Co dnes vaříte?

crca
9. led 2011

Pokud už tady takové téma je tak se omlouvám,ale už vůbec nevím co vařit 🙄 Tak mě tak napadlo,že by to bylo dobré téma,aspoň bude z čeho vybírat. 😅 Je nám 20 měsíců,takže už vařím tak nějak to,co jíme my,jen to moc nesolím a nekořením,ale to si člověk upraví podle svého,jen nemám už fakt inspiraci 😒 Dneska jsem udělala jen porkovou polívku 😀

ditta1990
13. pro 2016

Medove pikantni palicky s bramborem 🙂

popelka1984
13. pro 2016

Kuře na paprice a testoviny, v mrazáků mam jeden kousek rybího filatka tak to malymu udělám k večeři plus dýňovou polévku

sarunatko
13. pro 2016

Holandský řízky a bramborová kaše.

alcar
13. pro 2016

@kolibricek36 jak delas ty zelne placky? 🙂

U nas porkova polivka a kachni prsa na korenove zelenine s ryzi.

kolibricek36
13. pro 2016

@alcar uz jsem to tu jednou psala
Kysele zeli, hl.mouku,sul, vejce a kapku provensalskeho koreni - nic vic a usmazi se na oleji. Jde to i bez oleje po suchu - ale nekrupou pak😀

sipkovarose
13. pro 2016

Sekanou s bramborovou kaší😉

sipkovarose
13. pro 2016

@romesak hlásím se na obídek mňammmm👏😉

alcar
13. pro 2016

@kolibricek36 tak to je jednoduche. To taky nekdy udelam. Ja to tak delavam s cuketou nebo s celerem.

romesak
13. pro 2016

@sipkovarose tak sup sup🙂

lutshingha691
13. pro 2016

Tak u nás byl buřt guláš a nudlová polévka, syn pořád vyžaduje polévku i ke snídani 😀 už nevím jaký vařit, každý den musí mít polévku poraďte

popelka1984
13. pro 2016

@lutshingha691 náš cipísek ji snad všechny běžné polévky ale vedou ty hutnější jako kulajda, bramboračka, čočkovka, dále dyňová, vývary, do vývaru maso někdy jen tak oberu nebo udělám masové knedlíčky.

ninive211
13. pro 2016

U nás dnes špenát s bramborem a výjimečně místo vajíčka vepřovou pečeni, co jsem ještě našla v mrazáku 🙂

smallinka
13. pro 2016

Mexicke fazole s chlebem 😉

sarkar
19. pro 2016

@lutshingha691 my skoro každý den ráno snídáme miso polívku, chtějí jí i děti (1,5 a necelé 4 roky). Prostě jen zeleninový vývar, do něj zelenina, vařené obilí a miso.

popelka1984
19. pro 2016

@sarkar taky znám pána co snídá polívky, pracuje v lese takže ho to nakopne a zahřeje a manželka musí hlídat aby mu na ráno vždy zbyla alespoň porce.
Jinak dnes vařím porkovou polívku, plátek kuřecího s bramborem a žampionovou smetanovou omáčkou. Zítra budou špagety a polivka zbyde z dneška

alcar
19. pro 2016

My dneska karbose s br.kasi a zitra halusky se zelim a uzenym.

markves83
19. pro 2016

já dnes dělala takový brokolicový koláč

marcipanka.k
19. pro 2016

My dneska obedvali vyvar z kralika s pismenkama🙂
a k tomu lososa s kuskusem s korenovou zeleninou.
Zitra dojidame kruti na houbach s ryzi.

mishell56
20. pro 2016

Tak holky pro inspiraci, my měli o víkendu Segedín, včera a dnes kuřecí čínu, hranolky, zítra a ve čtvrtek polévku z fazolových lusků

sipkovarose
20. pro 2016

Dneska bude špíz s bramborovou kaši😉

markiiska
20. pro 2016

na dnešek lasagne, dýnová polévka, pak bude opečená vinná klobása s bramborem a o víkendu bylo kuře pečený na zelí

kolibricek36
20. pro 2016

Dneska se mi nechce litat kdesi do obchodu. Tak bude cesnecka,bramborova kase a z mrazaku vytahnu jelita. Puvodne jsem chtela vytahnout filety z tresky - ale to necham na stedry den. Kapra nikdo z nas neji kvuli kostem😀

romesak
20. pro 2016

u nas dnes mexicke fazole a zitra rostena s ryzi

lutshingha691
20. pro 2016

@kolibricek36 to mě jdeš do rány, řeším co vařit na Štědrý den, jelikož kapra ji jen manžel a dětem. Nechci dávat kvůli kostem, chce to něco výjimečného co nedělám jen tak jako třeba dnes řízky 😀 poradíte mi

kolibricek36
20. pro 2016

@lutshingha691 ja pokud se pujde nekde do obchodu tak budu chtit koupit lososa - filety, za prijatelnou cenu, jinak vytahnu tu tresku a bude. Loni jsme meli smazak a taky bylo .... Jinak vim ze u znamych maji nudle s makem - tedy ne ze by nemeli na jidlo - ale maji to radi... Kazdy podle sve chuti .... Jinak jak zili nasi tak babi a mamka meli kapra a ja, bracha y tatka jsme meli kruti rizek

ma_cherie
20. pro 2016

@lutshingha691 co filet z lososa? 🙂

Jinak tedy u nás jí kapra jen babičky - taky my ostatní máme řízky ale babičky musí mít I kapra I ŘÍZKY.. 🙄

sweet81
20. pro 2016

@lutshingha691 já dělám telecí řízky. Manželovi rodiče vinou klobása.

romesak
20. pro 2016

ja tu mam stiku udelam ji asi s nadivkou

lutshingha691
20. pro 2016

Holky díky moc, bylo mi od malinka vtloukano že na vánoce prostě kapra ale když čtu že i nudle s mákem 😀. Děti by chtěli rybí prsty 😀 tak udělám rybí prsty. A ty filety pro nás 😉

markiiska
20. pro 2016

@lutshingha691 nudle s mákem na vánoce? to snad ne 😀 na vánoce jedině kapr 😀