icon

Farmakologické ukončení těhotenství. Jaký byl u vás průběh a krvácení?

Včera v 11:15

Dobry den, podstupuji farmakologicke ukonceni tehu. Dnes cca v 8 rano jsem dostala uz druhou tabletu. Prijde mi ze docela dost krvacim, kusy ze me padaji o velikosti dlane. Dr jsem samo volala a popsala jsem ji jak velke ty kusy jsou a ze co hodina to menim vlozku. Rekla ze je to normalni tak se zatim teda neplasim na pohotovost ale pro klid me duse se chci zeptat tu tech krere to podstupovaly. Jaky ste mely prubeh, jak ste krvacely a hlavne kdy preslo to nejsilnejsi krvaceni a ty krevni srazeniny?

klchudik
Včera ve 12:00

Já dostala 3tbl. naráz. Spinila jsem po nich 7 dní a pak 14 dní krvácela jako při ms.

gangam
Včera ve 14:30

Ja ze zacatku to mela jako silnou menstruaci … a po 6 dnech z nicehonic prislo masivní krvácení, a to by mi vložka nevydržela ani 5 minut … ale pokud z vas padají opravdu velké kusy klidně bych zašla na pohotovost na kontrolu

hezz17
Včera v 18:37
@gangam

Ja ze zacatku to mela jako silnou menstruaci … a po 6 dnech z nicehonic prislo masivní krvácení, a to by mi vložka nevydržela ani 5 minut … ale pokud z vas padají opravdu velké kusy klidně bych zašla na pohotovost na kontrolu

@gangam ne na pohotovost ale ke svemu lekari .

gangam
Včera v 19:25
@hezz17

@gangam ne na pohotovost ale ke svemu lekari .

@hezz17 no pri velkém krvácení se má jet klidně i na pohotovost 😊 ja kdybych měla resit svého gynekologa, tak asi po cestě a čekání nekde vykrvácím… takze opravdu velké kusy jako dlaň bych teda nepodceňovala. Každopádně tady nechci nikoho strašit… jen ma zkušenost s komplikacema.

jeliir
Včera v 20:43

Je to normální, 8 porodnických vložek za hodinu!!!!! se považuje za normální průběh. I ty krevní sraženiny. Já to podstoupila na podzim a musím říct, že to byly jatka! Takže vydrž, přestane to. Já takhle silně krvácela dva dny, pak ještě týden něco jako silná menstruace, pak špinění docela dlouho. Byl to otřesný zážitek a pak jsem byla dva měsíce totálně vysílená. Drž se!