Prezidentské volby 2023: Fórum s podporou Petra Pavla
Je tady založena skupina s tématem prezidentských voleb, kdyby se chtěl někdo přidat.
https://www.modrykonik.cz/group/9019/
PS Malé varování, skupina je silně nakloněna dle příspěvků podpoře Petra Pavla, ale vítání jsou všichni 🙂 .
@werumka Přiznám se, že bych chtěla vidět paralelní vesmír, kde by byl AB prezidentem.
Ja uz jsem z tech voleb uplne vystresla 😄 A to nic moc neovlivnim, bude jak bude, ale prala bych si, aby uz bylo hotovo a spekulace sly stranou ☺️ Jsem porad jak na trni, neumim si predstavit tak to ted vre u kandidatu. Kdo je v tom se mnou?
@levandule_k jsi masochista 😂🤭
@levandule_k Se podivej na Tlapkovou patrolu a Humdinger je celej Babis😀
@klokanka31 hele ale Babis by měl být ve vězení chápeš? Trestné je stíhán v pár státech ...bože jak se můžeš zastavat pořád takovyho prolhanyho zmrda, to není ani možný
@klokanka31 Proč by mu to nemohli zazlívat? Dětem to dělají pořád. 🙈 Pořád se po dětech chce, aby uměli ovládat svoje emoce, a sami dospělí to v mnoha případech neumí. Tak proč by ne?
@levandule_k Já si to osobně neberu. Jen nerozumím, proč lidi prostě nezvolí toho a toho, a klid. Proč se tady na koníku řeší že lidi co volí Babiše to nemají v hlavě v pořádku, proč i na veřejnosti dělají takový divadlo, proč na sebe řvou, házejí prejt...😃 proč prostě jako inteligenti nejdeme volit a hotovo...
@klokanka31 Ono je to asi o sociální bubline. Na koni převládá jedna, na jiné sociální síti zase druhá. Takový Facebook hnutí Přísaha nebo některé diskuze pod články, zase jedou v opačném gardu. Každý si holt hledá to svoje...
Já se ráda zasměju se stejně smýšlejícími a ačkoliv včerejší debata by reálně měla být spíš k pláči, tak některé pasáže mi přijdou vtipné pořád 😀
Tak nějak si tím léčím pocit ostudy, kterou nám pan Babiš ušil u Poláků a dalších pobaltských států. Ti asi musejí být v ještě větším stresu, než my.
@fire85 Já se ho nezastávám, ale nevidíme do talíře ani jednomu z nich.
@klokanka31 vždyť nepotřebuješ nikomu koukat do talíře. Stačí zhodnocení vyjadřování a vystupování...
@klokanka31 Protože volba je velké téma, tak to lidi považují za důležité a řeší to. Kandidáti vedou kampaň, aby vyburcovali své voliče a ty jim dali hlas.
@maargit Tvl mě děsíš, to už do dětí dáváme podprahově odmalička, že nám vždy vládnou podivné existence.
@vikinkav já to sleduji hodně, ale jsem v klidu. Některým věcem se směju, protože to se jinak nedá.
@rosie18 Protoze nikdo soudnej, vzdelanej a s takovym mezinarodnim rozhledem, jako ma Reznicek, s nim sympatizovat nemuze. Tak to proste je. Myslim, ze delal, co mohl, ale muselo ho vytocit uz jen to, ze si Babis prisel hezky pekne za minutu zivy vysilani, jak nejaka VIP celebrita, a samozrejme vsichni chapou, ze to bylo evidentne proto, aby rozhodil jak Pavla, tak Reznicka.
A poslouchat jeho “vyjadreni”, nesouvisly placani, s prominutim, a do toho se snazit, aby aspon na jednu otazku odpovedel normalne..
Ne, ta debata skutecne nemohla byt nestranna 🤦♀️ Uz jen kolik casu a energie musel Reznicek vylozit na to, aby Babis aspon ramcove na otazku odpovedel 🤦♀️🤦♀️
@levandule_k Tak i v pohadce vladne Humdinger v nejaky dire a ne v Adventure Bay. Tak snad jsme spis Adventure Bay,nez Foggy Bottom😀 Ale pokud vyhraje Babis, tak se klidne muzeme prejmenovat😀
Zajímavé téma. Nechci ani jednoho z těch šašků, nikam nejdu, abych to hodila někomu, koho nechci, jen kvůli tomu, že je to menší zlo. Ať si to lidi rozhodnou beze mě, je mi to úplně šumák.
@knuffel Přesně, nechci volit menší nebo větší zlo, já nechci žádný zlo! Babiš je nevolitelny.Pavel mi vůbec nesedí, kdo ho doopravdy podporuje, kdo mu doopravdy platí kandidaturu. Kde se vzal, tu se vzal?! Tváří se jak čistota sama🤗.Nepřesvědčil mě argumenty, přijde mi, že moc nemluví, aby něco nepokazíl.Že byl v KSČ, kdo nebyl, ale jak říkal, že vystoupil v roce 89! To, ale vystoupil každý, páč se to, jak si přestalo nosit🍒. Já tedy volit nejdu. Každý ať si volí, jak uzná za vhodné. Bůh s naší krásnou zemi. 🦁
@rencinka87 Jo, zeptat se můžeš, ale neseděl mi ani jeden. Výběr nula. 🤷
@knuffel to ja nemyslela jen z kandidatu, spis celkove, kdybys treba mohla nekoho nominovat, kdo by se ti libil jako prezident, kdo by to byl? (Jedno jestli politik, nejaky vedec, herec, zpevak..)
No vidíš, to je zajímavá otázka, nikdy jsem o tom takhle neuvažovala, ale asi moje máma by byla nejlepší. Nekrade, nelže...

@xxx3d Ono je to těžký, když už nějaká část lidí nemá 20 let prezidenta, za kterého by se nemusela stydět. Tak se aspoň humorem připravujeme na to, že by to mohlo být nakonec celý čtvrtstoletí 😀 ano, to už by došel humor i Cimrmanovi 😀