Miniinterupce, kolik stojí a jak probíhá?
Chci na miniinterupci.Muzete mi poradit kolik stojí a jak probíha?Jestli je to otazka par hodin nebo jak.Kdo mate zkusenost prosím piste.Mam doma 2 deti a nechci třetí.Jenom jednou se stalo a jsem v prdeli.Prosím radte.
Zavolej si na gyndu a dr ti řekne víc, udělá ultrazvuk, vypíše žádanku. Bohužel cena je teda nic moc, asi 2.500 Kč 😕
U sve gyn.jsem platila 600,- za zadost k miniinterupci hned me objednala na zakrok a 3000,- v nemocnici za zakrok..rano nastup a odpoledne me pustili domu,jak sem se divala kazda nemocnice ma jine ceny..
Optej se na tu tabletku ktera vyvola potrat, at nemusis na zakrok.
linkapomoci.cz tam ti poradí a odpoví tvoje otázka, je to linka pro ženy v krizi, kdyžtak psychologická i lékařská pomoc a nebo popotratu.cz tam si můžeš přečíst zkušenosti žen, které si tím prošly...
Já platila u mého gynekologa 1000kč, pak u obvodního na předoperační vyšetření 500kč a pak v nemocnici už nevím přesně ale asi 2500-3000kč cena je podle délky těhotenství, ráno nástup a asi za 3 hodiny, pokud je vše v pořádku domů, nic pak nebolí, ale psychicky jsem se z toho dlouho dostávala, takže už nikdy.

tak když už víš že jsi těhotná, tak to budeš určitě víc než 3tt 😉 já nebyla na potratu jakože dobrovolně, byla jsem na revizi po spontálním potratu, ale myslím, že to funguje stejně. Ve středu odpoledne jsem měla zákrok a ve čt ráno mě pouštěli. Pokud by ti to vyšlo na ráno, pouštějí i ještě ten den odpoledne, pokud je vše jak má. Ceny se pohybují tuším kolem 5tis.