Prezidentské volby 2023: Fórum s podporou Petra Pavla
Je tady založena skupina s tématem prezidentských voleb, kdyby se chtěl někdo přidat.
https://www.modrykonik.cz/group/9019/
PS Malé varování, skupina je silně nakloněna dle příspěvků podpoře Petra Pavla, ale vítání jsou všichni 🙂 .
@klokanka31 ten by to nemel zapotrebi...
@marcicek84 Ale vem si, znali ho po celém světě, byl slušný, měl hezké vystupování...
@rencinka87 Dívali jsme se na debatu až včera a bohužel teda musím říct, že za mě byl moderátor neobjektivní dost. Byť to lidsky chápu, myslím, že mu to ujíždělo víc než jen když Babiš neodpovídal k tématu a jako novinář, obzvlášť na ČT, by si to neměl dovolit. A hlavně se obávám (a je to vidět i tady), že tím jen nahrál voličům Babiše, protože to podpoří tu teorii “on je chudáček, proti kterému se všichni spolčují”.
@klokanka31 a politicky zas uplne nepolibeny,ne,to by neklaplo...
@martinakl Hele, nebudu se tady dohadovat,vypisovat.Napsala jsem svůj názor a tečka.Netvrdím, že ho nikdo nezna, jen nevěřím co se kolem něj píše, co je pravda(novináři, seznam Zprávy a dalsi) Nesedí mi, nemám z něho dobrý pocit jako z člověka a to už je pro mě důvod! A ještě ta historie okolo mě taky sejri.
@rencinka87 Asi někdo, kdo je strašně oblíbený v této zemi, protože při příští volbe by to bylo to samé, jak teď! Urážení, nadávky, špína atd. Odpověď na otázku, fakt nevím 🤣
@klokanka31 no tak třeba Pavla taky znají po světě, má hezké vystupování...
@klokanka31 Říkáš, že prezident by měl mít hezké a reprezentativní vystupování. S tím naprosto souhlasím.
Pár stránek dozadu jsem se ptala na hodnoty, které by měla mít hlava státu a tahle je podle mě hodně důležitá.
@michaela666 To jo. Jenže mě na tom Pavlovi něco hodně nesedí. A já mám na lidi čuch, doufám že u něj se mýlím...
Teď jsem slyšela velmi zajímavý argument, proč volit AB 🫣🫣🫣
Raději zlo, které známe než to, které neznáme 😞
Ptala jsem se kolegyne co ji vadi na Pavlovi. Odpoved" ale vcera jsem se ptala chlapu ( nasi zakaznici) a vsichni voli Babise" jako sorry ale domluva s 60+ je marna
Ve 14h mimořádná tiskovka AB… takže s čím přijde dnes ???
@nita1984 mam dost obavu.. celou dobu cekam, s jakou svinarnou prijde, co vytahne.. A pockal si na dnes, kdy je Pavel indisponovanej..
@knuffel proc by to bylo smutny? Je to tvoje vysostny pravo, nejen koho, ale i jestli vubec volit..
Nekteri to neprozivaji vubec a je jim to jedno, nekdo to proziva vic, protoze mu zalezi, kdo bude hlavou naseho statu (at uz volici PP nebo AB) a nekdo je az hysterickej, protoze se s tim tak ztotoznuje a je to pro nej z nejakeho duvodu tak zasadni tema.
A je to kazdeho vec, do jake skupiny bude patrit. A dokud se neprekracuje nejaka hranice slusneho chovani, tak ani jedna skupina by nemela byt vysmivana, napadana ani cokoliv jineho.
@klokanka31 a co ti na něm nesedí?
@rencinka87 údajně má snad vytáhnout to, ze PP bije svoji ženu 🫣🫣🫣
@nita1984 jo jakoze vojak = vyhlaseni valky = despota a tyran?? Sila no.. Ja se modlim, ze tech nerozhodnutych uz je malo a i kdyby to vsichni dali AB, tak to stacit nebude a ty, co jsou rozhodnuti, uz tohle nezvikla.. odkud mas ty informace?
@rencinka87 hele ze zákulisí 😂😂😂😂 mám par zajímavých známých přes moji práci 🤫🤫🤫🤫
@knuffel Pocházím z rodiny třídního nepřítele, takže vím, co komouši uměli za zvěrstva vůči lidem, kteří se nelíbili režimu. A řeknu Ti jedno - raději uvidím na Hradě sice bývalého člena KSČ, ale člověka, který na rozdíl od druhého kandidáta nebyl spolupracovníkem StB. PP není sice můj ideální kandidát, v prvním kole jsem volila jiného, ale ke druhému kolu voleb půjdu už právě proto, že mít na Hradě estébáka je pro mě mnohem horší.

Je škoda že už nežije Karel Gott. To by byl prezident...