Pokud už tady takové téma je tak se omlouvám,ale už vůbec nevím co vařit 🙄 Tak mě tak napadlo,že by to bylo dobré téma,aspoň bude z čeho vybírat. 😅 Je nám 20 měsíců,takže už vařím tak nějak to,co jíme my,jen to moc nesolím a nekořením,ale to si člověk upraví podle svého,jen nemám už fakt inspiraci 😒 Dneska jsem udělala jen porkovou polívku 😀
Kuře na paprice a testoviny, v mrazáků mam jeden kousek rybího filatka tak to malymu udělám k večeři plus dýňovou polévku
Holandský řízky a bramborová kaše.
@kolibricek36 jak delas ty zelne placky? 🙂
U nas porkova polivka a kachni prsa na korenove zelenine s ryzi.
@alcar uz jsem to tu jednou psala
Kysele zeli, hl.mouku,sul, vejce a kapku provensalskeho koreni - nic vic a usmazi se na oleji. Jde to i bez oleje po suchu - ale nekrupou pak😀
Sekanou s bramborovou kaší😉
@romesak hlásím se na obídek mňammmm👏😉
@kolibricek36 tak to je jednoduche. To taky nekdy udelam. Ja to tak delavam s cuketou nebo s celerem.
@sipkovarose tak sup sup🙂
Tak u nás byl buřt guláš a nudlová polévka, syn pořád vyžaduje polévku i ke snídani 😀 už nevím jaký vařit, každý den musí mít polévku poraďte
@lutshingha691 náš cipísek ji snad všechny běžné polévky ale vedou ty hutnější jako kulajda, bramboračka, čočkovka, dále dyňová, vývary, do vývaru maso někdy jen tak oberu nebo udělám masové knedlíčky.
U nás dnes špenát s bramborem a výjimečně místo vajíčka vepřovou pečeni, co jsem ještě našla v mrazáku 🙂
Mexicke fazole s chlebem 😉
@lutshingha691 my skoro každý den ráno snídáme miso polívku, chtějí jí i děti (1,5 a necelé 4 roky). Prostě jen zeleninový vývar, do něj zelenina, vařené obilí a miso.
@sarkar taky znám pána co snídá polívky, pracuje v lese takže ho to nakopne a zahřeje a manželka musí hlídat aby mu na ráno vždy zbyla alespoň porce.
Jinak dnes vařím porkovou polívku, plátek kuřecího s bramborem a žampionovou smetanovou omáčkou. Zítra budou špagety a polivka zbyde z dneška
My dneska karbose s br.kasi a zitra halusky se zelim a uzenym.
já dnes dělala takový brokolicový koláč
My dneska obedvali vyvar z kralika s pismenkama🙂
a k tomu lososa s kuskusem s korenovou zeleninou.
Zitra dojidame kruti na houbach s ryzi.
Tak holky pro inspiraci, my měli o víkendu Segedín, včera a dnes kuřecí čínu, hranolky, zítra a ve čtvrtek polévku z fazolových lusků
Dneska bude špíz s bramborovou kaši😉
na dnešek lasagne, dýnová polévka, pak bude opečená vinná klobása s bramborem a o víkendu bylo kuře pečený na zelí
Dneska se mi nechce litat kdesi do obchodu. Tak bude cesnecka,bramborova kase a z mrazaku vytahnu jelita. Puvodne jsem chtela vytahnout filety z tresky - ale to necham na stedry den. Kapra nikdo z nas neji kvuli kostem😀
u nas dnes mexicke fazole a zitra rostena s ryzi
@kolibricek36 to mě jdeš do rány, řeším co vařit na Štědrý den, jelikož kapra ji jen manžel a dětem. Nechci dávat kvůli kostem, chce to něco výjimečného co nedělám jen tak jako třeba dnes řízky 😀 poradíte mi
@lutshingha691 ja pokud se pujde nekde do obchodu tak budu chtit koupit lososa - filety, za prijatelnou cenu, jinak vytahnu tu tresku a bude. Loni jsme meli smazak a taky bylo .... Jinak vim ze u znamych maji nudle s makem - tedy ne ze by nemeli na jidlo - ale maji to radi... Kazdy podle sve chuti .... Jinak jak zili nasi tak babi a mamka meli kapra a ja, bracha y tatka jsme meli kruti rizek
@lutshingha691 co filet z lososa? 🙂
Jinak tedy u nás jí kapra jen babičky - taky my ostatní máme řízky ale babičky musí mít I kapra I ŘÍZKY.. 🙄
@lutshingha691 já dělám telecí řízky. Manželovi rodiče vinou klobása.
ja tu mam stiku udelam ji asi s nadivkou
Holky díky moc, bylo mi od malinka vtloukano že na vánoce prostě kapra ale když čtu že i nudle s mákem 😀. Děti by chtěli rybí prsty 😀 tak udělám rybí prsty. A ty filety pro nás 😉
@lutshingha691 nudle s mákem na vánoce? to snad ne 😀 na vánoce jedině kapr 😀
Medove pikantni palicky s bramborem 🙂