icon

Prezidentské volby 2023: Fórum s podporou Petra Pavla

levandule_k
18. led 2023

Je tady založena skupina s tématem prezidentských voleb, kdyby se chtěl někdo přidat.

https://www.modrykonik.cz/group/9019/

PS Malé varování, skupina je silně nakloněna dle příspěvků podpoře Petra Pavla, ale vítání jsou všichni 🙂 .

michaela666
25. led 2023

Já nic, já muzikant. 😃

@somalicats Radši ať fňuká, než zase nějaký průser.

klokanka31
25. led 2023

@maargit Nemusíš ho respektovat, ale nějakou slušnost by to chtělo. Chceš slušného prezidenta ale sama slušná nejsi.

somalicats
25. led 2023

@michaela666 To je masakr, ta debata.

brunetka11
25. led 2023

@vendes S tvým názorem souzním. Uvědomila jsem si to včera, když na mne kdesi na sociálních sítích vyběhl příspěvek pí. Zwyrtek Hamplové. Té samé, co se vymezovala, že ji vláda nebude o Covidu zavírat doma. Tu vládu vedl Babiš a jeho parta.
A od této osoby pak přijde sponzorovaný příspěvek, že "bude volit pana Babiše, protože už ho na rozdíl od Pavla zná a ví, co od něj čekat". Upřímně to rozesmálo - ne, u psychopata a podvodníka nikdy člověk nemůže vědět, co se od něj dá čekat. Ale je to její volba.
Jen mi v návaznosti na to vytanula vzpomínka z osmdesátek, když nám oznámili, že zemřel Brežněv a tu paniku, která ovládla okolí, že nás teď Amíci napadnou, že mají volnou cestu. Jak všichni kolem byli strachy bez sebe. Někteří dospělí kolem byli doslova hrůzou bez sebe (od té doby chápu ty scénky čínských plaček, když jim zemře některých z představitelů - naživo to je ještě působivější).

A to vlastně vystihuje ono "toho už známe" - ten strach z nového, z nepoznaného. Protože navíc ty změny, které v tomto státě po devadesátkách přicházely, vždy něco spálily. S Babišem a Zemanem to jsou morální hodnoty a přirozená slušnost.
A navíc, jak se tu už nějakou dobu pohybují na politické scéně - ona poslankyně to je toho příkladem - syndrom vařené žáby zaživa opět kvalitně zafungoval.

Každopádně je fajn, že se stále víc rozšiřuje skupina lidí, pro které je přirozené umět vystoupit ze zóny, kde se necítí dobře a dají na svůj instinkt.

hojda
25. led 2023

Při představě, že Babiš organizuje mírový summit bych měla opravdu strach, že tu 3. světovou vyvolá....S jeho stylem komunikace se dohadovat s Putinem by bylo katastrofální......

michaela666
25. led 2023

@somalicats Mě by zajímalo jak se chová doma. K dětem asi nic moc, ale jestli je takhle arogantní i k manželce a nejbližším.
Moderátoři mají sakra obdiv, že s ním zvládnou být v jedné místnosti, když se s nima baví takhle .

@hojda Říkala jsem si to samé.

somalicats
25. led 2023

@michaela666 A už zase jede mimo téma. Klasika, nic nového pod sluncem.

maargit
25. led 2023

@klokanka31 Jsem velice slusna. Jsem slusny clovek. Nekradu. Nelzu. A rikam pravdu. Dokonce i takovou, ze se nekomu nelibi. A o Babisovi jsem nerekla nic,co by pravdou nebylo.

levandule_k
autor
25. led 2023

Něco pro osvěžení paměti.

Historicky nejhorší kraj ve všem nezapomíná. Lidi z Chebu nezapomínají. Před dvěma lety (tj. vláda Babiše) byly u nás plné nemocnice, COVID kosil lidi i zdravotníky. Německo nabízelo pomoc. Česky mluvícího personálu bylo v Německu dost. Tu jsme odmítli. Tehdejší vláda ale radši vozila těžce nemocné přes celou republiku na Moravu. Třeba Itálíe a Německo pomoc neodmítli.

I lidi z Chebu volí Pavla, takže to video je o tom, proč oni volí Pavla a jak se k nim Babiš jako premiér zachoval v době Covidu. Fakta o průběhu Covidové krize shrnuta v závěru, tj. čas 5:33

https://www.youtube.com/watch?v=CPs7_St-0GI

Made by people of Cheb!

michaela666
25. led 2023

Ty vo*e na kole. 🤣🤣🤣 Samý asociál v téhle republice 🤣🤣🤣

levandule_k
autor
25. led 2023

@klokanka31 Nenašla jsem jednu jedinou věc za kterou bych si mohla AB vážit, ne tři, ale jednu jedinou.

swan42
25. led 2023

Jeste jedno osvezeni pameti- panika z prilivu imigrantu v roce 2012. Lidi volali po tom, aby se lode s nima potapeli (wtf ty vole?) a kdo vykrikoval, ze nasi republiku zachrani a nikoho sem nepustí? Kdo si na vyvolavani strachu postavil kampaň? Spravne, byl to Zemana a v lednu 2013 byl zvolen prezidentem. A kdo v tom pokracoval a vykrikoval, ze zadny kvoty neprijmem a nepustime sem jedinyho spinavyho syřana? A byl pak ve vlade od 2014 prvnim misropredsedou? Spravne, Babis. A ted zas strasi valkou a slibuje, ze nas "zachrani"
Vyvolavat z neceho strach, rozdelit spolecnost a naslibovat blbosti, jedina volebni taktika populistu 🤷

nita1984
25. led 2023

No, asi není moc co dodat. Ale obavám se, ze jestli ještě jednou uslysim slovní spojení “provládní kandidát” praskne mi cevka 😡😡😡

mirin89
25. led 2023

@swan42 Tohle je to, co mě děsí, že ty lidi se na to nechaj utáhnout a fakt mu to tam ze strachu hodí.

gbp
25. led 2023

@levandule_k to je hezky. ja verim tomu, ze Pavel delal i spoustu tech veci pro lidi, jen nema potrebu to porsd opakovat a chvastat se tim 🙈

dura175
25. led 2023

Martin Bartkovský je hvězdou těchto voleb. Dnes tzv zabil 😂

https://www.reflex.cz/clanek/volby-prezidentske...

somalicats
25. led 2023

@dura175 To je boží 😀 😀 😀

mourovatakocka
25. led 2023

@dura175 Pěkně děkuju, včera mi brutálně nesedl oběd a při čtení jsem se tak chlamala, že to málem skončilo tragicky. Já ani nemusím koukat na žádné duely, tohle jako přehled stačí 🙈

oplatecka
25. led 2023

@dura175 Ty jo, teď jsem se s chutí zasmála 🤣 Nemusím si to ani pouštět ze záznamu, protože si to dokážu naprosto dokonale představit 😜😃

hojda
25. led 2023

@dura175 Za mě by z toho měla být nějaká divadelní hra, jako bylo Ivánku, kamaráde....

levandule_k
autor
25. led 2023

Dávám si záznam diskuze: https://www.novinky.cz/clanek/volby-prezidenta-... Jako neměla by ti diskutéři mít přibližně stejný čas, proč to moderátoři nekorigují. Bych jim dala šachové hodiny a každý by dostal půl hodiny.

cikitkapb
25. led 2023

@dura175 Tak to je moc.., To popisoval tak skvěle, až mám chuť si to pustit někde ze záznamu. 🤣

hojda
25. led 2023

@levandule_k to by byla kampaň, to by nešlo......

hojda
25. led 2023

@levandule_k Možná by bylo lepší, nedávat ty diskuze živě, ale předtočit to a rovnou tam vypípat lži😂 Z Babiše by bylo úplně vodňanské kuře....píp.

cikitkapb
25. led 2023

Jen mě udivuje, že už i novináři v jeho vlastních novinách mu dají čouda. 🤣

hojda
25. led 2023

@dura175 co tam psal o Pitomiovi? ohnivý džihád?😂 dejte si ho: https://www.novinky.cz/clanek/domaci-babis-je-p...

levandule_k
autor
25. led 2023

@cikitkapb Odkdy je dávat čouda trvání na tom, aby odpovídal na otázku a nevymýšlel si.

@hojda Bych z takového záznamu dostala migrénu, to by bylo jedno dlouhé píp😂

cikitkapb
25. led 2023

@levandule_k To jsme se špatně pochopily. 😉 Myslela jsem to tak, že to Bulíkovy voliči budou brát tak, že jejich chudáček nemohl ani nic říct. 👍

levandule_k
autor
25. led 2023

@cikitkapb Tak to jo. 🙂

klokanka31
25. led 2023

Tak jsem koukla na debatu z novinek. Proč mám pocit že Pavel nedovede říct co by chtěl pro obyčejné lidi?🤔

Strana