ZT a farmakologicky ukončené těhotenství. Máte zkušenost?

ninane
30. bře 2021

Máte některá zkušenost? Včera jsem dostala první tabletku, po třech hodinách přišlo silnější krvácení, dnes už slabší, skoro minimální. Zítra si jdu pro druhou tabletku. Podle toho co říkala dr. tak bych měla mít silné bolesti v podbříšku a silně krvácet. Doporučila mi i vložky na noc. Krvácení slábne, tak mám obavu, jestli není něco špatně, nebo se to rozjede až po podání další tablety.

vavrovamichaela
30. bře 2021

@ninane ahoj,já měla taky tabletky Mispregnol dvě tabletky v nemocnici dopo po par hodinách a třetí na doma.Ten den jsem měla odpo bolesti,křeče a krvaceni slabší,hodně průjem,někdo má i zvracení.Silnější krvaceni až druhy a třetí den.Více se to spustilo vždy po teple sprše,nahrivani břicha a cvičení jógy.
Po třech týdnech kontrola u dr UTZ,zda je vše pryc.Bylo to v 8tt.

cinam
30. bře 2021

Měla jsem Mispregnol, jestli si to dobře pamatuji tak dvě tablety po 3 hodinách. Po té druhé jsem začala krvácet (víc než jsem zvyklá, ale nic hroznyho) a lehce mě bolelo břicho. Další den už to byla jak klasická ms, naprosto bez bolestí. Celkem to trvalo tyden, poslední dva dny jen lehké krvácení. Po informacích na netu jsem byla taky vyděšená, že určitě vše neodešlo. Ale kontrola byla po dvou týdnech a v pořádku 😊

ninane
autor
31. bře 2021

Tak jsem dostala další tabletku, embryo je stále v děloze, neodešlo. Tušila jsem to. Doufám, že druhá bude úspěšnější, nechci na revizi.

inssomnia
5. dub 2021

@ninane ahoj, snad se to rozhybe. Já na konci února začala spontánně potrácet (měla jsem vlastně skoro měsíc menstruaci, těhotenství mě ani nenapadlo). Dostala jsem mispregnoly rovnou čtyři (2 hned a 2 po 2 hodinách). Bylo mi trochu blbě, ale menstruace před prvním dítětem jsem měla nesrovnatelně horší. Embryo odešlo druhý den a po pár dnech jsem přestala i krvácet. Hitovka je, že o velikonocích jsem si střihla další. :/ cítila jsem se dobře, MS přišla hned na začátku března, tak jsem těhotenství nebránila. Nevím, jak to budu řešit dál.