• Přihlas se
  • Registrace nového člena
  • Získej PLUSPRO
  • Doporučujeme: Beremese.czModrastrecha.cz
  • Přihlas se
  • Registrace nového člena
  • Získej PLUSPRO

Grafy BT

19. října 2016 
@moni1007 ten biely testík ma mrzí, velmi som ti držala palčeky :unamused:
5. pro 2012 v 09:52  • Odpověz  • To se mi líbí
@christie12 uf, no super :unamused: tak držím palce, nech ti podporná liečba zaberie, lebo napr. mne okrem ATB na močové cesty nezabralo nikdy nič :frowning2: a to práve kvôli mojej vtedajšej obvodnej, ktorá mi nechcela predpísať ATB pri prvom zápale a čakala na výsledky z labáku, či je tam zápal, pritom som už jasne že čúrala krv :angry: :angry: :angry: fakt nechcem strašiť, každá sme iná, možno tebe čaj a nejaké tabletky budú stačiť. keby sa to ale do zajtra zhoršilo, tak určite choď za ňou a trvaj na ATB, čo ti tu niektorá holka radila, že sa môže aj v tehu.
5. pro 2012 v 10:03  • Odpověz  • To se mi líbí (1)
@christie12 no podla mna ti mala dat ATB, aby si to nahodou neprechodila a potom ti to udrie vyssie, a brala ti krv na rozbor??a moč? a si teraz tehotna alebo v akom stadiu cyklu si? ak budes mat este 2 dni krv v moci chod na urologicky urgent, tam ti poradia, aj v spolupraci s gynekologom :slight_smile:
5. pro 2012 v 10:04  • Odpověz  • To se mi líbí
@melisaaa ahoj, mňa už prsia aj boleli, aj neboleli po ovu, resp. pred ms, takže ja už neviem :sweat_smile:
@kukku fíha, riadna divočina zatiaľ, ale možno sa to ešte znormalizuje :wink:
@piiiipiii pekný, kedy testneš? :wink: :slight_smile:
@moni1007 je mi ľúto toho testu, ale krásne si ešte stúpla, tak nejaká šanca tam je. každopádne super, že sa tešíte v predstihu na vianočné snažilkovanie :slight_smile:
@lagunasa tebe držím veeľmi palce, vyzerá to fajn :slight_smile:
babule, ja dnes takto: http://www.fertilityfriend.com/home/zelovocka
už sa mi jemne ozýva vaječník, tak sa tam asi niečo chystá, ale celá som ubolená, mám svalovicu, robili sme mostíky na joge :grinning: tak ani neviem, čo všetko ma bolí :sweat_smile:
5. pro 2012 v 10:10  • Odpověz  • To se mi líbí (2)
@mistrall fíha, také existuje že urologický urgent? :confused: a fakt že to môže vystúpiť až na obličky, neoplatí sa to prechodiť a neliečiť :angry:
5. pro 2012 v 10:12  • Odpověz  • To se mi líbí
@kukku ty už by si mohla mať konečně tu ovulku! dakujem, ale při mojim stasti pojdem zajtra a pozajtra na 36,6 a v nedelu budem čakať mrchu.
@melisaaa já sa budem opakovat a zniet ako totalny pesimista ale fakt nemozem mat také stastie aby to vyšlo na vianoce. vsetci sme sa potesili vysokým teplotám a zajtra už pojdem dole. aj ked teda tie prsia, to je záhada. zajtra pozajtra sa uvidí.
5. pro 2012 v 10:12  • Odpověz  • To se mi líbí (1)
@zelovocka no neviem, u každeho je to individálne, ale to, že nebolia ako zvyčajne pred ms som si uvedomila, až ked som testla a bol duch :slight_smile:
prajem ti poriadnu plodnu ovulku :slight_smile:
5. pro 2012 v 10:13  • Odpověz  • To se mi líbí (1)
@zelovocka no ved to, a to mi ff este dnes tu ciaru posunul nizsie :grinning: , raz uz som akoze ovu mala, vysznacil a po troch dnoch zrusil. ale teraz je nejaky tvrdohlavy.. tak som zvedava,c i ms pride, ak ano, tak kedy a ak nepride, tak co ff urobi s domnelou ovu :grinning:
5. pro 2012 v 10:14  • Odpověz  • To se mi líbí
@zelovocka jasnee, teda my to mame normalne v BB :wink: mozno v mensich mestach je len chirurgicky, ale tam to tiez vedia riesit a okrem toho ked je takyto stav,tak ci tak, nie je problem sa telefonicky spojit s sluziacim gyndosom a konzultovat ATB :wink:
5. pro 2012 v 10:15  • Odpověz  • To se mi líbí
@vavrenka ty si momentálne jeden z najtvrdších ff orieškov :grinning:
@melisaaa ďakujem, si milá :slight_smile: a pozerám, že ste boli na utz, všetko ok, supeeer :dizzy_face: budú nádherné Vianoce :slight_smile:
5. pro 2012 v 10:17  • Odpověz  • To se mi líbí (2)
@zelovocka zatial si predovu, len nech pekne pocka na manzela :wink:
5. pro 2012 v 10:18  • Odpověz  • To se mi líbí
@lagunasa vieš, ja som tiež neverila, že budem na vianoce tehulka, som bola tiež pesimista, aj ked som to velmi chcela a stal sa zázrak a vyšlo :slight_smile:
a som neverila, že som tehu a som testla len preto, že testovala @6lenka64 a som našla doma jeden strateny test a potom to bol obrovsky šok, tak uvidíš aka bude teplotka zajtra, skusiš testnuť, ak budeš hore :slight_smile: to budeš 9 dpo, že :slight_smile:
5. pro 2012 v 10:19  • Odpověz  • To se mi líbí (1)
@mistrall aha, ja som vedela len toľko, že je normálna pohotovosť a zubná, teda u nás v BA :wink:
a ty ako, hmm?
5. pro 2012 v 10:20  • Odpověz  • To se mi líbí
@zelovocka no mňa prsia tiez nezvykli bolievat, ale potom ako som začala brát Gynex tak začali boliet, cca 6dpo do 9dpo ale teraz nic. tak som zvedava aké teploty budu zajtra pozajtra ale typujem, že už klasické 36,6 a v nedelu ms.
5. pro 2012 v 10:20  • Odpověz  • To se mi líbí
@vavrenka jo, veď ovu čaká, mm nastúpený a ochotný :grinning: :dizzy_face:
5. pro 2012 v 10:21  • Odpověz  • To se mi líbí (1)
@lagunasa aaale len ty nič netipuj :wink: :stuck_out_tongue_closed_eyes:
5. pro 2012 v 10:22  • Odpověz  • To se mi líbí (1)
@zelovocka myslim ze je zbytocne testovat :( kedze mi nasli cystu na vajecniku . ale graf je pekny :slight_smile:
5. pro 2012 v 10:22  • Odpověz  • To se mi líbí
@zelovocka asi maloktora matka, ktora koji a nema ms, tak si meria bt :grinning: :grinning: a zaznacuje na ff
5. pro 2012 v 10:23  • Odpověz  • To se mi líbí
@piiiipiii jaj aha, potvora jedna... ale tak budúci cyklus už cysta nebude :wink:
5. pro 2012 v 10:23  • Odpověz  • To se mi líbí
@zelovocka hehe, ti chlapi su ochotni na iste veci :wink:
5. pro 2012 v 10:23  • Odpověz  • To se mi líbí
@vavrenka no ty si prípad :grinning: :grinning: ff musí mať z teba zavarené závity :grinning: nechápe chudák, že čo to?? :sweat_smile: :grinning:
5. pro 2012 v 10:24  • Odpověz  • To se mi líbí
@zelovocka jaaj tak v BA je toho na milu jarmilu tych urgentov, tam som studovala tak to dooverne poznam :slight_smile:) no ja si lezkam doma, v posteli, na dovolenke, zajtra musim do sluzby, a v piatok chcem k gyndosovi, ci je vse ok, mam riadny stres uz len ked si na to pomyslim, aj teaz ako to pisme mi zovrelo zaludok :angry: och ale inak fajn cuckam si uro caj napchavam sa duphastonom, B6, listovou a ATB :D
5. pro 2012 v 10:26  • Odpověz  • To se mi líbí
@lagunasa To by som už bola aj ja rada :wink:
Prajem ti z celého srdca, aby sa to u teba skoncilo zelenou :wink:
5. pro 2012 v 10:28  • Odpověz  • To se mi líbí (1)
@zelovocka dakujem pekne :slight_smile: dufam aj ja :slight_smile:
5. pro 2012 v 10:28  • Odpověz  • To se mi líbí (1)
@vavrenka hej, to áno, ale musím ho pochváliť - včera bol nakúpiť a uvaril fantastickú večeru (thajské jedlo), prišiel po mňa večer, aby som nešla sama potme z cvičenia, na stole ma čakala kytica... no koniec :grinning: :dizzy_face:
a teraz pozor, dnes ráno mi natrepal hordu sladkostí do topánok akože na Mikuláša a ja som sa začala smiať že Mikuláš chodí až zajtra, tak bol chudák zmätený, no mala si ho vidieť :grinning: :grinning: :grinning: hneď to schovával :grinning: :grinning: :grinning: že až zajtra teda :sweat_smile:
5. pro 2012 v 10:28  • Odpověz  • To se mi líbí (3)
@mistrall no pekná kombinácia a prečo atb? nejako mi to vypadlo, prepáč... tak si ešte dnes poriadne oddýchni, dúfam že nemáš náročnú službu, ale asi hej, však? :unamused:

musíš, jednoducho musíš sa naladiť pozitívne, mysliť na to, čo chceš, aby bolo :wink: :slight_smile: takže skrátka všetko u gyn. bude absolútne OK :sunglasses:
5. pro 2012 v 10:32  • Odpověz  • To se mi líbí
@zelovocka jej dakujem, veru musim mysliet pozitivne :slight_smile: niekedy je to tazke :angry: mam ATB lebo mam to co @christie12, cystitidu, aj som mocila krv tak som si supla Amoksiklav, tieto sa mozu v tehotenstve, ja robim v nemocke, tak sluzby su v zavislosti aki su pacosi a ci moc nevymyslaju , ci sa operuje ,alebo neoperuje, tak dako vydzim, budem robit pomaly, nebudem sa nikam nahlit :slight_smile:
5. pro 2012 v 10:35  • Odpověz  • To se mi líbí
@lagunasa supeer drzim palce
5. pro 2012 v 10:35  • Odpověz  • To se mi líbí
baby, ako mam tomuto rozumiet? http://www.fertilityfriend.com/home/356c33 to je nejaka haluz nie?
5. pro 2012 v 10:36  • Odpověz  • To se mi líbí
@mistrall tak veru, mysli hlavne na seba (a na bodečku :wink: ), pacienti boli, sú a budú :grinning: a to telo je tuším na začiatku tehu také oslabené, toľko báb má problémy...minimálne nádchu chytia.
5. pro 2012 v 10:41  • Odpověz  • To se mi líbí
Jdi na stranu:   Zruš
Tvůj příspěvek