Je oslava narozenin v úzkém kruhu rodiny divná?
Ahoj holky, dcera má dnes 2 roky, přítel pak jede pracovně pryč, tak jsme řekli ze to uděláme dnes takovou oslavu, ale budeme jenom my tři. Není to divny?
@emillyhk To jsme meli dřív taky, velká oslava s rodinou, ale už na to nejsem, chci mít svůj klid🤷🏽♀️😀
Ne není. My takto slavíme všechny narozeniny. Nemáme rádi velké oslavy a na mnoho lidí ani nejsme zvědaví. Jako nějaké kulatiny jo, ale jinak vše slavíme jen my 4 a když někdo pak přijde popřát, tak udělám třeba chlebíčky. Teď bude mít dcera rok a taky budeme slavit jen my 4.
Narozeniny jsou hlavně moje a dítěte. Popravdě,nikdo jiný mě vlastně ani nezajímá ano,je to hezky bonus,když popreje rodina,později přátelé. Já narozeniny se svými dětmi slavím i sama. Od jejich narození, je to můj den. A stále mě to dojima. A úplně nejradši vlastně jsem,když jsme sami a ostatní se dostaví jindy😂
My tak slavili první narozeniny a kdybychom neměli covid, tak by to byl perfektní den.
My slavime dceřiny většinou v den jejich narozenin jen my tři, o vikendu tchyne a další vikend jedem k mý mámě, takže za mě pohodaaa 🙂
Děti mají moc rádi oslavy,a slavily by určitě rádi častěji...moje nejmladší vnučka když měla oslavu třetích narozenin a já byla nemocná,řekla že si je oslavíme až za mnou přijede, až budu zdravá...bydlím sama...tak jsme slavily u mne doma asi se čtyřmi panenkami....každá panenka pro ni měla malý dáreček...vloni si na oslavu čtvrtých narozenin u mne ke stolečkům nachystala 14 panenek....no měla jsem co dělat během chvilky najít další dárky...zachránily to sponky a gumičky do vlasů....no uvidíme letos...
Čím jsem starší, tím míň chci na narozeniny někoho zvát. Nějak se mi to strojené přání příčí a vyloženě to přetrpím.
A když by ti tady napsala většina že je to divné rak to uděláš jak? Nějak nechápu tyto dotazy .my máme oslavy rádi takž babičky určitě zveme, chcou taky popřát a donést dárek ale pokud ty nikoho zvát nechceš tak to oslavte sami
My delame dvoji oslavu detem. Nejdriv jen malou v den narozenin, dame darek za nas, dame si neco dobreho (ne dort), poprejeme, posedime spolu. A pak maji oslavu s celou rodinou a dortem, treba za tyden nebo dva, jak sladime termin. A mne se to takhle libi musim rict. Ditko vnima nas darek a ne celou kopici od vsech, uzijeme si jeden druhyho jako nejuzsi rodina. Kdyz je pak rodinna oslava, osobne z toho nic nemam, litam kolem hostu, shanim spousty veci, dekoruju, delam obcerstveni, kolikrat nestihnu udelat ani peknou fotku a jsem rada, ze je pak vecer po oslave 😀
Myslím ze sis postupně odpověděla sama😉 preci není povinnost slavit narozeniny s celou (širší) rodinou ne? Udělala bych oslavu s přítelem, věřím ze by mu bylo lito kdyby jste to slavili sice s celou rodinou, ale bez nej. Případně udělat ještě jednu oslavu a rodiči, sourozenci apod…Ale jinak my tedy slavime narozeniny s celou širší rodinou 🙈😁 ale máme tak, ze jsme radi ze se sejdeme, není v tom žádná povinnost 👌. Ale upřímně taky nerozumím tomu nechat si zrovna na tomhle radit od někoho jiného (nebo znát názor)🤷♀️
Nejradši bych slavila právě jen sama s dětma. 😀 Třeba výlet, pak někam do cukrárny, a šlus. Místo toho je to vždy obří party s jednou částí rodiny, víkend poté s druhou, lítáme jako magoři, všechno nachystat, všichni chtěj dát dárky, nevědí jaký, já abych to vymýšlela a ještě sháněla, že oni daj jen peníze... No, takže tak.
Ideální oslava👍 😊 Já bych tak slavila klidně pokaždé,bohužel dítě už je větší a má jiný názor 😆
tak my jako děti jsme vždycky slavili narozky jen jako naše rodina, babičky, dědy atd.. k nám nechodili...Je to na vás 🙂
Je ještě malinka, jestli jste tři nebo by vás bylo 10 ji bude nejspíš stejně jedno👍
Naprosto běžně slavíme jen my, max s babičkou. Na žádné mega oslavy nás nikdy neužilo.
Ahoj, oslavte si narozeniny, jak by chcete,jak vám to vyhovuje. Ať už sami nebo s rodinou, přáteli, to je úplně jedno. My slavíme s mými rodiči a rodiči od přítele.
Taky slavíme narozeniny jenom sami, nic divného na to není. I když jsem chtěla naposled udělat oslavu nakonec jsme ji neudělali, nebyl čas ale dětem se to i takhle líbí když jsem jenom sami.

Co by na tom bylo divného? My na nějaké velké oslavy nejsme, ať už jde o dítě nebo o nás. Takže jedno odpoledne s tchánovci, druhé odpoledne s mojí mamkou (radši bych to sfoukla najednou, ale to by tchýně nezvládla 🤦♀️). Až bude syn větší a zvládne si říct, tak mu klidně tematickou oslavu s kamarády udělám, ale zatím není důvod...