icon

Operace mimoděložního těhotenství. Máte zkušenost?

vuse
22. únor 2025

Ahojte holky 😕 chtěla jsem se zeptat. Jsem 2 dny po odstranění pravého vaječníku skrz mimoděložní. Máte někdo zkušenosti? Jak dlouho probíhá rekonvalescence, a pokus o druhé mimi? Já po pravdě se teď hodně bojím do toho jít znovu. Budu mít 38let takže toho času taky moc není. Doktorka říkala že nechat projít 2 menstruace a ovulace a můžeme zkusit znovu. Jak to máte vy? Máte některá zkušenosti? Děkuji

4formy
22. únor 2025

Po prvnim diteti to stejne...bala jsem se ze uz mit deti nebudu
..a ted??4 deti 😁 takze klid 🙏

lencaa11
22. únor 2025

@vuse určitě bych počkala aspoň 2 Ms chce to čas hlavně jste teď po zákroku

lvl16
22. únor 2025

V nemocnici mi říkali počkat se snažením půl roku, moje gynekoložka říkala 3-6 měsíců. Nechám projít tři menstruace a pak už to asi zkusíme. Rekonvalescence byla rychlá, ale nedělali mi revizi. Cca týden jsem dodržovala klidový režim (buď byl doma manžel a staral se o děti, nebo za mnou chodila mamka). Největší problém pro mě byly hnisající jizvy. Vůbec se mi nehojily, asi alergická reakce na materiál. Po 14 dnech jsem si stehy vytáhla a hned se vše zahojilo.

vuse
autor
22. únor 2025

Mě říkala počkat 2 cyklusy určitě počkáme déle. Ale ptám se jak jste to měli, já se už bojím už to bylo to docela rychlý a už tam bylo slabé krvácení do břicha. Tak se bojím, že by to přišlo znovu. Já mám stehy vztřebatelný ale mám jit za 7 dní na kontrolu na gyndu, vyšlo to i tak že mě operoval můj gynekolog. Takže bude vědět co a jak.

fioreta
22. únor 2025

Odstranění vaječníku? Myslíš vejcovodu? A kdyžtak, 2 cykly, ne cyklusy 😉 Každopádně běž do toho, až se na to budeš fyzicky i psychicky cítit 😉 Je to pouze na tobě, je to tvoje tělo a tvoje rozhodnutí, hlavně ty se musíš cítit dobře...

vuse
autor
23. únor 2025

@fioreta jj napsala jsem to blbě 🙄