Zamlklý potrat, co si vzít s sebou na kyretáž?

petrus123
9. únor 2016

Ahoj, včera jsem byla u doktora a moc mě nepotěšil. Nebyla tam žádná akce a srdipčko přestalo být. Ještě k tomu tam je hematom. Dost nás to s přítelem vzalo, ale nenaděláme nic. Dnes jdu na kyretáž. Nemám s tím žádné zkušenosti a docela se bojím. Nevím ani co si mám s sebou vzít.

kaci11
9. únor 2016

Ahoj, to je me lito. Ja jsem prodelala to same. Zamlkle tehotenstvi. Kyretaz me delali na Bulovce. Rano jsem prisla a odpolko si me manzel vezl domu. Dela se to pod celkovou narkozou. Neboj se. Pak prodelas sestinedeli a nevim uz po jad dlouhe dobe se muzete zase pokouset. Mam pocit, ze me doktor rekl, ze po trech mesicich. Do nemocnice si nic neber. Je to zakrok na chvilku. Ja jsem sla jeste ten den domu. A neves hlavu, priste se to podari. Cekam uz druhe dite.🙂 Havne se nestresuj, ze to nevyslo. Ono to podruhe vyjde.🙂

martisek11
9. únor 2016

@petrus123
já byla na revizi před týdnem, brát si nemusíš nic, košili ti tam dají, jinak celkově to trvá asi 10min, mě pustili dom nadruhý den..
my se taky těšili,a le zase si řekni, když by mělo být nemocné, nebo mít nějakou srdeční vadu, lepší na začátku těhu..v jakém týdnu jsi byla? jinak doktor mě říkal, že se můžem snažit už za měsíc, hned po 1.menstruaci, dodržet jen šestinedělí..
tak hlavu vzhůru 😉

petraw88
9. únor 2016

Je mi to líto. Vím jak se člověk cítí prošla jsem si tím dvakrát. Do nemocnice si nemusíš brát nic, zákrok trvá cca 15 minut v celkové narkóze, ráno nastoupíš a pokud nebudou komplikace odpoledne jdeš domu. Poté se dodržuje šestinedělí a lékaři většinou doporučují počkat tři menstruace.