Potrat kvůli RVF děloze. Stalo se také někomu?
Je tu někdo kdo přišel o miminko kvůli nepřetočené děloze? Čili RVF, nebo taky zaklopení dozadu....
Nebo někdo kdo si to myslí?
Já bohužel nevidím jediný důvod, proč se mi stalo to se stalo v 12tt 😢😢😢 nějak nechápu proč. Mimi se vyvíjelo, srdicko bilo, najednou kontrakce krev a je fuč 😢😢😢
Ja mam zaklonenou delohu. Dceru jsem donosila bez problemu. Loni ZT v 9tt, miminku se v 7+0 zastavilo srdicko. Ted jsem ve 13tt a snad mame smulu vybranou.
Delohou to urcite nebude, miminko asi nebylo v poradku😢
Moc me to mrzi a podilam ti mnoho sil💗
Mám 2 děti, kamarádka 3, tohle spolu určitě nesouvisí.
Také mám zaklonenou dělohu, ZT v 8tt a biochemka a těhotenství se synem bylo bezproblémové. Spíš, co se ke mě dostalo kdysi za info, že může být problém s početím...
Já mám též, děti tři, jeden neúspěch, zamlkle v 19 tt ale příčina neznámá. Problém s početím jsem nikdy neměla, naopak.
Nemyslím si, že by to bylo tím. Taky mám, jsem těhotná počtvrté, z toho 2x ZT, jeden zdravý syn a teď 30tt s druhým synem. Bohužel někdy se tyhle věci stávají a důvod se nezjistí (nebo ani nehledá). Každopádně mě mrzí vaše ztráta.
Mrzí mě to, ale v tomhle bych taky problém nehledala. Mám dvě zdravé děti a dělohu v RVF a ještě srdcovitého tvaru. I dva neúspěchy mám za sebou. Miminko mohlo mít nějakou genetickou vadu. Určitě se brzy zadaří, držím palce.
Děkuji ♥️ mě doktor říkal, že to "může" být tím, protože žádnou jinou chybu neshledali. Achjo, člověk si pak s věkem vyčítá, že nezačal dříve 😢
U nás též nic nenašli. Prý blbá náhoda, nebo něco co se prostě nezjistilo ani před,ani potom. Předchozí dvě těhotenství a jedno další byly úplně v pohodě.
https://www.kalisek.cz/obracena-zaklonena-deloha
Tady je to celkem hezky popsané, v čem je ten náš problém 😉
Málem se mi to ve 13tt stálo taky, ale dcerka se mě nepustila. Díkybohu... Taky mám zakloněnou dělohu. Drž se.
Ahojky,mě doktor asi před měsícem řekl,že mám dělohu nakloněnou dozadu a doporučil mi spát na břiše a cvičit kočičí hřbet. Na těhotenství to vliv nemá,tvrdil.bohužel ale minulé pondělí na konci 9tt mi zjistili ZT a teď jsem druhý den po revizi dělohy a je mi z toho co se stalo smutno...
Jak je tobě? Kdybys chtěla,klidně piš sz.liv
@livianapuntik ahoj, napíši ♥️ já jsem 4 dny po revizi

To tím nebude. To má spoustu žen.