Náročné a emotivní zkušenosti s IVF ve 40 letech. Máte také zkušenost?
Ahojte holky, nedávno jsem si tu pročítala diskuze a řešila problém s miminkem a dopadlo to katastrofálně 😭 Ve 40ti sem nečekaně na 3 pokusu IVF otěhotněla, ze začátku a vlastně i déle to byl šok, myslela jsem že to prostě už nejde a druhé dítě mít nikdy nebudu. První má už 11 let. Řešila jsem, že už budou děti moc od sebe a že sem už stará na druhé dítě a tak… A asi to mám za trest, jsem si neuvědomovala ten dar a neskákala do nebe- v 11t mi zjistili šíjové projasnění 10mm 😭😭 ve 12t na Prediku mi řekli, má špatné srdce a funguje jen polovina a jelikož jsem tzv Mozaika a miminko bylo holčička tak měla asi i Turneruv syndrom 😢😭😖 Posralo se co mohlo, jsem po potratu a jsem zničená- ten pocit, že už miminko nemám je strašný.😭😭 Za 3 měsíce mám 40 let a končí mi narok od pojišťovny na IVF ( mám ještě jeden cyklus) Mám málo vajíček a kvalita žádná😭😭😭 tak šance je 00nic ,že se to za 2 měsíce stihne a bude vůbec nějaké vajíčko schopné a uchytne se. Přemýšlím i o darovaném vajíčku, jestli mi to nebude vadit, nemá moje geny. Prošla si některá z vás něčím podobným????????