icon

Mispregnol a krvácení. Jakou máte zkušenost?

marthinkae
17. únor 2025

Ahoj, minulý týden jsem podstoupila přerušení těhotenství potratovou pilulkou. V úterý jsem užila první tabletku, ve středu odpoledne šílené krvácení. Ve čtvrtek jsem dostala Mispregnol a celý den jsem měla hrozné křeče a krvácení silné asi tak do soboty. Teď mi přijde, že to hodně slábne, bolesti ani křeče už nemám, ale v nemocnici mi řekli, že krvácení bude týden silné, což fakt není. Je to v pořádku nebo mám radši zajet do nemocnice?
Taky prosím, kdo máte zkušenost s čím mám teď počítat? Prý se můžu rozkrvácet třeba za 3 týdny zase, opravdu to tak bývá?

lencaa11
•
17. únor 2025

@marthinkae teď budete v 6 neděli tak že krvacet můžete nárazove celé období jinak jsou ženy které krvácí hodně a jiné málo měla bys te mít nějakou kontrolu zda odešlo vše ...

marthinkae
autor
•
17. únor 2025

@lencaa11 tu mám za 3 týdny po užití Mispregnolu, ale bojím se, že když to slábne, je to špatně. Doktorka v nemocnici mi řekla, že to bude týden hodně silně krvácet a nic se neděje. Je fakt, že do soboty to bylo hrozné

hezz17
•
17. únor 2025

Tak toho asi dost odeslo v sobotu.
Urcite je naplnovana i kontrola po podani- byva cca za 3 tydny.

marthinkae
autor
•
17. únor 2025

@hezz17 ano, za 3 týdny, ale nevím, jestli čekat nebo jet do nemocnice, protože za dnešek druhá vložka a je skoro čistá

reeeza
•
17. únor 2025

Tak já jsem celý potrat po pilulce téměř nekrvácela. Asi po 2 hodinách neskutečných bolestí ze mě vyšel celý neporušený amniový váček i s embryjkem vevnitř. Po potratu jsem taky vůbec nekrvácela. Jen cca týden po ze mě vyšla cca 7cm velká sraženina. Krvácet ještě můžeš, ale žáky vůbec nemusíš.

fioreta
•
18. únor 2025

Ahoj, zbytečně moc to řešíš. To, co v nemocnici říkají neplatí na beton, je to orientační ježiškote. Vždyť každá žena je jiná a každé tělo reaguje jinak. Taky záleží v jakém jsi byla týdnu. Po tom potratu je to vždycky takové, člověk se bojí a říká si, co je správně a co špatně, ale holt musíš čekat. Pak uvidíš, co ti řeknou na kontrole - pokud se krvácení zeslabilo a v děloze zůstanou nějaká rezidua - pak budeš potřebovat revizi. Je to běh na dlouhou trať, než se tělo dá dohromady. Tak, držím palce, ať to zvládneš 😉