• Přihlas se
  • Registrace nového člena
  • Získej PLUSPRO
  • Doporučujeme: Beremese.czModrastrecha.cz
  • Přihlas se
  • Registrace nového člena
  • Získej PLUSPRO

Grafy BT

9. května 2017 
7. črc 2011 v 17:36  • Odpověz  •  To se mi líbí
7. črc 2011 v 17:44  •  1 dítě - čeká miminko, termín má v červnu 2012  • Odpověz  •  To se mi líbí
@nella13 no zajtra by si mala stupnut, na 13 dc uz bol test negativny ?
7. črc 2011 v 17:47  • Odpověz  •  To se mi líbí
@lauritka uz som nerobila test :wink: . Len mi nejde do hlavy, ze vcera o pol 1 mi robil doki ultrazvuk a uz bol folik prasknuty, bola len tekutina a dnes som nestupla, to moze byt stupnutie aj 2 dni po ovu? :wink:
7. črc 2011 v 17:53  •  1 dítě - čeká miminko, termín má v červnu 2012  • Odpověz  •  To se mi líbí
@nella13 no niekedy sa teplota moze trosku opozdit. takze zajtra uz stupnes, neboj. :slight_smile:
7. črc 2011 v 18:02  • Odpověz  •  To se mi líbí
@lauritka oki, dam vediet ako bude zajtra :wink: . Uz som myslela, ze zly teplomer, tak som dnes kupila novy, teraz som skusala obe ako meraju, tak vsetko ok, len teplotu mam 37,3 :frowning2: ( merala som pod pazuchou- hehe) . Pritom mi absolutne nic neni, tak nechapem tu zvysenu teplotu. Pre hodinou som si pichla tu injekciu, tak neviem, ci moje telo nato nejako nereaguje. Och bože, večne niečo musi byť :frowning2:
7. črc 2011 v 18:07  •  1 dítě - čeká miminko, termín má v červnu 2012  • Odpověz  •  To se mi líbí
@nella13 moze byt. vnutorna horucka.
7. črc 2011 v 18:12  • Odpověz  •  To se mi líbí
@nat28 moja ja som bola u doktorky ked som bola 4+6 a to nic neurobila,,.,.objednala ma a to som bola 9+2 ani sono nic len povazila ekg a moc a na prve sono som bola 11+5 a ver tomu ze som sa bala ci setko ok,.,.ale mame 5,2 cm takze rastieme zatial rychlejsie a je srdiecko taak som az plakala od radost a najblizsie mam prist az ked budem 16+1tt,.,.taak vidis,.,drzim prstiky a hlavne nestresuj,,.,,. :wink: :wink: :wink:
7. črc 2011 ve 20:02  • Odpověz  •  To se mi líbí
Tak ráno to bolo ešte na hrane, ale teraz je to už jasné :grinning: A ešte graf: http://www.fertilityfriend.com/home/3419d0
7. črc 2011 ve 20:57  • Odpověz  •  To se mi líbí
krasny testik. :wink:
7. črc 2011 ve 20:59  • Odpověz  •  To se mi líbí
@sunday1 juu ten je super..taková dálnice
7. črc 2011 ve 21:11  • Odpověz  •  To se mi líbí
@lauritka @saronka Ďakujem, vytešujem sa :grinning:
7. črc 2011 ve 21:14  • Odpověz  •  To se mi líbí
@nella13 ahoj ale tento graf je môj tak neviem ako sa sem dostal......... :unamused: :frowning2: :confounded:
7. črc 2011 ve 21:40  • Odpověz  •  To se mi líbí
@nella13 dnes o 17.09 hod....
7. črc 2011 ve 21:41  • Odpověz  •  To se mi líbí
@nella13 teplota s tým určite nemá súvis...ja si tiež pichám fraxík...
7. črc 2011 ve 21:47  • Odpověz  •  To se mi líbí
dobre ranko, tak zacinam zase merat, som velmi zvedava, aky bude tento cyklus :slight_smile:
http://www.fertilityfriend.com/home/2004ff
8. črc 2011 v 05:31  • Odpověz  •  To se mi líbí
@lauritka Ahoj, vcera som Ti pisala, ze 12 DC som dostala pregnyl a to bolo doobeda a dneska este teplota nestupla http://www.fertilityfriend.com/home/33293b takze asi som zase jedna z mala ze aj po pregnyle ovulka nebude nepraskne follik :confused: Myslis ze tam je este sanca? Lebo dneska som si mala nasadit utrogestan, ale radsej ho nejdem nasadzat aby som ju neblokla.
8. črc 2011 v 06:13  • Odpověz  •  To se mi líbí
caaaute babyyyy....ja vas nestiham citat, ake ste ukvakane :grinning: :grinning: :grinning: Ako sa mate co nove? Kto sa chysta najblizsie testovat? :dizzy_face: Ja ocakavam kazdym dnom ovulku, predpokladam, ze zajtra dorazi :slight_smile: Vcera sme zacali "maraton" a tahame pre istotu az do 21dc, na odporucanie dokiho :grinning: http://www.fertilityfriend.com/home/351ff5
8. črc 2011 v 07:12  • Odpověz  •  To se mi líbí
ahojky kočky....tak mne tá hnusná teplota nechce klesnúť :angry: :angry: ovulku by som mala mať asi v nedelu-pondelok,ani bruško ma nejako extra nebolí :confused: len sem tak také slabé a minule keď som brala clostil tak som skoro umrela tak bolelo a teraz že nič :frowning2: :confused:
http://www.fertilityfriend.com/home/3552c8
8. črc 2011 v 07:18  •  1 dítě  • Odpověz  •  To se mi líbí
@elebe a robis aj ovu testy? Mne pride ovu vzdy na druhy den po pozitivnom testiku, teda predpokladam, ze to tak je :confused: Vcera test skoro pozitivny, vecer ked sme boli na prechadzke tak ma tak dopichalo, ze keby som sa mohla zvijat, tak sa zvijam...takze dnes cakam pozitivny test a zajtra ovu. Mozno ze ti to ten clostil nejak nabudil poriadne, preto si mala aj take silnejsie bolesti. A teplota ti moze aj za jeden den zletiet dole na predovulacnu, resp. ovulacnu.... :slight_smile: Neboj nic, ovu dorazi. :wink:
8. črc 2011 v 07:28  • Odpověz  •  To se mi líbí
ahojte,
tak dnes som už žiadneho ducha nevyčarovala... :grinning: :grinning: :grinning: :grinning:


@elebe ty len sleduj hlienik a nie teplotu a bolesti :slight_smile: :slight_smile: :slight_smile: :slight_smile: :slight_smile:
8. črc 2011 v 07:32  • Odpověz  •  To se mi líbí
@mima01 ja som dnes chcela začať s testovaním,ale asi to ešte o deň odložím :rolling_eyes: už som hovorila priatelovi že víkend je postelový a on že jasné :grinning: :grinning: tak dúfam že ovulka bude,teda minule som s clostilom mala krásnu ovulku aj graf,tak verím že bude aj teraz.....tak sa silno snažte a prečo až do 21 :confused: :confused:
8. črc 2011 v 07:32  •  1 dítě  • Odpověz  •  To se mi líbí
@sarafortuna no predvčerom som mala taký vodnatý a včera že skoro nič,tak som to ani nezaznačila,ten včerajšok....uvidím dnes :slight_smile: :slight_smile: fakt nič ani po limite?
8. črc 2011 v 07:34  •  1 dítě  • Odpověz  •  To se mi líbí
@elebe hihi, ja uz mam ovu flotilu doma :grinning: :sweat_smile: A clostil si preco uz vysadila? Aj si ho mala v kombinacii s niecim, ci len ten? Nooo, ked som bola na HP na 3dc, tak mi doki povedal, ze mame pekne sexikovat od 11dc do 21dc, obden, ze to je len 6x, ze to manzel zvladne :grinning: :grinning: :grinning: A ze sa musime trafit. Ze sak nech si robim aj testy, aj meriam teplotu, ze ok, ale nech pekne dodrzime tento interval. Tak som zvedava, ci to vide konecne, lebo doteraz sme sexikovali ako prislo, a ked sme si mysleli, ze je ovu, tak sme to "poistili".
@elebe @sarafortuna baby, ja keby som mala sledovat len hlien, tak sa ovu nedockam. Mavam vzdy pred ovu par dni taky ten "super plodny" a potom zmizne, cez ovu taky ten tahavy nemam :confounded: Sarafortuna, a testik vazne nic??? Vrrrrrr, to nie je mozne, ze vcera hej, a dnes nic.
8. črc 2011 v 07:47  • Odpověz  •  To se mi líbí
@cherry1981 no moze byt este , ze ti praskol niekedy nadranom a teplota este nestihla zareagovat do casu kedy merias, cize daj tomu sancu este dozajtra
8. črc 2011 v 07:47  • Odpověz  •  To se mi líbí
ELEBE ani pokles pred ovulkou nemusi byt.Nie ze budes cakat na pokles a premeskas ovu :wink: :slight_smile:
ak mas vodnyty hlienik, to uz zacina plodne obdobie, takze sa mozte snazit.

Logicky, cez creamy hlien by sa tazko nejaka spermia dostala, cize cim redsi tym lepsie. Najlepsie bielok, ale ja to tiez nikdy nemavam :fearful:


SARA sakra... tak vidis pepino uz nekupuj, mna vzdy oklamal :rolling_eyes:
8. črc 2011 v 07:51  • Odpověz  •  To se mi líbí
inac mozte spekulovat so mnou, lebo FF mi odmieta oznacit ovulku, a ani zajtra ked dam vyssiu, tak neoznaci :stuck_out_tongue_closed_eyes:

tvrdohlavy bude, uvidime dokedy. ked nic, na konci si to oznacim sama.

http://www.fertilityfriend.com/home/Lauritka
8. črc 2011 v 07:52  • Odpověz  •  To se mi líbí
be right back :slight_smile:
8. črc 2011 v 07:54  • Odpověz  •  To se mi líbí
@mima01 closík som brala od 5DC do 9DC to je 5dní po 2 tablety a tak približno o týždeň má prebehnúť ovulka :slight_smile: a nemám níč iné,lebo nepotrebujem,len mám lenivé vajká :grinning: aha tak keď nakázal doki,tak maratónujte a nech to má aj nejaký výsledok :grinning: :grinning: :sunglasses:
8. črc 2011 v 07:55  •  1 dítě  • Odpověz  •  To se mi líbí
Jdi na stranu:   Zruš
Tvůj příspěvek