6+2 nejspíš bez žloutkoveho váčku. Stalo se někomu?

katy009
25. pro 2020

Ahoj,je tu někdo komu se taky stalo..
Jsem podle utz 6+2. Na kontrole jsem byla 21.12 s tim,že mi dr řekla,že plod tam je,ale bohužel nemohla najít zloutkovy vacek a srdeční akce taky zatím není.. Na další kontrolu jdu 28.12. Je možné, že se zloutkovy vacek ještě ukáže nebo byl tak dobre schovaný? 😔 Nemyslím na nic jiného, je to moje 2 tehotenstvi a miminko si moc přeju😔 Děkuji za jakékoli odpovědi...

lucca35
25. pro 2020

@katy009 neboj,to dopadne. Já měla na UZ ❤️ až v 8tt 🍀

maaaadlaaaaa
25. pro 2020

Proč tě brala na ultrazvuk v 6tt? Vždyť ti každý řekne, že tam je něco vidět až kolem 8tt. Zbytečně tě vystrašila si myslím

kami2262
25. pro 2020

@katy009 ahoj, u mě bylo vidět srdeční činnost až 7+3. 🙂

jjasmina
25. pro 2020

@maaaadlaaaaa ano lepsi objednávat později, ale mě si tehdy dr objednala taky na 6tt

pepickovapavlinka
26. pro 2020

Já na prvním utz měla jen dutinku.Na dalším už mimi bylo ale o žloutkovém váčku dr nic neříkal.Dnes už jsem 11tt

maaaadlaaaaa
26. pro 2020

@pepickovapavlinka přesně, mně doktor řekl, že tam ještě nic není vidět jen fazolka, když jsem ho poprosila o fotku z ultrazvuku. 😄 Brala jsem to tak, že co se má udržet se udrží a nějak jsem v 8tt nezjistovala víc.

andycr
26. pro 2020

Zatím bych se nestresovala. Já byla v obou těhotenství na prohlídce brzy. Vždy v 6tt a byl vidět gestační váček bez AS a za 2 týdny už bylo vidět srdíčko. Pak jsem byla jak na trní. Druhé bohužel nedopadlo, ale až v 11tt, ale do té doby vše ok i srdíčko bilo. Když se nám zadaří znovu tak určitě se objednám déle.
Prostě musíš čekat no. Přeji ať to dopadne dobře 🍀

zuuzzkkaaa
26. pro 2020

@katy009 ja byla ve stejný den jako ty jen jsem měla 6+4tt prý náznak srdíčka na další jdu 5.1. Mímo je zatím hodně malé 3,6 mm ale váček viděla, tak nevím, on časem zmizí.

ruzova_pastelka
26. pro 2020

A proto je lepší na ultrazvuk tak brzy nechodit, je to zbytečný stres. Zkus na to nemyslet a věřit miminku. Je opravdu ještě hodně brzy.

zuuzzkkaaa
26. pro 2020

@ruzova_pastelka ono třeba po IVF vás berou takto brzy, na 1. utz např. Já

b91
27. pro 2020

Se synem jsem byla na první ko také v 6tt s bez ❤️. Rozhodně si myslím, že je to důležitá kontrola - potvrzení, že těhu je v děloze a ne mimo. Na ko v 8tt už ❤️ bylo krásně vidět. Nestresuj se, já věřím, že vše bude dobré 🧸.
Já jdu ve středu a taky budu 6tt

ruzova_pastelka
27. pro 2020

@zuuzzkkaaa O tom, kdy půjdeš na kontrolu rozhoduješ ty, nikdo jiný 😉 Chápu, že ženy po IVF se víc bojí, ale upřímně, pomůže jít tam takhle brzy? Buď se dozvíš něco, co tě ještě víc vyděsí a vystresuje (a čím dřív tam půjdeš, tím méně přesné je UZ měření a větší šance na neuspokojivý výsledek) anebo tě to na pár hodin uklidní, ale lékař tě stejně nezapomene ujistit, že takhle na začátku je vše stejně ještě nejisté. Nevyhraješ ani v jednom případě.

zuuzzkkaaa
28. pro 2020

@ruzova_pastelka no nevím jak je to normálně byla jsem na IVF prostě mi řekli na klinice, který den si mám udělat test a zavolat výsledek a pak mi řekli termín s kontrolou aby se to potvrdilo už kvůli lékům které se k tomu berou. Není to na mě, kdy já chci.

bomo1
29. pro 2020

@katy009 Ahoj, tak jak to dopadlo na kontrole? Doufám že vše v pořádku 🙏

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru