Otěhotnění po umělém přerušení těhu, kdy je správný čas?

spepanka
4. říj 2013

Zdravím všechny, nedávno jsem musela na umělé přerušení těhotenství s dvojčátkama, budou to už čtyři měsíce a po miminku moc toužím, ale nevím jestli není moc brzy na to opět otěhotnět. Máte s tím někdo zkušenost prosím.

neominka
4. říj 2013

Ahoj🙂
jsem 4 tydny po porodu+revize delohy . Porod byl v 16tt (downuv syndrom)
Vcera jsem dostala MS a uz mam vypocitane i plodne dny. Doporucuje se otehotnet az po trech mesicich, ale my nebudeme cekat. Cetla jsem tady na Konikovy prispevky, kde maminky otehotnely jeste v sestinedeli a vse v poradku.
Vim, ze asi riskuji, ale sance je velika...
A vy jste 4 mesice po ukonceni tehu, takze si myslim, ze klidne uz muzete.
Preji hodne stesti🙂

lucykote
9. říj 2013

Ahoj @spepanka já jsem po porodu v 17tt (byla i revize), zatím jsem měla jen jednu MS a přišlo mi, že vůbec neodchází žádná sliznice, jen čistá krev, takže určitě zatím nebudu riskovat a počkám ještě 2 MS a pak se na to vrhneme, zase to nechci odkládat.
Pokud už jsou to v Tvém případě 4 měsíce a cítíš se na to, tak se do toho můžeš pustit 🙂 popřípadě si zajdi k doktorovi a ten Ti poví, jestli jsi fyzicky OK 🙂 hodně štěstí

spepanka
autor
9. říj 2013

Mockrát děkuji, hodně jste mi pomohli a teď už z toho nebudu mít takový strach, i vám přeji hodně štěstí.

elielizabeth
9. říj 2013

Ahoj, na nic nečekej, jestli se cítíš v pořádku a jsi připravena, tak do toho. Já otěhotněla po 2,5 měsících od revize a čekáme zdravé miminko. Dokonce teď chodíme na poradnu jako normální těhotní co 3-4 týdny a ne jako u první dcerky a toho druhého každý týden. A prcek je teď tak odolný, že zvládá i mé hrozné astma 🙂