icon

Potratová tableta, máte zkušenost?

rosessweet
12. říj 2016

potratova tableta, prosim kohokoliv, kdo timto peklem prosel o vasi zkušenost...psychika...imunita po, prip.nove tehu....za me vse k.o. a to moc, rozepisu, v prip.vaseho zajmu...diky

aggravate89
•
12. říj 2016

Vy jste tehotna a miminko nechcete? Nebo jak, otazku moc nechapu 🙂

carmilla
•
12. říj 2016

Vy jste potratovou tabletu už využila, jestli tomu dobře rozumím? A teď máte nějaké potíže?

rosessweet
autor
•
13. říj 2016

dekuji za reakce, ale hledam zkušenost holek, které uzily potratovaou tabletu (ev.tech, které mají zkušenost z okoli)-ne domněnky prip.moralizovani..., dotaz je co prozivaly, psychika a fyzicno "po" (imunita, nemoci), zda se jim podarilo znovu otěhotnět a kdy....na netu je vseobecne malo info-zkusenosti o tom "svi..tvu", max "reklamni"tahaky

aggravate89
•
13. říj 2016

Pouzila jsem ji kdyz mi bylo 18, pouzila jsem ji par tydnu po mini interupci. Byla jsem moc mlada na dite, psychika byla celkem v pohode, protoze jsem vedela ze dite jeste nechci, komplikace jsem zadne nemela a ted je mi 27 a mam krasneho zdraveho chlapecka, tehotenstvi s nim naprosto bezproblemove.

aggravate89
•
13. říj 2016

@rosessweet jinak jsem mela postinor, lekar mi varoval ze po potratu je to riziko vzit si tabletu ale riskla jsem to

kacca11
•
Odpověď byla odstraněná
•
kacca11
•
13. říj 2016

@aggravate89 postinor neni potratova pilulka. Myslim, ze @rosessweet mysli neco jineho.

aggravate89
•
13. říj 2016

@kacca11 ted mi tak dochazi ze vlastne asi ne, ale tak pred tim jsem byla na potratu tak myslim ze ty pocity jsou asi stejne. Snad pani nejak odpoved pomuze