icon

Co dnes vaříte?

crca
9. led 2011

Pokud už tady takové téma je tak se omlouvám,ale už vůbec nevím co vařit 🙄 Tak mě tak napadlo,že by to bylo dobré téma,aspoň bude z čeho vybírat. 😅 Je nám 20 měsíců,takže už vařím tak nějak to,co jíme my,jen to moc nesolím a nekořením,ale to si člověk upraví podle svého,jen nemám už fakt inspiraci 😒 Dneska jsem udělala jen porkovou polívku 😀

kolibricek36
20. pro 2016

@markiiska to jsem psala ja, my loni meli smazak a vanoce byly i tak - tak proc ne nudle s makem. 😂

kika_21
20. pro 2016

Koprovku s bramborem a vajíčkem- omáčku ze sušeného kopru.

popelka1984
20. pro 2016

@lutshingha691 když ne kapra tak co třeba obalit rybí filé nebo tu tresku upect v troubě na česneku s červenou paprikou a k tomu klasicky brambory. salát

popelka1984
20. pro 2016

@lutshingha691 jo a pokud rybu vůbec ne tak třeba vinnou klobásu nebo nějaký plátek masa. Mám 2,5letého klučíka kapříka sni, polévku taky ale má problém se salátem ať je s jogurtem nebo majonézou. Ale třeba ho letos sni, radši budu mit v rezervě brambory nebo kaši

markves83
21. pro 2016

@popelka1984 Já dávám pomazánkové máslo nebo to možná zkusím s lučinou

sarkar
29. pro 2016

S manželem na netu koukáme na Masterchefa (nemáme TV a čas, takže jsme pozadu oproti zbytku národa 🙂) a při díle, kdy Kateřina vařila meruňkové knedlíky jsem na ně dostala obrovskou chuť, takže dnes ovocné knedlíky, ale z bramborového těsta a obalené ve strouhance (plněné ještě nevím, čím budou...nechce se mi do mrazáku co máme mimo dům 😀).
K tomu ale asi udělám nějakou polívku, jinak mám problém se sladkými jídly na oběd, že mám po nich docela brzo hlad a hlavně chuť na něco slaného, hutného. Polívka buď dýňová, než mi všechny dýně zplesnivěj nebo špenátová.

popelka1984
29. pro 2016

Dnes bylo knedlík zelí a masíčko a vecer bud toasty nebo nějake obložene chlebíčky. Zítra bude co zbyde z dneška plus polévka kulajda a v sobotu guláš

sipkovarose
29. pro 2016

Holky nějaký osvědčený recept na Lasagne?

mjanca
29. pro 2016

@sipkovarose http://www.mamincinyrecepty.cz/zapecene-pokrmy/... ja delam podle tohoto receptu a vzdy se povedou a jsou vyborne 🙂

khpeta
29. pro 2016
markves83
29. pro 2016

Jo tak lasagne z maminčiných receptů jsem taky dělala, akorát mám dojem, že se tam má dát více toho masa, ale už jsem je tedy dlouho nedělala, budu muset koupit ty plátky lasagní, už nám doma dlouho chybí.

sipkovarose
29. pro 2016

@khpeta
@mjanca holky děkuji 😉

popelka1984
31. pro 2016

Táák dnes je gulášek s těstovinami a hovězí polévka. Večer si s malým uděláme jenom jednohubky protože budem sami, jsme nemocní.🤒

marunka84
4. led 2017
Uživatel marunka84 je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od marunka84.

já dnes dělala uzenou polévku s nudlemi a zeleninou

marunka84
4. led 2017
Uživatel marunka84 je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od marunka84.
alcar
4. led 2017

Tak my vcera bramborove placky, dneska spenat, kralik, brambory a zitra zapecene smetanove testoviny. 🙂

popelka1984
5. led 2017

Tak dnes byla kuřecí polévka s masovými knedlíčky, zapecene těstoviny a mrkvo-jablečný salát. Zbytky budou zítra k večeři a k obědu zítra polévka z dneška a kuřecí stehenní plátky zapecene se smetanou a bramborová kaše

kla_ri
10. led 2017

Zdravé lívance bez cukru ze švestkového pyré

Recept:
Kvásek z 250 ml vlažného mléka, lžíce cukru a 10 g kvasnic vmíchat k prosáté polohrubé, vajíčku a nakonec přilít 100 ml švestkového pyré. Po půl hoďce v teple krásně nabude a pak smažit na másle. Top. Malý i velký to zbožňují.

Objevila jsem asi nejkvalitnější české pyré a zamilovala si ho natolik, že ho teď cpu skoro všude. Rozhodně chci doporučit i to, přestože se hůře shání, co jsem koukala. Dá se ale za hodně slušnou cenu případně objednat i od zdroje, takže trošku VIPíčko 🙂 : http://www.chytreovoce.cz/ Napsala jsem a poslali do druhého dne🙂 Dejte vědět, jak se povedlo. Dobrou chuť!!

lutshingha691
10. led 2017

Děti mě uprosili na rybí prsty a br kaši a polévka krupickova, jak já ji miluji. Zítra bolonsky špagety

popelka1984
11. led 2017

Včera byly pečená kuřecí stehna se žampiony ve smetaně a rýže, polévka pórková. Dnes bude bramboračka a pečené kapustové závitky plněné mletým masem s bramborem mňamy mňamy 🙂

alcar
11. led 2017

My dneska klasicke rizoto.

lenusaak
11. led 2017

Holky ja dnes vepřove kotlety pečené v troubě na brokolici a mrkvičce s bramborem😊 já bych nejradši všude cpala brokolici❤

ma_cherie
11. led 2017

My dnes uzené maso, červené zelí a bramborové noky (místo br knedlíků 😀 )

alcar
11. led 2017

@lenusaak dcera brokolici miluje, taky ji cpu vsude, kde se da. Moc mi toho ze zeleniny neji, tak jsem rada, ze aspon tu brokolici.

kolibricek36
11. led 2017

u nás bude vývar s nudlemi, a okurková omáčka s vejcem a knedlíkem 😀
jelikož se mi nechce v těch mrazech do obchodu - vařím co dům dá 😂

sonja01
11. led 2017

Francouzské brambory k večeři, teď k obědu budeme mít těstoviny s rajskou omáčkou a kuřecím masem.

misulka84
11. led 2017

Čočková polévka, karbanátky a bram.kaše

alcar
13. led 2017

Tak dneska mořská štika, brambory a pyré z červené řepy.

absintka19
13. led 2017

Dnes

absintka19
13. led 2017

Hovězí líčka na zelenince a br.kaše ;) kuřecí vývar

Strana