icon

Co dnes vaříte?

crca
9. led 2011

Pokud už tady takové téma je tak se omlouvám,ale už vůbec nevím co vařit 🙄 Tak mě tak napadlo,že by to bylo dobré téma,aspoň bude z čeho vybírat. 😅 Je nám 20 měsíců,takže už vařím tak nějak to,co jíme my,jen to moc nesolím a nekořením,ale to si člověk upraví podle svého,jen nemám už fakt inspiraci 😒 Dneska jsem udělala jen porkovou polívku 😀

ladyhacek
13. led 2017

včera i předevčírem manžel 🙂
1. zabijačkový guláš s chlebem
2. játorivá omáčka s rýží

chystám: francozské brambory, pečený králík s bramb.knedlíkem a špenátem, pečené vepřové s dušenou mrkví a bramborem

kvietorka
14. led 2017

dnes zelnacku a langose, zitra gulas z muflona a HK

lenusaak
14. led 2017

Dnes domácí thajska polévka
Hlavní jidlo : Zapečené špagety s kurecim masem, brokolici , rajčaty a mozzarellou, posypané italském kořením 😋

lutshingha691
14. led 2017

Taky jsem dnes dostala chuť na langose, byli na večeři a oběd kureci kridylka na medu a pivu

alcar
14. led 2017

Tak ja dnes delala celerove placky a zitra si nekde na obed zajdem. 🙂

markves83
15. led 2017

Langoše chci taky někdy udělat. Tak to máte dobré, když si na oběd můžete zajít, já budu zítra dělat těstovinový salát, sice je na něj trochu zima, ale potřebuji spotřebovat nějakou zeleninu a rukolu a dresink.

popelka1984
16. led 2017

U nás dnes bude kuře na paprice a testoviny. Pak ještě udělám makovy zavin, nikdy jsem ho nezkoušela tak snad dopadne.

lenkas1982
16. led 2017

Dnes pečené krůtí stehno, k tomu asi červenou čočku, růžičkovou kapustu, popř. jinou zeleninu. Včera k večeři pohankovo špaldové těstoviny s lilkem, cuketou, brokolicí, sušenými rajčaty a lučinou, k obědu losos s bramborem.

misulka84
16. led 2017

dnes kynuté jahodové knedlíky 🙂

marunka84
19. led 2017
Uživatel marunka84 je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od marunka84.

já včera dělala zelené kari se zeleninou a kuřecím masem a k tomu jasmínovou rýži. A budu si pochutnávat i dnes na oběd a manželovi jsem dala do krabičky 🙂

kika_21
19. led 2017

Palačinky se špenátem.

luckylee
19. led 2017

Zeny mate napad co s pecenym kurecim masem krom rizota a kurete na paprice?😀

popelka1984
19. led 2017

@luckylee něco jako cinske nudle se zeleninou osmahnutou na pánvičce a s tim masem, nebo nějake zapecene brambory či těstoviny zalít to třeba smetánkou a posypat sýrem. Těstovinový salat

popelka1984
19. led 2017

Ještě něco, nevím jestli to maso je už nějak na kousky nebo třeba cela stehýnka tak mě napadá ještě k tomu udělat knedlík nebo špenát

kolibricek36
19. led 2017

@luckylee čína - rýži + zleninu - posyp sýrem, nebo ještě taký zabečený brambory - kde dáš místo salámu to maso - manžel dělá výborný - naspod to maso a na to na kolečka nakrájené brambory- posolíš to a dás na 40 min od trouby pak zaliješ smetanou (pokud nemáš stačí mlíko s kouskem másla) nějaké bylinky do toho a necháš to asi 20 minut dopéct a je to hotové

rehulev
19. led 2017

Ja dnes zapecene brambory s kur. masem a smetanovou omackou s rozmarynem...😉

kolibricek36
19. led 2017

@luckylee pokud máš i brambory už vařené stačí polovina doby v troubě - jen aby se to zapeklo

sipkovarose
19. led 2017

Filé s bramborovou kaší a jako kompot červenou řepu😉

luckylee
19. led 2017

@popelka1984
@kolibricek36 diky.Asi to zapecu s bramborama a zeleninou.Dlouho jsme to nemeli.🙂

popelka1984
19. led 2017

Jinak u nás dnes bramborový gulášek a čočková polévka. Ten makovy zavin z pondělka dopadl takto, akorát se trošku vyfouknul po vytažení z trouby ale moc chutnal a druhy den k snídani s kakaem byl mňam.

marcipanka.k
19. led 2017

Kureci vyvar s kapanim a okoun s br.kasi, zitra se vracim domu z prednasky kolem poledne, tak potrebuju vymyslet nejakou superrychlovku...

alcar
19. led 2017

My dneska dusena mrkev, brambory a kureci steak. Zitra jde mala na obed k tchyni a ja na poradnu, tak budu za barbara a zajdu si na zakusek do nemocnicniho bufetu. 😀

solinka1974
20. led 2017

Chicken korma.

monib66
20. led 2017

Dnes jsem vařila rajskou polévku a smažený sýr s bramborem 🙂 V neděli se chystám vařit katův šleh s hranolkama 😀

absintka19
20. led 2017

@monib66 ja varila taky rajskou polevku a manzel chtel lečo tak ho má 🙂

kompleta
20. led 2017

krůtí stehna pečená s kořenovou zeleninou a šalotkou, na zítra, k tomu asi br. kaše

popelka1984
20. led 2017

@solinka1974 vypadá to zajimave, copak je to za omajdu nebo sosík? Já dnes dělala zapecene brambory s kuřecím,smetanou a sýrem a sladký rýžový nákyp.

ladyhacek
20. led 2017

dnes vařila tchýně (francouzské brambory a dělá je s kysnaou okourkou - je to nezvyklé a moc dobré 🙂 ) Zítra vaří babička - husu a v nedělí prý uvaří manžel hovězí na žampiónech
🙂

ale pekla jsem perník dle kluků v akci a je výborný kdyby chtěl někdo vyzkoušet > http://www.ceskatelevize.cz/porady/10084897100-...

simi1510
20. led 2017

dneska bramborové knedlíky plněné uzeným s červeným zelím a cibulkou

alcar
20. led 2017

Holky a delate nekdo plnene tortily? Jak to delate, aby nebyly ty tortily tak tvrde? Staci je ohrat nebo je nejak naparite? Ja bych chtela, aby byly tak hezky mekke jako z KFC u Twistera, ale ja je mam furt tvrde. ☹

Strana