkuje???(po kazdem cevkovani jsem mela pak zanet mocaku a jednou i vlekly zanet dělohy)....cevkuje se pri tom,nebo ne?
Dekuji🙂mam jeste jeden dotaz, kolegyne na tom byla pry take a pry i v narkoze vse citila a bolelo ji to...pry to neni narkoza,le jen nejaky oblbovak....ke vsem tem starostem mam z jejich sliv hruzu....co je na tom pravdy?
@slavetice ahoj,mne tedy nic nebolelo..přišla jsem tam rano..taky neočekavane-takže jelikož jsem snídala..musela jsem na pokoji čekat do dvou hodin..pak mne pichli oblbovák a pamatuju si pak akorat jak jsem se přelezla na stul..a usnula jak špalek..nic jsem necítila..možna trochu z narkozy když se probudíš tak ti muže byt blbe..jinak ješte ten den te pustí domu,ja musela ale zustat na noc..šla jsem na zakrok pozde..když jdeš hned rano-večer si doma.
@slavetice a naozaj musis ist na zakrok? mne bol MA diagnostikovany az po mesiaci - v 11tt, plod mal velkost 6+4tt...mesiac som o tom nevedela, vsetko OK, ziadne problemy, potom som zacala krvacat, tak som skocila k dr. ... do 2 dni sa potrat rozbehol sam, sice v bolastiach, ale inak OK, na pohotovosti mi pichli nejake injekcie, oxytocin, potom 2 kontroly u dr. a uz je vsetko OK, snazime sa od prvej MS po potrate...zakrok by mal byt posledne riesenie, nie?
@slavetice U zamlklého těhotenství se zákroku říká revize dutiny děložní. Provádí se po vylačnění pacientky v celkové narkoze, je to krátky výkon, pacientka se vymočí sama před zákrokem, není potřeba cévkovat...bolest břicha po výkonu vnímají citlivější pacientky jako bolest u menstruace...
@slavetice já byla 7x ☹ nikdy necévkovali, ani ekg, jen přeodper.vyšetření, který spočívalo vlastně jen v otázce, jak se cítím..... narkoza je plná, sice jen na cca 15 min, ale neměla bys nic cítit. podle mě je to trochu hloupost,ale dějí se různé věci 😉 já snášela všechny narkozy naprosto v pohodě a asi deset minut po ní jsem vždy už šupajdila na wc(což se nesmí!!)
@slavetice ahoj, necévkuje. Ale přídávám se k některým holkám tady - zkus počkat na přirozený potrat. Já othotněla teď v říjnu, ale v 6+4 zamlklý potrat. Poslali mě do Motola, na vyšetření a kdyžtak revizi. Ve čtvrtek tam byl super pan doktor a řekl, že zkusíme počkat do pondělí, jestli se to nerozjede. V sobotu jsem to dostala v plné síle a v pondělí na utz doktor potvrdil, že to odchází a revize není třeba. Takže místo 3 měsíců čekání při revizi a dodržovat šestinedělí mám silnou mrchu a po ní můžeme v lednu na IUI (my to holt doma neumíme 😀). Jinak EKG mi při prvním potratu dělali, ale necévkovali.

taky jsem měla zamlklé těhu, a u zákroku mě necévkovali.