icon

Prezidentské volby 2023: Fórum s podporou Petra Pavla

levandule_k
18. led 2023

Je tady založena skupina s tématem prezidentských voleb, kdyby se chtěl někdo přidat.

https://www.modrykonik.cz/group/9019/

PS Malé varování, skupina je silně nakloněna dle příspěvků podpoře Petra Pavla, ale vítání jsou všichni 🙂 .

klokanka31
24. led 2023

Je škoda že už nežije Karel Gott. To by byl prezident...

marcicek84
24. led 2023

@klokanka31 ten by to nemel zapotrebi...

klokanka31
24. led 2023

@marcicek84 Ale vem si, znali ho po celém světě, byl slušný, měl hezké vystupování...

veru181
24. led 2023

@rencinka87 Dívali jsme se na debatu až včera a bohužel teda musím říct, že za mě byl moderátor neobjektivní dost. Byť to lidsky chápu, myslím, že mu to ujíždělo víc než jen když Babiš neodpovídal k tématu a jako novinář, obzvlášť na ČT, by si to neměl dovolit. A hlavně se obávám (a je to vidět i tady), že tím jen nahrál voličům Babiše, protože to podpoří tu teorii “on je chudáček, proti kterému se všichni spolčují”.

marcicek84
24. led 2023

@klokanka31 a politicky zas uplne nepolibeny,ne,to by neklaplo...

kattka009
24. led 2023

@martinakl Hele, nebudu se tady dohadovat,vypisovat.Napsala jsem svůj názor a tečka.Netvrdím, že ho nikdo nezna, jen nevěřím co se kolem něj píše, co je pravda(novináři, seznam Zprávy a dalsi) Nesedí mi, nemám z něho dobrý pocit jako z člověka a to už je pro mě důvod! A ještě ta historie okolo mě taky sejri.

kattka009
24. led 2023

@rencinka87 Asi někdo, kdo je strašně oblíbený v této zemi, protože při příští volbe by to bylo to samé, jak teď! Urážení, nadávky, špína atd. Odpověď na otázku, fakt nevím 🤣

hojda
24. led 2023

@kattka009 Tak to jedině Mudr. Čestmír Mázl😀

fire85
24. led 2023

@knuffel dost smutný Teda, opravdu ti nepřijde že by byl Teda aspoň lepší Pavel než Babiš?

fire85
24. led 2023

@klokanka31 no tak třeba Pavla taky znají po světě, má hezké vystupování...

kattka009
24. led 2023

@hojda Heerecek máme taky dost 😁

michaela666
24. led 2023

@klokanka31 Říkáš, že prezident by měl mít hezké a reprezentativní vystupování. S tím naprosto souhlasím.
Pár stránek dozadu jsem se ptala na hodnoty, které by měla mít hlava státu a tahle je podle mě hodně důležitá.

klokanka31
24. led 2023

@michaela666 To jo. Jenže mě na tom Pavlovi něco hodně nesedí. A já mám na lidi čuch, doufám že u něj se mýlím...

nita1984
24. led 2023

Teď jsem slyšela velmi zajímavý argument, proč volit AB 🫣🫣🫣
Raději zlo, které známe než to, které neznáme 😞

ninive211
24. led 2023

@nita1984 No přesně tohle o něm tvrdí tchán v argumentaci, proč ho bude volit. Že sice lže, ale to lžou všichni "tam nahoře" a u něj se to aspoň ví a všichni víme, co od něj čekat...plus teda argument, že za něj se měli dobře.🙈

barumrallyebum
24. led 2023

Ptala jsem se kolegyne co ji vadi na Pavlovi. Odpoved" ale vcera jsem se ptala chlapu ( nasi zakaznici) a vsichni voli Babise" jako sorry ale domluva s 60+ je marna

nita1984
24. led 2023

Ve 14h mimořádná tiskovka AB… takže s čím přijde dnes ???

rencinka87
24. led 2023

@nita1984 mam dost obavu.. celou dobu cekam, s jakou svinarnou prijde, co vytahne.. A pockal si na dnes, kdy je Pavel indisponovanej..

knuffel
24. led 2023

@fire85 Je to smutný, ale je mi to opravdu fuk.
Úplně. A dokonale se bavím, jak to všichni prožívají. 🤷

rencinka87
24. led 2023

@knuffel proc by to bylo smutny? Je to tvoje vysostny pravo, nejen koho, ale i jestli vubec volit..
Nekteri to neprozivaji vubec a je jim to jedno, nekdo to proziva vic, protoze mu zalezi, kdo bude hlavou naseho statu (at uz volici PP nebo AB) a nekdo je az hysterickej, protoze se s tim tak ztotoznuje a je to pro nej z nejakeho duvodu tak zasadni tema.

A je to kazdeho vec, do jake skupiny bude patrit. A dokud se neprekracuje nejaka hranice slusneho chovani, tak ani jedna skupina by nemela byt vysmivana, napadana ani cokoliv jineho.

fire85
24. led 2023

@klokanka31 a co ti na něm nesedí?

fire85
24. led 2023

@ninive211 argument opravdu hrozný, tyhle lidi mi přijdou prostě jednodušší trochu,

nita1984
24. led 2023

@rencinka87 údajně má snad vytáhnout to, ze PP bije svoji ženu 🫣🫣🫣

rencinka87
24. led 2023

@nita1984 jo jakoze vojak = vyhlaseni valky = despota a tyran?? Sila no.. Ja se modlim, ze tech nerozhodnutych uz je malo a i kdyby to vsichni dali AB, tak to stacit nebude a ty, co jsou rozhodnuti, uz tohle nezvikla.. odkud mas ty informace?

fire85
24. led 2023

@knuffel to by ti ale nemělo být jedno, jednou tady v tyhle zemi žiješ a co tvoje deti ? Aspoň ti malo co pro to můžu udelat ze tam nehodim toho stbaka ulhanyho...a že to lidi resi, však jasny, jsou to.volby, lidi to zajímá

knuffel
24. led 2023

@fire85 No, nevolitelní jsou prostě oba. Našla jsem si a pročetla Pavlův životopis coby kovaného komunisty, nechápu, jak mohl takový komunistický kariérista dostat prověrku. A trvám na tom, že nechutní jsou pro mě oba úplně stejně. Takže co si lidi zvolí, to tu budou mít. 😁

nita1984
24. led 2023

@rencinka87 hele ze zákulisí 😂😂😂😂 mám par zajímavých známých přes moji práci 🤫🤫🤫🤫

maargit
24. led 2023

@knuffel promin za oznaceni, to je omylem. Je to pro vsechny. Trochu dlouhe, ale pro me presne.

somalicats
24. led 2023

@knuffel Pocházím z rodiny třídního nepřítele, takže vím, co komouši uměli za zvěrstva vůči lidem, kteří se nelíbili režimu. A řeknu Ti jedno - raději uvidím na Hradě sice bývalého člena KSČ, ale člověka, který na rozdíl od druhého kandidáta nebyl spolupracovníkem StB. PP není sice můj ideální kandidát, v prvním kole jsem volila jiného, ale ke druhému kolu voleb půjdu už právě proto, že mít na Hradě estébáka je pro mě mnohem horší.

Strana