Co dnes vaříte?
Pokud už tady takové téma je tak se omlouvám,ale už vůbec nevím co vařit 🙄 Tak mě tak napadlo,že by to bylo dobré téma,aspoň bude z čeho vybírat. 😅 Je nám 20 měsíců,takže už vařím tak nějak to,co jíme my,jen to moc nesolím a nekořením,ale to si člověk upraví podle svého,jen nemám už fakt inspiraci 😒 Dneska jsem udělala jen porkovou polívku 😀
@popelka1984 Také dělám mrkvový dort s javorovým sirupem a na povrchu nasekané ořechy 🙂 krém z philadephie a musím říct, že lepší jsem ještě nejedla 🙂
Jídlo posledních dní: květákové placky ze syrového květáku s bramborem, výpečky se špenátem a knedlíkem, vepřové kostky na rajčatech s těstovinami a dnes hovězí vývar s drobením a langoše 😇 Hezkou neděli!
Kureci vyvar s nudlemi a lasagne 🙂
@indy2 ja jsem ho ještě nedělala jenom se mi líbil v tom receptu ale budu to muset napravit, akorát u nás nesezenu mascarpone ani philadelphii tak vymyslím neco jiného. Včera jsem dělala kakaovou buchtu s citrónovou polevou a ta je tak lehoucka ze ji v puse ani necítím.
Jinak ja dnes peču plecko na mrkvi s bramborovým knedlíkem a nemam zelí tak mrkvový salát s jablíčkem
Bramborový krém, kuře na smetaně s karlovarským knedlíkem a třešňovo-višňový koláč 🙂
Tak my dneska tvarohove knedliky s jahodami a navrch udelam i jahodovy preliv. 🙂
Holandské řízky s bramborovou kaši, vcera byly langose
My dnes koprovka, knedlík, vejce 🙂
My dnes kachnicka, bramborovy knedlik a cervene zeli 🙂 ale vari moje mamka, ja dneska odpocivam 🙂
U nas je dnes polevka s drozdovymi knedlicky, plnene papriky s rajskou a v troube kolac s jahodami 🙂
@michaela_hermanice jezis, drozdovou polivku jsem nemela sto let. Mnam. Hned bych si dala. 🙂
Co udělat s kupovanou již predvarenou červenou řepou. Borsc uz jsme měli. Děkuji
Ja vcera delala sýr v bramborákovem teste a pak tvarohove chrupinky
@ladkaspackova muzes predkrm, napr. Pokrajet na tenké plátky, dat kozi sýr nebo Balkán ci fetu, sůl, pepř a olivový olej s bagetou... nebo zapect s brambory a bylinkami, pouzit do salatu, pomazanku z repy, ...
Dneska jednoduse - testoviny s tunakem, pestem a cibuli, zapecene se syrem a vajickem.
Dneska špagety a zítra vařím na 2 dny hovězí guláš s knedlíkem ☺
@ladkaspackova pomazánka, salát
Ja budu dneska delat palacinky a zitra asi rajskou omacku ale to jeste uvidim jestli bude nalada😉
Dceři dělám rychlou dětskou svíčkovou a já dnes dojídám kuřecí pečené stehno s bramborem. Na zítra naložím hovězí flákotu a bude masíčko na minutku plus nějaká zeleninová příloha. Plánuju ještě rajskou omáčku a něco z vepřové pečene, tak uvidíme jaká bude realizace 🙂
Dneska byl veprovy guláš s testovinama a zitra bude veprova pecene, špenát a bramborový knedlík...a dnes večer jeste asi šulánky s makem😍
Dnes se musim pochlubit. Povedla se mi senzacni rajska omacka s domacim knedlikem 😇 Jeste, ze muz zitra slouzi, protoze bych s detmi nemela obed, kolik my toho dneska snedli 😀 ke kave prosivana deka 🙂 a k veceri byla tunakova pomazanka a rozpecene bagetky.. a zitra vlezu do kuchyne max si udelat to kafe 😀 hezkou nedeli!
Vepřový minutkový steak s hranolkami. Převčírem tatarák a den před tím hovězí steak s grilovanou zeleninou 😀
@indy2 mňam mňam takové dobroty, u nás dnes bramborový guláš, kuřecí polévka a tvarohová babovka
Holky mate nektera recept na dobry domaci zitny chleb? Diky moc 🙂
@popelka1984 tak vase menu bych si taky dala s chuti 🙂
Mame hovezi vyvar, krkovicku zapecenou s bramborem a smetanou a strudl ;) zitra nas ceka segedyn, zbytek polivky a k veceri zbytek knedliku s vajickem 🙂 snazim se nic nevyhazovat

@alcar knedlíčky hmm, já dělala nedávno borůvkové, bylo jich dost tak jsem dala něco do mrazáku a až bude chuť tak vytáhnu a jsem bez práce.