Jak dlouhý byl vztah než přišlo dítě?
Ahojte.
Zajímá mě, po jaké době ve vztahu jste měli dítě.
Myslíte, že je hloupost si pořizovat dítě v době zamilovanosti?
Nebo čekat pár let?
Díky za odpovědi
Za mě je to jedno jestli máte dítě hned nebo čekáte pár let. Pro mě bylo důležité, že v případě rozchodu (nebo mého úmrtí) si jsem stopro jistá, že chlap bude rozumnej, postará se o dítě a to ne jen stylem, že zaplatí alimenty. Zkrátka najít zodpovědného tátu. Zda to bude vernej a hodnej chlap k vám samotným i po odpadnutí zamilovanosti je velký bonus 🙂
Jsme spolu celkem 14 let, letos oslavíme 5. výročí jako manželé a jsem ve 28tt 🙂
Po 12 letech ✌️
Po 6 letech první dítě,po 11 letech druhé.
8 let, z toho 2 manzele 🙂 driv jsme ani jeden o detech neuvazovali. Takze nedokazu rict, jestli je to spis vekem? Treba kdybych mela partnera 2 roky a 30 na krku, tak bych do toho sla driv? 🙂 Ale takhle jsme spokojeni oba. Spoustu casu se spolu sehrat, uzit si sami sebe, cestovani a vseho 🙂
Dceru jsme měli po 6 letech vztahu, 3 roky od svatby.
Po roce vztahu (neplánovaně), teď jsme spolu 3roky
Půl roku a jsme spolu už 6 let a myslím, že spolu budem do konce života 🙂
Před tím jsem chodila s blbem 8 let a neshodli jsme se ani na jmenu pro psa natož na dítěti..
15 let celkem, z toho 6 let manzele, 2 deti, nejstarsi je 6 let
Jsem počtářka a stará generace 🙂. Napřed jsme spolu chodili. Pak svatba. Vdávala jsem se jako studentka, takže jsem chtěla dostudovat, najít si dobré místo a chvilku pracovat. Pak až dítě. V našem případě 5 let po svatbě - dítě plánované, počaté napoprvé.
Po sedmi letech chození svatba, pak za dva roky první dítě a za další dva druhé dítě. Teď plánujeme novou televizi a pak dovolenou třeba v Jugoslávii. 😂
No, nas znovuobnoveny vztah trval trosku prez mesic, nez jsem zjistila tehotenstvi, ktere se nam uz blizi ke konci (27 tyden). Zname se, ale deset let, 9 z toho z jistych duvodu, ktere nebudu rozebirat, jsme byli odlouceni na 350 km daleko od sebe, ale stale v obcasnem kontaktu. Takze, kdyz nas osud opet svedl dohromady, tak jsme si rekli ze uz neni na co dal cekat, me bio hodiny uz bili na poplach, je mi 33, a Zdenek je o 13 let starsi nez ja.
Nezáleží jen na délce vztahu. U nás to bylo po 9 měsících vztahu otehotneni (neplanovane), za dalších 5 měsíců svatba, za tři měsíce se dcera narodila a v jejich 1,5 letech jsme šli od sebe. Takže za sebe určitě doporučuji trochu víc se poznat, ale někdy si to člověk úplně nenaplanujr.
Po dvou letech vztahu jsem otěhotněla, ale měla bych dítě klidně i dřív. Všechno, co jsem o něm potřebovala vědět, jsem už dávno věděla. Ale zpětně jsem docela ráda, že jsme se brali až jako rodiče. Slibovat někomu celoživotní lásku poté, co s ní projdu martyriem nevyspání a starostí,má pro mě pocitově větší váhu.
Asi budu za blazna, ale po 4mesicich jsme se rozhodli pro miminko, 5.mesic co jsme byli spolu jsem otehotnela. 🙂 Jsem ted 17.tt
jsme spolu 18let (v zari) , ted v kvetnu se po 3letech snazeni dockame holcicky
S manželem skoro půl roku, než jsem otěhotněla. Vdávala jsem se těhotná, pak druhé dítě. Pak přišel rozvod. S druhým skoro po 10 letech, své vlastní dítě nechtěl a tak odešel ještě před narozením dcery. Já myslím, že na dělce ani tak nezáleží . U obou jsem se mýlila v odhadu. Ale nelituju, jsem pyšná máma 3 zdravých dětí .😍
Po 7 letech, potkalo nas dost zivotnich krizi, dost jsme se o sobe naucili a mame v sobe vzajemnou silnou oporu. Svatba je v planu, az bude prte chodit 😀
Po 10 letech (z toho 7 let manzele). Nyni jsme spolu 18 let a mame 3 deti.

Znali jsme se půl roku, když jsem otěhotněla. Po 11 měsících od seznámení jsme se brali. V září to bude 7 let od svatby...