icon

Zkušenosti s potratovou pilulkou Misoprostol. Máte rady?

klchudik
14. kvě 2024

Máte někdo zkušenost s potratovou pilulkou Misoprostol? Včera jsem dostala 3 tbl, a nic moc extra nekrvácîm.

anna987
15. kvě 2024

@klchudik Ano, mám. Daly mi je hned v ambulanci pod jazyk. Po pul hodině se mi rozjely kontrakce. Za 2 hodiny jsem potratila…..

andrearaskova
Autor odpověď smazal
anonym055
18. kvě 2024

@klchudik ano dostala jsem 2 tablety (po ZT), ale potrat se nerozjel.. musela jsem stejně podstoupit revizi..

klchudik
autor
18. kvě 2024

@anonym055 děkuji za reakci. Mě se rozjel teď po 5dnech, ale po 3 dnech na kontrole HCG značně kleslo

misha31
22. říj 2025

Tak vcera jsem byla na ukonceni těhotenství v 7.tydnu - zamlkle těhotenství. Hcg rostlo velmi pomalu, dostala jsem se na hodnotu 4300. Napisi zkušenosti, treba to nekomu v budoucnu pomuze.
Jelikoz bylo tehu zamlkle, stacilo dat pouze Misoprostol na vyvolani stahu. Rano jsem dostala 1 a pul tablety - rozpustit pod jazyk, hodinu me kontrolovali, zda nevyzvracim. Pote jsem na 2 hodiny mohla odejit. Prisla jsem znovu na druhou davku (opet 1 a pul tablety), v tu chvili uz jsem mírně krvacela a pobolivalo bricho jako u ms. Pul hodiny po podani druhe davky jsem zacala mit bolestive stahy v pravidelnych intervalech, do toho prujem (fakt hroznej) a hodinu od podani druhe davky, zrovna kdyz me pousteli domu - jsem nanekolikrat zvracela. Stahy pak jeste pokracovali asi 3 hodiny, pote ze me vysel velky kus cehosi a najednou bricho uplne přestalo bolet. Krvacim jako u silnejsi ms a citim se uz uplne v pohode. Za 3 tydny kontrola, zda odeslo vse.
Nyni budu take sledovat testy, ale budu se radovat, az zacnou slabnout.
Jinak se pak muzeme hned snazit znovu 🥰