Prezidentské volby 2023: Fórum s podporou Petra Pavla
Je tady založena skupina s tématem prezidentských voleb, kdyby se chtěl někdo přidat.
https://www.modrykonik.cz/group/9019/
PS Malé varování, skupina je silně nakloněna dle příspěvků podpoře Petra Pavla, ale vítání jsou všichni 🙂 .
@ai30 Že si ho nevyzvedla a neodvezla zpátky na Slovensko 😀 😀 😀
@ai30 Že tak strašně důstojný prezident má potřebu se chlubit že přijela JEN za ním. Mně to přijde na úrovni dětí ze školky😄
@klokanka31 Aha, jo tak 😅🤦♀️ No jo, je to hruuza, on se dokonce usmal! Vsichni, co ho volili, toho ted urcite lituji. 🤪
Se docela chytas stebla, co 🤣
@klokanka31 Mě zas dostalo tohle, že zvedl to oblečení. https://www.facebook.com/minarmikulas/videos/71... Znám spoustu lidí, co by to překročili, nebo by na to šlápli v duchu z cizího neteče, nebo by to považovali za pod svou úroveň zvedat cizí mikinu.
@klokanka31 To je prave krasnej paradox tvych hodnot. Podle vseho jsi dala hlas cloveku, co je patologicky lhar a psychopat, ale vadi ti takova malichernost.
@ai30 Ale vůbec, jen čekám od prezidenta profesionální jednání. Zatím s tou svou mluvčí nepředvedli nic moc.
@klokanka31 Ale prosimte. 😅 Ty ocekavas od prezidenta jen lhani a mazani medu kolem huby, jinak by jsi nevolila toho uknouraneho zlodeje. Posledni, o co ti jde, je jakakoliv forma profesionalniho jednani a i kdyby, tak neprofesionalni jednani ma ttochu jinou formu, nez poteseni nad navstevou Caputove..
@klokanka31 Co by měl předvádět? Mluvčí dala najevo radost, až bude po inauguraci, bude se chovat suše profesionálně.
@ai30 Ale vždyť to je trapný, jako kdyby se chlubil že dostal lízátko, a Babiš ne 😄 I v debatách vystupoval důstojně, s ledovým klidem, tak bych nečekala že se to po zvolení hned změní. No uvidíme co bude dál 😁
@klokanka31 vystupoval dustojne a stejne jsi zvolila ulhaneho saska. Tak o co ti jde,nejsou tohle jen kysele hrozny?
@maargit Protože vím, že někdo se může tvářit důstojně jen na oko víš? Ale říkám, uvidíme časem.
@klokanka31 promiň. Celou dobu, co to tu sleduji, jsem si říkala, ze mas jen jiné hodnoty … ale teď mám pocit, ze si jen obyčejně jednodušší. 🫣🫣🫣
@klokanka31 Fakt si nedovedu představit, že Pavel začne být víc nedůstojný jak současný prezident MZ. Ta laťka je proklatě nízko.
Já neočekávám, že nikdy neudělá přešlap, je to člověk, ale fakt se nebojím toho, že bude u nás pokračovat degradace prezidenství.
Prostě PP nemáš ráda, no a těch lidí bude hodně, ale tady moc pochopení nenajdeš, víc je tady lidí, co jsou z PP nadšení.
@klokanka31 Tak já to tedy jako lízátko nevnímám, vidím dva lidi, kteří vyznávají podobné hodnoty, s AB by těch společných hodnot Čaputová asi moc nenašla.
@levandule_k toho s tou mikinou si všimnul manžel v přímém přenosu - a strašně ho se mu to líbilo (on je taky takový trochu pedant 😀 ).
@klokanka31 tak novináři o něčem psát musí, to že napíšou "se chlubil" ještě neznamená, že dotyčný se vytahoval jak předškolák s lepším lízátkem..., ono stačí, že normálně odpověděl na položenou otázku.
Já nadšení Čaputový naprosto chápu. Vždyť má, chudák na jedný straně Orbána, na druhý bigotní Právo a spravedlnost a Dudu, na Východě asi nemusim zmiňovat, a teď my zvolíme Pavla. Bych se ani nedivila,kdyby se mu tam vrhla kolem krku 😀
@klokanka31 tak jiste si cetla cely clanek a jiste Ti neuniklo presne to, co PP rekl... „Nejkrásnější byla gratulace od slovenské prezidentky Zuzany Čaputové. Její přítomnost ve volebním štábu byla krásným momentem, který si budu pamatovat dlouho. Přijela jen kvůli tomu,“
Takze to rekl malinko jinak, nez ze prijela kvuli nemu jako dite... Ten nadpis je trosku zavadejici.
A propos, chvíli jsem na koně nechodila, to tu proběhla nějaká čistka? Takové ty profily jako lichožrout a esmolka, nebo jak to bylo, ty byly vždy a všude, a teď nic...
@klokanka31 zkus si precist cely clanek, ne jen nadpis (ktery se takhle bulvarne pise presne pro takovy jako ty). Samozrejme, ze prijela jen za Pavlem, protoze ze spoluprace s Babisem ma kazdy normalni clovek osypky.
Ona chtela timhle gestem ukazat, jak moc si vazi toho, ze lidi zvolili Pavla, takze proc by delala prekvapko u Babise?? S tim by se pak proste normalne slusne setkavala v ramci statnich navstev, ale jeji favorit to nebyl, to je vse.
@treasurka slo o kybersikanu proti Murynce,nejlip se zeptej primo murynky....
@klokanka31 Tonoucí se i stébla chytá, viďte?

@klokanka31 Ja si asi sedim na vedeni... Co presne je na tom 'dostavaciho'? Ze by za Buresem neprisla?