• Přihlas se
  • Registrace nového člena
  • Získej PLUSPRO
  • Doporučujeme: Beremese.czModrastrecha.cz
  • Přihlas se
  • Registrace nového člena
  • Získej PLUSPRO

Grafy BT

19. října 2016 
rubi az po nedeli ak dovtedy nedojde..chcela som 24 ale urcite nevydrzim a kedze nemam doma ziadny test tak nemozem testovat :wink:
18. pro 2009 ve 13:11  • Odpověz  • To se mi líbí
babule ešte sa chcem spýtať ja mám brať ten clostyl od 3DC a presne 3DC mám ísť aj na ten hormonálny profil na krv...mám ten clostyl užiť až po odbere krvi ????? :wink:
18. pro 2009 ve 13:29  • Odpověz  • To se mi líbí
smouli paradny lekar, keby sme kazda mali takeho,, :wink:
18. pro 2009 ve 13:33  • Odpověz  • To se mi líbí
dia no ja som tam bola dnes prvý krát ale som nadšená..... :grinning: :grinning: :grinning:
18. pro 2009 ve 13:38  • Odpověz  • To se mi líbí
no aj ja by som chcela takeho, dufam ze sa toho dockam,, mam teraz sice noveho, ale ma tolko pacientiek ze to neni mozne, a ked potrebujes ist k nemu len na rychlo tak sa nacakas, ja minule ze 3 hodiny,,,skoro som odpadla
18. pro 2009 ve 13:42  • Odpověz  • To se mi líbí
dia no ten môj prvý to mal tiež tak,že aj keď som sa objednala a zaplatila som 5euro tak som tam sedela minimálne 1hodinu, a u tohoto si zavolám a ani nič neplatím....no proste bomba :grinning: , len je škoda,že to mám k nemu 40km, ale zas keď si vezmem,že tam som platila 5euro a nebolo to bohvie čo a tu je to odborník tak som spokojná....
18. pro 2009 ve 13:49  • Odpověz  • To se mi líbí
veru tak tych 40 km neni na zahodenie s takym pristupom ja rozmyslam ze budem chodit do ba, mam to 50 km, ale tu v tt je to naprd, dobreho gynekologa najst,tuto ma na preventivku skor ako za 2 mesiace neobjedna,
18. pro 2009 ve 14:00  • Odpověz  • To se mi líbí
dia no tak to neváhaj...a hľadaj v BA, veď tam musia byť dobrý odborníci v BA :sunglasses:
18. pro 2009 ve 14:03  • Odpověz  • To se mi líbí
Cauko, tak aj ja som bola dnes na krv, aby som zistila, preco mam stale BT ako zmrznutá vevericka .A podla vysledkov som udajne stale v ovulacii .Hlavne, ze ovu test bol pozit uz pred 4dnami - kedy mi ovu vyznacil aj FF. Mam stale vysoké LH a Estradiol a nizky progesteron. Takze preto asi BT na bode mrazu...A to som uz 21DC! To mi zobrala krv znama, ani neviem, ci s tym mam ist gyndakovi... :rolling_eyes:
18. pro 2009 ve 14:07  • Odpověz  • To se mi líbí
ahojte baby!!!!

ja som dnes bola prvýkrat v zivote na folikulometrii a mala som na lavom vajecniku folik 20mm, takze dokyno povedal, ze na 12 den( mozno 13den, lebo som zacala vecer spinit a az druhy den ratam zaciatok mrchy)je to super, ze to vyzera, ze tak do dvoch dni max. by mala byt ovu :slight_smile:)) tak ze by po poslednych dvoch cykloch, co bola az na 18den, by bola teraz nacas? no tak sup ideme dneska na to :slight_smile:)) aj zaktra a pozajtra :slight_smile: normalne ma to neskutocne pozitivne naladilo a som cela vysmiata, ze je vsetko OK, aj sliznicu povedal, ze mam OK :slight_smile:)) tak dneska vecer idem testovat ovu testy... :slight_smile: tu je moj zatial nezaujimavy graf :slight_smile: drzte palce!

http://www.fertilityfriend.com/home/27174d
18. pro 2009 ve 14:13  •  2 děti  • Odpověz  • To se mi líbí
sonik, si stale v ovulacnej faze, co ja jasne, ved teploty to naznacuju, hormony to naznacuju. progesteron ti stupne az po ovulke, spolu s teplotou.
len pockaj, aka bude teplota zajtra /pozajtra :wink:

nevies presne cisla LH a FSH a ESTRA?
18. pro 2009 ve 14:16  • Odpověz  • To se mi líbí
baby, ako velke foliky praskaju??? vraj je to individi,.. hadam praskne do nedele ked ma uz dnes 20mm, nie?
18. pro 2009 ve 14:17  •  2 děti  • Odpověz  • To se mi líbí
LH 41,8, FSH 6,3, PROG 5,2, PROLAKTIN 16,7, ESTRADIOL 273
:slight_smile:
18. pro 2009 ve 14:19  • Odpověz  • To se mi líbí
soni, ked to porovnavam s vysledkami, ktore som dostala z labaku v KE, tak LH mas zvysene aj nad hranicu v strede cyklu :unamused: a naopak FSH mas nizke... ale to by som vysvetlila aj tak, ze foliky uz mozno dorastli, jeden aj praskol, ale LH sa este nestihlo znizit.
prog mas tiez vyssi ako zvykne byt vo FF, to moze svedcit o zacinajucej LF :wink:
estradiol mas na hranici medzi ovulacnym pikom a LF, co tiez moze svedcit o zacinajucej LF
z toho vsetkeho to naozaj vyzera tak, ze si tesne po ovulke...

jedine, co ma trosku trapi, je mierne zvyseny prolaktin, norma je do 13,4. tak sa mozes poobzerat po tabletkach agnucaston, nanho som pocula same chvaly, ze vitex mierne znizil prolaktin. :wink:
18. pro 2009 ve 14:26  • Odpověz  • To se mi líbí
Dik shaarka.
Ja mam normu pre Prolaktin 4,8-23,3. Ale asi to zálezi aj od labaku.
Pre ovu fázu mam ja refer -LH 14-95,6, FSH 4,7-21,5, PROGEST 2,4-9,4, ESTRAD 85,8-498
Len ma stve ze som si dala robit krv 14DC a mala som Progesteron 1,9. Ci ja nebudem mat problem s tym Progesteronom. Lebo min, cyklus bola asi anovul - mala som stale nizku BT.
18. pro 2009 ve 14:34  • Odpověz  • To se mi líbí
kuk.
este aj tu jedno info o hladinach hormonov:

http://rodina.cz/scripts/journal/journal.asp?id=8217
18. pro 2009 ve 14:37  • Odpověz  • To se mi líbí
hej, citala som, ze labaky maju kazdy svoje normy :confounded: ale ja mam tendenciu verit tomu svojmu :grinning:

ako tak pozeram, tak nase hodnoty (normy) sa teda poriadne lisia!!!
ja mam uvedene vo FF:
LH: 0,5 - 5
FSH: 4 - 12
PROG: 0,06 - 1,26
ESTRA: 30 - 200
PROL: 3,3 - 13,4

:confounded:

problem s progesteronom mat nebudes, skor s ovulaciou. progesteron stupne automaticky po ovulke. ale ked si ziadnu nemala, tak prog. sa nemal odkial nabrat
18. pro 2009 ve 14:41  • Odpověz  • To se mi líbí
to mi zase pripomina shaari, ako niektori lekari tvrdia, ze ovu neprebehla, napriek zvysenym teplotam :stuck_out_tongue_closed_eyes:
18. pro 2009 ve 14:42  • Odpověz  • To se mi líbí
Hm, Lauritka, takze podla toho clanku je ten moj PRL fakt vyssi. Skusim kuknut teda ten liek. A co mi moze zvysena hladina PRL sposobit?
18. pro 2009 ve 14:42  • Odpověz  • To se mi líbí
prolaktin moze blokovat ovulaciu a mozu sa tvorit cysty.
18. pro 2009 ve 14:43  • Odpověz  • To se mi líbí
Mne kedysi gyndacka napisala, ze mam PCO, aj som od zakladky asi od 8r. brala HAT - lebo sa tato dg so mnsou vliekla, s prestavkami az do tohto roku. Ale ked som sa prestahovala, zmenila som gyndaka - a aj ta stara a aj ten novy mi robili USG - a zrazu ziadne cysty neboli. Tak neviem...
18. pro 2009 ve 14:47  • Odpověz  • To se mi líbí
od 8. rocníka, nie od 8r. :wink:
18. pro 2009 ve 14:48  • Odpověz  • To se mi líbí
ja nehovorim, ze musia byt, len to zvyseny prolktin moze sposobovat... ja som brla na zvyseny prolaktin liek parloder, odporny liek :rolling_eyes:
18. pro 2009 ve 14:48  • Odpověz  • To se mi líbí
chapem :slight_smile:
18. pro 2009 ve 14:49  • Odpověz  • To se mi líbí
Lauri akurat pozeram tvoj graf,, ty krvacas len dva dni?? stastna to zena,,,
a aby ti stihli prist tie ovu testy do tvojej ovulky, uz sa ti to blizi :wink:
18. pro 2009 ve 14:50  • Odpověz  • To se mi líbí
dia uz ma to serie. :unamused: neviem kde trcia, hadam sa mi nestratili zasielky? :fearful:

no neviem, zda sa mi ta moja MS nejaka kratka :confounded:
18. pro 2009 ve 14:52  • Odpověz  • To se mi líbí
No pojdem ja asi skonzultovat telef. gyndaka....Dufam, ze sa bude cudovat, odkial mam ja 2 vysledky hormonov... :confounded:
18. pro 2009 ve 14:54  • Odpověz  • To se mi líbí
no soni hadam ta nezrdbne :wink: :sweat_smile:
18. pro 2009 ve 14:58  • Odpověz  • To se mi líbí
Lauri, 2dnove krvacanie je na moj vkus nejake kratke,, ja som zvyknuta uz od detstva na riadny minimalne 4 dnovy masaker,, ale asi to zavysi aj od vystelky maternice, jej hrubku, hormony a neviem este co,,,

A ja navyse po porode mavam brutalnu mrsulu, urcite sratim viac ako je tusim norma 80ml..
18. pro 2009 v 15:00  • Odpověz  • To se mi líbí
18. pro 2009 v 15:00  • Odpověz  • To se mi líbí
Jdi na stranu:   Zruš
Tvůj příspěvek