icon

Stará láska nerezaví?

nici121
19. zář 2018

Ahoj vsem, mam problem. Spis zamotanou hlavu. Hodne ve zkratce - pred tremi lety jsem mela pritele, cizince, vedli jsme v podstate vztah jen na dalku pac jsme oba byli v te dobe studenti, on v Recku, ja v Cr a financne to proste lepe neslo. Mela jsem ho opravdu hodne rada, ale ta dalka me ubijela. Rozesla jsem se s nim. Hodne jsem plakala, on taky. Cely ty tri roky jsem na nej myslela, tak nejak, jak se asi ma, zda ma pritelkyni a tak. Nasla jsem si partnera, ale uz na zacatku vztahu byly problemy, udelal mi hodne zlou vec, kdy jsem se docetla o sobe dost hnusne veci. Zkousla jsem to, chtela jsem byt opravdu stastna s nekym. No pak to bylo fajn, ale posledni rok je to uplne na dve veci. Spime spolu jednou za mesic cca, tak 5 min sexu. nebavi me to s nim. Zrusila jsem i nasi svatbu...Hadame se kvuli prkotinam. Ted jsme vybirali dovcu a ja si prorazila misto, kde zije ten muj byvaly. Chtela jsem ho nekde v koutku duse videt. Moc. Nakonec jsme se vecer sami sesli, 2×. Byly to moc hezke dva vecery. Citila jsem se tak, jako pred tremi roky s nim. Jako ja, krasne, volne. Nejlepe za ty roky, fakt…No a ma nejlepsi kamaradka je shodou okolnosti i jeho dobra kamaradka. Rekla mi, ze od doby, co jsem se s nim rozesla zadnou holku nemiloval tak jako me. A on mi i priznal, ze cely ty roky mysli na me. A ja na nej. Jenze, ted mam uplne zamotanou hlavu. Byli jsme tak nejak obcasne v kontaktu cele ty roky a ted poslednich 14 dni neustale...Pritel to samozrejme nevi, zitra letime domu a ja brecim uz ted. Nevim co delat… Diky za precteni, N.

berenika39
30. zář 2018

a že tě tahá za nos. žeje to jen jako, že jsi jen zábava. omlouvám se, ale ten pocit z toho mám já.

normalnimatka
30. zář 2018

@nici121 uvidíš časem. neviděla bych to tak černě, ale zároveň ne růžově. znáte se dost málo a nevíte ani jeden, co čekat od druhýho. jeho pozici celkem chápu, pokud říká pravdu. prostě se poznávejte, buďte spolu.... a uvidíš, co z toho časem vyleze. není kam spěchat s nějakejma závažnejma rozhodnutíma.

alex933
30. zář 2018

@berenika39 já to vidím úplně stejně jako ty.
Taky si myslím že ji tahá za nos, užil si no, ale vázat se nechce proto tak píše

berenika39
30. zář 2018

@alex933 jako taky jsem si zažila romantiku, ale takhle naivníjsem snad nebyla ani v 15 letech.............přeji, aby to bylo ok, ale myslím sio tom své.

suzyz
30. zář 2018

@nici121 uprimne? na muj vkus je to na jednoho chlapa trosku moc obsirna (a jednostranna) debata o pocitech, zranovani a podminkach "znovuotevirani". Dle mych zkusenosti - cim vic slov, tim jednodussi byva realita, ktera je za tim ve skutecnosti. Videla bych to takhle: cim dele se ti povede zustat "cool", nechat to plynout volneji a spise si jen uzivat tu novou situaci, aniz by ses k predstave vazneho vztahu s nim nejak moc upinala, tim lepe pro tebe, rekla bych. Happy endem to ale samozrejme skoncit muze a my ti to urcite prejeme 😉

penelope87
1. říj 2018

@nici121 Myslím, že je tomu opravdu třeba dát čas - strávit spolu nějaký čas. Budete mít k tomu příležitost. Jak nemluvíte rodným jazykem a ani z očí do očí, hodně věcí se může ztratit po cestě.
Já myslím, že je normální, že po tom, co jsi ho předtím odmítla, se teď cítí zmatený.

priefi
1. říj 2018

@nici121 myslim si presne to, co pise @berenika39

priefi
Autor odpověď smazal
nici121
autor
1. říj 2018

Dnes mi psal, ze me musi videt, jestli stihnu pruletet jeste v rijnu na alespon na prodlouzeny vikend - tak mu pisu, ze mam moc prace a navic letenky na par dni takhle vyjdou hrozne draho, psal, ze mi je zaplati, ze me musi videt - on prileti na zacatku listopadu. Puvodne chtel do Nemecka, ale poleti do Prahy, aby semnou mohl byt 14 dni nez odjede do DE...

priefi
1. říj 2018

@nici121 mno...ja si nemuzu pomoct, ale prijde mi to az prilis ruzove, nez aby to bylo skutecne. Ale drzim pesti, at to skutecne je a vse je tak, jak se zda

nici121
autor
1. říj 2018

@priefi Tezko rict, kort ted. Taky se snazim drzet nohama na zemi, nenechat se poblaznit. Ale zase vim, ze zadna pro nej nikdy nebyla jako ja. Chci to nechat plynout, netlacit a uvidime. Kazdopadne vcera tema "my dva a co dal" rozjel on...

kaculka2014
1. říj 2018

Taky to na me nepůsobí jako perspektivní vztah do budoucna,každopádně když s někým jsem tak ho nepodvadim. Říkáš ze tvůj snoubenec není andílek a sama si mu nasazovala parohy. Vzít sis ho předpokládám chtěla taky z lásky . Zkus si říct že to on někde běhal na ty dovoleny. To bys ho asi zabila haj*la co. Podle mého ani ty nejsi zrala na vazny vztah když toto dokážeš.

lenouss
1. říj 2018

Zkus a uvidíš🙂 buď to bude ono nebo ne..jak píšeš nech to plynout a uvidí se.

zoniga
2. říj 2018

@nici121 jen užívej dokuď můžeš 😉😉😉. Věř mi, jak přijdou děti a pak 35 let, tak si začneš uvědomovat, o co vše jsi přišla. Takže si ty krásná léta užij 🌸

gretka79
2. říj 2018

@zoniga jo jo svatá pravda!!!😂😉 👍 ja jen doplnim - uzivej si naplno, ale BEZPECNE a BEZ NASLEDKU😉

ilonne
2. říj 2018

@nici121 Vis co, jsi dospela a ve 24 uz by jsi i mohla mit rozum. Rozchod s pritelem byl nejspis na.miste. S reckym pritelem si klidne chod, ale proboha nestehuj se do Recka. Ona totiz kazdodenni realita zivota s Rekem a jeho rodinou v Recku je diametralne odlisna od idylickych dovolenych s pohadkovy vychodem slunce.

gretka79
2. říj 2018

@ilonne ona kazdodenni realita s cizincem a jeho rodinou v jeho zemi je diametralne odlisna od predstav a dovolenych😂🤣😁 o tom vim sve. A jestli je to Rek, Spanel, Nemec nebo i "jen" Slovak, porad je to cizinec s odlisnou mentalitou a zvyky. Nekdo se prizpusobi hrave, nekdo se neprizpusobi nikdy. Ja jsem po vsech zivotnich peripetiich a zkusenostech zjistila, ze nejlip mi je doma v Cechach a nasla jsem si Cecha jako poleno😁 bydlime 50km od meho rodneho bydliste a dnes uz mi i tato vzdalenost pripada doooost velika😓
Ale nechme kazdeho, at si to prozije, ziska zkusenost a zjisti, co je jemu blizke. Treba se autorka diskuse bude v Řecku citit jako ryba ve vode😉

nici121
autor
3. říj 2018

Možná to je fakt moc růžový. Včera mi napsal, že už mě nechce za žádnou cenu ztratit a že semnou chce být. Že se jen bojí, že ho zase zklamu (chápu). Jeslti bych nemohla na víkend přiletět, že mi zaplatí klidně i letenky, že mě musí moc vidět, ale že jemu to díky jeho práci teď nevyjde a navíc do Prahy poletí za necelý měsíc. Nevím, nějak tomu všemu věřím, pamatuje si o mně i věci, co si nepamatuju pomalu já sama. 😀

sudylichozrout
3. říj 2018

@nici121 ja nevím, mně to přijde trochu kašírované... Připadá mi, že si s tebou hraje a ty si brzy natlučeš kokos.

bamak
3. říj 2018

@nici121 No jo, ti jižanští chlapi jsou prostě neodolatelní. Jsi mladá, nemáš závazky, užívej si. Jen mysli na to, že stejně impulzivní a intenzivní bude i ve všem ostatním, včetně věcí, které se ti nebudou líbit. A stejně tak jeho rodina-velmi široká rodina. A ta bude mít v jeho a i tvém životě obrovskou roli.

nici121
autor
9. říj 2018

Ahoj holky, zase já. 🙂 Chci vás informovat, jak se vše vyvíjí a má (ležím doma s virozou, tak mám čas) - můj přítel si hledá nový byt, nejspíš odejde i do jiného města - nakonec z jeho iniciativity, nebot jsme se oba shodli v závěru na tom, že jsme opravdu spíš jako kamarádi, než partneři. TO je jedna kapitola. A teď ta druhá. V pátek jsem se viděla s jedním mým bývalým přítelem, se kterým jsem chodila ještě před Řekem - jsme kamarádi, v kontaktu, ani jeden vůči sobě nic necítíme, i když na mě jeho přítelkně hodně žárlí. Řek se mě ptal, co dělám, tak jsem mu upřímně napsala, že jsem na pivu s tímhletím a bylo cítit jak mu to vadí, hodně, skoro jako by žárlil. No ne, skoro. 😀 On žárlil. A přiznal to. Taky jsem mu ale napsala, jeslti bych spíš neměla žárlit i já, že se jako každý chlap otočí za každou sukní určitě a přišla mi odpověď, že když má někoho rád, že nevidí nikoho jiného. No hezký, ale člověk taky nemůže věřit všemu. Volali jsme si a povídali v týdnu, říkal mi, že ve skrytu duše celý ty roky doufal, že se k sobě jednoho dne vrátíme, ale nedával tomu moc naděje. Že natropil spoustu hloupostí, páč když měl zlomený srdce, tak mu bylo nějak jedno, co dělá. A že jsem jediná, který se kdy povedlo mu ho zlomit. Ten člověk mě doopravdy miloval, sakra hodně a dlouho po rozchodu. A myslím (to člověk trochu vycítí) že se to tam z jeho strany opět rýsuje. Nechci si nic malovat na růžovo, ani plánovat velkou tlustou řeckou svatbu 3, či něco podobného, ale prostě si nemyslím, že tohle vše byla náhoda. A také už na sobě moc dobře poznám, co je pobláznění z hezkého chlapa a co je cítit k někomu něco hlubšího, něco co jsem se ke svému poslednímu nikdy necítila. Tak uvidíme. Zní to možná moc pohádkově, ale zase ... proč by se to nemohlo povést. 🙂 Konec konců, kdo nic nezkusí, nic nezíská. 🙂

priefi
9. říj 2018

@nici121 a na ten vikend jsi za nim jela, nebo ne? Mimochodem, co znamena, ze natropil hodne hlouposti,.kdyz mel zlomene srdce? Jen abys nezjistila,.ze ma ditko s jinou...

nici121
autor
9. říj 2018

@priefi Nejela. Sice mi psal, že mi zaplatí letenky, ale já bohužel nejsem uplně časově tak moc flexibilní ... Nene, to ne, měl tím na mysli, že si užíval s holkama, občas nějaké zlomil srdíčko, ale bylo mu to tak nějak jedno, protože jak mi řekl prostě "necítil". Chtěla jsem letět teď tento víkend, ale 15k za letenku nedám ... 😀

nici121
autor
9. říj 2018

@priefi Kort, když vím, že za měsíc je on tady ...

michaela_2
9. říj 2018

@nici121 hele tohle všechno zní moc hezky, ale pořád je to vlastně o tom jediném - je jeden z Vás schopen se přestěhovat za tím druhým? Pokud ano, pak bych nic neřešila, spousta vztahů se ,,lepí" znovu po letech dohromady. A dokud spolu prostě nebudete, těžko poznáš, jestli to je tak, jak se ti aktuálně zdá.
V tomto věku už bych asi do vztahu na dálku nešla - stejně byste se jednou museli rozhodnout.

Ale i to je individuální, můžete se vídat občas a užívat si tu vášnivou přitažlivost - dokud třeba nepotkáš někoho tady 🙂 Závazky nemáš - nebo tedy už brzy mít nebudeš 🙂), tak dělej jak to cítíš.......

nici121
autor
9. říj 2018

@michaela_2 Právě, že bychom byli. Já bych si tam našla práci snadno a on tady momentálně též. Ted jen čekáme až se uvidíme a promluvíme si o tom face to face, to je jinak blbě řeší..

michaela_2
9. říj 2018

@nici121 tak pak do toho jdi a uvidíš! 🙂 jsou páry, které tu odlišnou kulturu zvládly a naopak jim vyhovuje’

rosyrosy
9. říj 2018

@nici121 to je napínavé 🙂)

michaela_2
9. říj 2018

@zoniga no, toto užívání patří k 18....ke 20.....ale v 25 letech, už by člověk měl myslet trosku na tu budoucnost - nebo se taky muže stát, ze prave přijde ten věk po 30, ale ty děti ne ;) respektive nepřijde ten, s kým by byly...

odula
9. říj 2018

@michaela_2 24 je furt ještě na velkou pohodu. já ve 24 pořád ještě studovala . a kdybych věděla co vím teď,tak studuju ještě dyl ;) no stress ;P a když přijdou dětí po 35 tak se taky prd stane :D

Strana