Revize dělohy (potrat), jak dlouho jste vynechaly sex?
Dobrý den Holky, chci se optat před necelými dvěma týdny jsem byla na Revizi dělohy sama jsem potracela Cca v šestém týdnu. 😒 chci se zeptat jestli ma někdo zkušenost, jak dlouho jste vynechali pohlavní styk? Špinit uz jsem přestala před 4dny. Dekuji za názory a zkušenosti
Ahojky, jsem na tom tak nějak stejně jako ty. Jsem po revizi 4. týden ( potratila jsem v 7tt ), s přítelem jsme se snažili aspoň do teď vydržet, jak říká paní, kvůli infekci. Teď jsme začali s pohlavním stykem a vypadá, že je všechno v pořádku, ale aspoň ty 2 týdny bych ještě doporučila počkat. Přece jen to chvilku trvá než to tam dole dá do pořádku 🙂 přeji hodně štěstí a ať je vše v ok!!
Ahoj, já potratila kvůli ZT v 8tt, musela jsem na revizi a první nechráněný sex byl 6.týdnů od revize. Raději fakt počkat ať si něco nezaneseš.
Byla jsem na revizi v cca 8tt a doktor mi říkal, že chovat se stejně jako při porodu, tj. dodržet šestinedělí
Mělo by se dodržet šestinedělí, my teda nedodrželi 😒 Jen čtyř neděli 😅 a v poho, ale jistotu není

Ahoj, ja to zazila loni v 8tt, doktori radili cekat az po 6ti nedeli, ale my zacli o neco drive, cca po ctyrech tydnech, meli jsme driv strach z infekce...