Mispregnol a krvácení. Jakou máte zkušenost?
Ahoj, minulý týden jsem podstoupila přerušení těhotenství potratovou pilulkou. V úterý jsem užila první tabletku, ve středu odpoledne šílené krvácení. Ve čtvrtek jsem dostala Mispregnol a celý den jsem měla hrozné křeče a krvácení silné asi tak do soboty. Teď mi přijde, že to hodně slábne, bolesti ani křeče už nemám, ale v nemocnici mi řekli, že krvácení bude týden silné, což fakt není. Je to v pořádku nebo mám radši zajet do nemocnice?
Taky prosím, kdo máte zkušenost s čím mám teď počítat? Prý se můžu rozkrvácet třeba za 3 týdny zase, opravdu to tak bývá?
@lencaa11 tu mám za 3 týdny po užití Mispregnolu, ale bojím se, že když to slábne, je to špatně. Doktorka v nemocnici mi řekla, že to bude týden hodně silně krvácet a nic se neděje. Je fakt, že do soboty to bylo hrozné
Tak toho asi dost odeslo v sobotu.
Urcite je naplnovana i kontrola po podani- byva cca za 3 tydny.
@hezz17 ano, za 3 týdny, ale nevím, jestli čekat nebo jet do nemocnice, protože za dnešek druhá vložka a je skoro čistá
Tak já jsem celý potrat po pilulce téměř nekrvácela. Asi po 2 hodinách neskutečných bolestí ze mě vyšel celý neporušený amniový váček i s embryjkem vevnitř. Po potratu jsem taky vůbec nekrvácela. Jen cca týden po ze mě vyšla cca 7cm velká sraženina. Krvácet ještě můžeš, ale žáky vůbec nemusíš.
Ahoj, zbytečně moc to řešíš. To, co v nemocnici říkají neplatí na beton, je to orientační ježiškote. Vždyť každá žena je jiná a každé tělo reaguje jinak. Taky záleží v jakém jsi byla týdnu. Po tom potratu je to vždycky takové, člověk se bojí a říká si, co je správně a co špatně, ale holt musíš čekat. Pak uvidíš, co ti řeknou na kontrole - pokud se krvácení zeslabilo a v děloze zůstanou nějaká rezidua - pak budeš potřebovat revizi. Je to běh na dlouhou trať, než se tělo dá dohromady. Tak, držím palce, ať to zvládneš 😉

@marthinkae teď budete v 6 neděli tak že krvacet můžete nárazove celé období jinak jsou ženy které krvácí hodně a jiné málo měla bys te mít nějakou kontrolu zda odešlo vše ...