Kdy se chlapci začínají zajímat o dívky?
Zdravím maminky, chtěla bych se zeptat, kdy se začali vaši synové zajímat o holky? Syn bude mít za chvíli 12 let. Dnes se pohádali s nějakým kamarádem prý kvůli holce. Syn si s ní píše (zná ji z tábora, ale nevídají se) a syn je celý nešťastný, že ji miluje a že mu ji chce kamarád přebrat, protože si taky píší 🙂 neustále mu pípají na mobilu sms od ní, celý den do toho kouká a samozřejmě abych to neviděla já🙂
Já vím, je to jen nevinné psaní, ale asi jsem to čekala později. Kdy vaši kluci začali s někým "chodit" nebo jak se říká "nahánět holky"?
Synovi je 10 a ma holku :D řešil to tu s přítelem, píšou si jak se miluji :D je to takové legrační 🙂 v tech 12 letech mi to prijde normalni.
Našim klukům je 10 a 11 a zatím je holky vůbec nezajímají 😀
Začalo to ve 12 a hned ze starší holkou.Malemje kleplo.Nastesti mu slečna brzo dala kopačky.
V těch dvanácti třinácti 🙂 teď mu bude patnáct a skoro rok má slečnu.
Tak synovi bude 10 a svou lásku má už od školky. Doposud to jeho ani holčičku nepřešlo. Ostatní dívky v tomto směru vůbec nevnímá. Uvidíme, co přinese pubertální věk...
První syn v prváku měl první holku a vlastně jedinou. Chodili spolu až do třeťáku-první sex. Nedopadlo to rozešli se. Je mu 20 a zatím nemá vážný vztah.Druhèmu je 18 a zatím ho zajímá jen fotbal. Třetí je ve školce a v září jde do první třídy a říká, že holky jsou divný😆👍
V primě na gymplu už jsme se párovali :D. Takže to nám mohlo být kolem 11.
Nejstarší syn měl první holku ve čtrnácti..... teď jim je 26 a už rok jsou manželé 😉
Synovi je 13 a zatím ho holky nezajímají.
Myslím, že rozmezí bude od 10 do 50 😀 (i takového člověka jsem znala, celý život nic, žil jen s mámou a po její smrti se najednou zamiloval 😀).
Jinak na odlehčení, mně se zamiloval syn ve školce. Ale ne to dětské předvádění, on se opravdu loudal v šatně, když dotyčná přišla ráno později a odpoledne naopak byl oblečený v deseti vteřinách, když dotyčná odešla, aby ji ještě zahlédl ma ulici. Ale vydrželo mu to asi měsíc, pak už byl zase normální. 🙂
Já se líbila klukům už ve školce, nosili mi kytky atp..vysloveně zamilovaný do mě byl spolužák tak ve 13ti
Působím ve 3.třídě a koncem roku už jsem zaznamenala vzájemnou interakci. Ale mívá to trvání několika dnů, max. týdnů, nic dlouhodobého.
Synům je 13 a 15 a zatím žádný zájem. Jeden má MHD a druhý házenou.
U nás na 8L gymplu byla první "chození" už v té primě, tj v těch jedenácti...ale tam to bylo takové, že se občas chytli za ruce...a po pár týdnech to přešlo. Většinou to bylo ze strany těch holek, které jsou prostě vyspělejší, kluci jsou ještě děcka v těch jedenácti a když na ně vybafne holka "budeš se mnou chodit?", tak jsou vyjukaní. Jinak já byla platonicky zakoukaná do kluka už v páté třídě (nebylo to asi klasický zamilování, prostě se mi líbil a ráda jsem po něm pokukovala). To bylo vše.
Tady si přisednu. Klukovi bude 11 a zatím ho holky neberou. Zato on holky bere až moc. Už ve školce sw o něj dvě holky popraly 😂
@anonym_autor To je asi různě, manželův syn se začal zajímat o holky až někdy v 19letech. Ja mam dcery a každá je jiná,strasi byla věčně zamilovaná uz od 3 let, mladší bude 11 a kluci jsou trapný. 😀
Takové to první otrkávání jsem začala v 10 letech. 🙂
Ve 12 mi to přijde normální, ale zároveň trochu legrační. Spíše jakoby ty děti byly jenom nejlepšími kamarády a shodou okolností by to byl kluk a holka :D
😀

Jo první líbačku jsem měla s 12 letym (mě bylo 13), jeden můj bejvalej přestal být panicem ve 12...