Chlap je idiot

claris875
9. zář 2017

Dobrý den ženy, potřebuju se vypsat ...
Máme 2,5 ročního chlapečka a od porodu nemám moc zájem o sex.. Pokud by šlo pouze o mě, nevadilo by mi nemít ho vůbec.
Samozřejmě chlap to vyžaduje několikrát tejdně, načež jsme se po x diskuzích a slzách dohodli, že to bude 1x za tejden. Už jen to je mazec, takhle si to určit, já vím.... Je to jak v tom filmu s Trojanem: "zlato, je středa" :D
No ale hlavně se neustále hádáme, je na mě hnusnej, citlivej jak pařez, dneska to vyvrcholilo tím, že mi řekl že všechno dělám špatně a navíc když sme se teda měli jít milovat, zavolal na mě: "Tak co? Si ještě frigidka?"
Je to hodně nenormální že.................... :( Díky za vaše komentáře.

sakurraa
9. zář 2017

No..Asi bych řešila hlavně svůj problém a to ten proč nemáš už chuť na sex??
Chlap je samec..Ten potřebuje sex..Pokud jo mít nebude..Začne brzy hledat kořist jinde..
Myslím si,že je podrážděný z nedostatku intimního života...
Ja když nemám dostatek sexu..Jsem podrážděná..Mrzutá..Bez nálady..Sex je pro mě velmi důležitý v partnerském vztahu...Bez komunikace a sexu vztah nebude mít dlouhého trvání..

zuzineckah
9. zář 2017

Promin, ale já ho chápu.
Ne teda ty sprosté poznámky, ty by si mohl odpustit. Ale možná si nimi ventiluje svoji nespokojenost a zatím nehledá jinde...
Řešila bych svoji nechuť k sexu, to je problém, ne chlapův chtíč. Ten je zcela normální...

alla007
9. zář 2017

Není to idiot, je to chlap. Pro tebe je ta hranice intimna možná jinde, ale v podstatě na něj kašleš... a jestli jsou i slzičky a neustálé vynucování, tak se nediv.

dc2015
9. zář 2017

Tak jo... je to idiot, jasně že je to idiot... a teď proč... protože mu něco chybí, chybí mu sex. Jasně, vám zase chybí parťák a porozumění. Toho ale nebudete mít, dokud on nebude mít sex. Možná to vyznívá, že nejsem na vaší straně. Ale naopak 🙂 Prostě takhle chlapi fungují. Jsou sobci. Naprostá většina z nich. Já si to odůvodňuji tím, že kdyby nebyli, nemohli by lovit a umřela by smečka, zatímco žena se musela vždy upozadit, aby uživila děti z toho, co muž ulovil.

Nu a teď možné řešení. Viz otázka, která už padla v příspěvku výše. Proč nemáte chuť na sex? Únava? Vyčerpání?

Máte hlídání? Co si udělat víkend pro sebe? Večeře, kino, vínko, sex... Prostě byli jste od narození syna na rande? A pokud ano, kolikrát?

Poslední rada bude asi divná, ale účinná, zkuste někdy při sexu předstírat vášeň... I když ji necítíte... Muž bude mít uspokojivé milování, vy klid, časem doma fajn partnera a pro syna lepšího otce... A zvažte konzultaci s odborníkem, chyba bude (myslím si) buď v únavě a pokud ne, tak v hormonech, pokud to před porodem fungovalo... Já třeba o sex nestojím, když jsem unavená.

izz76
9. zář 2017

@claris875 Promiň,ale ja když si představím,že by mého chlapa najednou přešla chuť na sex a já bych pomalu musela škemrat a vyprošovat si to aspoň jednou týdně.. Asi bych byla taky dost nepříjemná 😈

dc2015
9. zář 2017

A ještě jednu věc vám poradím. Dejte si "socialistický závazek" a třeba jednou za 14 dní iniciujte sex vy... uvidíte, jak vám to ve vztahu pomůže. Vy to vydržíte a vztah se zlepší a lepší vztah vám zas dost možná zvedne libido.

barumat
9. zář 2017

Věta "a když jsme se teda měli jít milovat" mluví za vše. V takovém vztahu bych taky nebyla šťastná a tím pádem ani milá. Jestli navíc svého muže bereš jako idiota, co čekáš? Měla bys začít u sebe a ne na něj tady nasazovat. Z jeho strany cítím jen reakci na to, co jsi nastavila ty.

journals
9. zář 2017

Chlapa asi taky chápu. A asi k sobě nepřistupujete zrovna nejlíp. Ty jsi frigidka a on je idiot. Nemáte si ve vztahu co vyčítat...

anetka1701
9. zář 2017

Pokud bude sex probíhat stylem "tak se rychle udělej a já to nějak přetrpím", krom toho, že se to dokupy nedá nikdy, to bude čím dál horší, ty budeš čím dál frustrovanější a povede to ještě k větším průserům. Začala bych od sebe. V čem je problém? Proč tě to nebaví? Bolí to? Co by se ti líbilo? Mluv o tom s mužem, popros ho o trpělivost, zkuste experimentovat, jiné polohy, zkuste se o tom bavit a společně tomu zase přijít na chuť. Odmítání z tvé strany a přílišnej tlak z té druhé je špatný. Pokud se stydíš, napiš mu dopis, dejte si víno, bavte se a řešte to. Sex je ve vztahu strašně důležitá věc, ne-li jedna z nejduležitějších, pokuste se to vyřešit.

hofida
9. zář 2017

Ja se kvůli sexu rozvedla... chlap na sex byl dost, ale tak nějak úplně blbě. .. poslední roky jsem to většinou po sexu obrecela ve sprše... jemu bylo vždycky všechno jedno, mluvit o tom nešlo, pac mi přišlo, že mluvím jinou řečí... nic nepochopil, všechno překroutil... přestala jsem s ním postupně spát a pak už to nešlo vrátit zpět.... šílenej odpor brrr

malinkaelinka
9. zář 2017

A nemáš zájem jen o sex nebo tě nebaví ani masturbace? A jak to bylo před porodem, sex tě bavil a užívala sis ho? Já bych mu to neměla za zlé, že je podrazdeny... Ono j totiž vážně hrozné, když se člověk musí o intimnosti doprosovat, taky jsem to ve vztahu zažila a přišla jsem si hrozně - neschopné, neatraktivne... no skončilo to tak, že jsem z toho vztahu utekla, pro mě je sex jedna s podstatných části vztahu. Pokud tě to fakt vůbec nezajímá, je potřeba najít příčinu a nebránila bych se ani návštěvě sexuologa nebo manželského poradce, protože takhle jde celý vztah do kytek...

katkati
9. zář 2017

Ak Ťa s ním nebaví sex, daj mu šancu, aby bol so ženou, ktorú to s ním baviť bude.

pisisvori
9. zář 2017

Boze muj to je hruza... co kdyz oba nema chut na sex, protoze bohuzel hormony pri kojeni a po porodu tak na nekoho pusobi? Navic je nevyspala unavena a manzel se o nic nezajima... zajima ho jen jse najist a mit sex kdyz piskne???? Jiste on nic nemusi a oba je spatna, ze nema chut. Kristepane.
Ono je totiz fakt hrozne delat nekomu sluzku a jeste mu muset delat matraci, aby byl ten sobrc spokojeny a nedelal peklo..... tim se urcite libido zlepsi a jeste vic vztah.

Takze ano doporucila bych poradnu... duvod toho, ze je podle jeho slov "frigida" bude jeho chovani.

Kdyz ne poradnu... tak sama se zamyslet, proc neni chut, byla ... vo je spatne ve vztahu, ze s manzelem nechces sex... co by slo zmenit...

barumat
9. zář 2017

@pisisvori No, já po porodu nějakou dobu taky na sex vyloženě chuť neměla, ale současně jsem nepřestala toužit po intimnu s manželem, protože ho miluju a chyběl mi ten kontakt s ním v intimním směru, i když vzrušenost tam nebyla ani náznakem. A to tady teda není ani náhodou, přijde mi to jako typické "dítě jsi už udělal, tak mi dej pokoj". Asi proto se všechny do tazatelky tak pustily.

pisisvori
9. zář 2017

@barumat ano to, ze diky hormonum nema chut je velmi caste... kdyz je muz sibec a idiot a zenu nuti stylem, ze ji rika frigido misto pochopeni...urcite to pomuze hlavne jejich vztahu.
Je to typicke. Mas dite, nespi, nemas diky hormonum chut, jsi unavena... a co me je do toho, ja chci mit uvareno, ullizeno, sex kdy se mi zachce a nezatezivat starostmi...

Ono je nemit chut a nemit chut. Po prvnim porodu jsem chut nemela a priste sex nechtela, chtela jsem blizkost a intimitu s manzelem ale ne sex... cim vic nalehal tim vic jsem k nemu mela az odpor :(:(.

Po druhem porodu jsem memela chut opet diky unave, nevyspani jeho nepomoci... ale kdyz se me dotykal a milovali jsme se bylo to lepsi a lepsi.
Libido se vuli ovlvnit neda a je potreba, aby vse probrali popovidali si... je potrebs pochopeni s obou stran s to kde je problem.... jestli jen fyzicky zeny nebo vztahovy, ktery zpusobuje nechut zeny...urcite nepomuze natlak, urazeni atd...

journals
9. zář 2017

Jenže tady je to už 2,5 roku od porodu. A ona zadavatelka asi nebude mít svému muži co vyčítat. Základem vztahu má být vzájemná úcta a ta tu není asi ani v jednom případě...

barumat
9. zář 2017

@pisisvori No, přijde mi, že v tomto případě ty urážky přišly až po měsících a měsících doprošování, ale doopravdy se asi obě dvě pouštíme do říše dohadů a dojmů. Každopádně je jasné, že snaha bude muset byt na obou stranách, a bohužel mi přijde, že minimálně z jedné, možná z obou stran naopak chybí ☹

rina74
9. zář 2017

Ježíši to jsou fakt rady. Když není chuť, tak se asi těžko přemůže a bude hrát dračici. Zvlášť té chuti dokáže pomoct ten chlap neustálým vynucováním. Jo,chlapi jsou sobci ale ženská není panenka na klíček a svět se prostě netoci jenom kolem nich,fakt ne,ve vztahu musí byt rovnováha.Tím,že budeš neustále plnit jeho přání on nikdy nepochopi ze nejsi v kondici a bude to jenom horší. Tvůj odpor k němu pak už nic nepremuze a on stejně půjde hledat jinde.
Co dělat neporadim,v různých nuancich si timhle problémem projde většina detnych zen a když není empatie u chlapa pomůže snad jen čas a nenechat si to úplně znechutit.

usvitka
9. zář 2017

Já bych začala otázkou, jestli máš třeba vůbec touhu s manželem trávit čas o samotě třeba na večeři (bez přemýšlení o sexu), prostě chceš ním být sama, jíst dobré jídlo a povídat si? Pokud je odpověď ne, asi nemá moc smysl se zamýšlet nad dalšími již vyřčenými otázkami v předchozích příspěvcích.
Pokud je odpověď ano, pak bych opravdu řešila, jestli je to únavou, hormony, manželovou malou snahou o navození intimní atmosféry (tzn. je moc hrr), nebo čím je Tvá nechuť vlastně způsobena.
Muži mají v mnohém jinou formu komunikace a pokud není spokojený po všech stránkách, nebude asi ani dokonale milý a skvělý.. Úvodní otázka však napoví, jak moc je již Váš vztah vzájemným nevhodným chování narušen.

milius
9. zář 2017

@claris875 zakladatelko docela tě chápu. Teda asi bych manžela nenazval idiotem, ale jinak to máme podobně. Před prvním dítětem vášeň jak vrata, po prvním porodu v pohodě, pořád jsem byla já ta aktivnější a po druhém porodu jsem absolutně bez libida.. 😨 manžel chce moc, naléhal, až jsme se i hádali. jenže já si nemůžu pomoct, i když se dětem věnuje, pomáhá atd.. nedokážu po celém dni s děckama, kdy jsou protivné, ubrečné a prostě náročné, zavřít dveře od pokojíčku a hupnout na sex. prostě to nejde. možná je to i hormonální antikoncepcí, snižuje libido, manžel nechce o kondomu ani slyšet. trpím na záněty po koitu, to na chuti nepřidá. jsem z toho taky nešťastná..
ale jak tu někdo psal, třeba pomůže hlídání prcka, vy si vyrazíte ven a změna prostředí a "rolí" (nebudeš jen mamina) udělá hodně, to mám čerstvou zkušenost 🙂
Přeji hodně zdaru a z těch blbých komentářů tady si nic nedělej, každá druhá tady je chytrá jak rádio 😉

swetlusska
9. zář 2017

Já bych ho poslala někam za ty kecy. My žijem taky téměř bez sexu a klape nám to v životě výborně, spokojenej život je uplně o jiných věcech! Hlavu vzhůru a vyměnit chlapa!

dc2015
9. zář 2017

@swetlusska Jako jasně, pokud to vyhovuje oběma. Jenže jejímu partnerovi zjevně ne. Já bych se teda taky cítila poníženě, kdyby mě partner začal odmítat. Netvrdím, že je to pro mě to nejpodstatnější, to není. Ale život téměř bez sexu vyhovuje málokomu. Samozřejmě jeho přístup je na jednu mezi oči 🙂

Navíc mají dítě, myslím, že dítě je ten nejlepší důvod pro to snažit se problémy řešit, raději než rovnou vyměnit partnera.

beetlejuice1666
9. zář 2017

@claris875 nemyslim si, ze je tvuj muz idiot. Jen mu chybi sex. A pokud mu ho nedas ty, najde si ho nekde jinde. Pokud chces zachranit rodinu, makej na sobe, aby te sex zase zacal bavit a jemu rekni, jak na tebe. Mluvte spolu, rekni mu, co citis a jak by to treba slo i z jeho strany zlepsit. Jak ti muze on pomoci.

odula
9. zář 2017

Zensky - vite ceho si tu vsimam?ze ve vetsibe diskusi je chlap branej jako ten,kterej ma holt svy potreby a zenska jako ta,ktera kdyz si chce muzicka udrzet,tak proste jednou tejdne roztahne nohy a podrzi at se ji chce nebo ne. Co ji to udela.... Je mi z toho tedy řádně ouzko. Nejaky partnerstvi a rovny postaveni ohledne sexu a jeho potreby ani nahodou... Jinak autorce se nedivim - sex je skutecne komunikace,kdyz komunikace vazn,jeden se neustale stavi do role neuspokojenyho chudacka,druhy si pripada jak stvana zver,tak se fakt libido nastartovat neda. Kdo nezazil nepochopi.

verca156
9. zář 2017

ahoj vlastně píšeš, že se jdeš vypsat, no normální to není. Můj názor je takový že jestli máte ve vztahu víc špatností než toho pozitivního tak ten vztah bude o ničem. Z toho co píšeš to na mě působí, že s tebou jedná drze, bez úcty. A vůbec se nedivím, že nemáš chuť, z toho co píšeš bych taky nebyla vzrušená a že jsem sama už pěkně dlouho 😀.

odula
9. zář 2017

@claris875 jako idiot se chova,to bez debat. Ale jediny co se da delat je,ze spolu budete mluvit. Jestli to nejde,zkuste navstivit poradny,tyhle veci jsou hodne citlivy. A radim ti- normalne mluv o svych pocitech na plnou hubu. Rekne to frigido? "Ty vole a ty si myslis ze touhle debilni hlaskou me rozdelas?" Jako - nemusis bejt vulgarni... 😀 tohle bylo trochu drsny,ja kdyz jsem nasr... tak to ze me lita 😀 ale ty vis na co slysi. Ja jsem prave svoje frustrace misto skryty sebelitosti zacala resit brutalni uprimnosti co se mych pocitu tyce a zafungovalo to 😉 ale kazdej je original a potrebuje neco jinyho. Zjisti co potrebujes ty, potrebujete vy. A hlavne komunikujte - jestli nebudete komunikovat,je to zacatek konce. Preju hodne sil!!!!

beetlejuice1666
10. zář 2017

@odula pr vetsinu chlapu je sex na prvnich prickach ve vztahu. Chlap dokaze leta zit i s prisernou furii, pokud ta dobre *uka. Proste to tak je. A pokud sex nema se svou partnerkou, bude ho mit driv ci pozdeji jinde. Muz nebude kvuli zene pet let asketou, i kdyby byla miss universe. A na nas je, abychom braly, nebo nechaly byt. My se muzeme rozhodnout, zda nam muz stoji za to, ze se nekdy premuzeme a vyjdeme mu v sexu vstric, i kdyz nemame naladu. Protoze ho milujeme a vime, ze mu tim udelame radost. A ver, ze pokud je vztah zdravy, tak tohle muz hodne oceni a vrati nam to bohate.

Jinak, vsimla jsem si tady celkem zajimavy veci. Dokud se zensky snazej o dite, spi s chlapem casto (a nekdy zas treba ucelove jen kolem ovulace a pak uz nic, viz zverejnovane kalendare BT). Jakmile otehotni a porodi, uz na sebe nenecha sahnout. Jako by pak uz prestaly vnimat muze jako cloveka s potrebami, ale mely ho jen jako oplodnovace. Zvlastni pohled na vztah a partnerstvi.

pavcik123
10. zář 2017

Chudák manžel ☹ svýmu bych tohle neudělala. Chyba je na tvé straně. Můžeš být ráda že si ještě nikoho nenašel

jbouda
10. zář 2017

@odula Popisovane reakce chlapa nejsou ok. Jenze kdyz uz vycerpas vsechny moznosti, jak svuj problem resit. Kdyz frustrace presahne meze a clovek nevi, tak vetsinou sahne k tomu, ze druheho chce otravit, oplatit mu za sve utrpeni. Vetsinou podvedome. Neni to ok a je to problem komunikace. Podstatny detail - jestlize on chce denne a ona vubec, tak 1x tydne mi prijde ultra vyhodny pro zenu. Co ja bych za to dal!

elvira
10. zář 2017

Nejhorší, co je, nutit se do sexu! Neříkám, že to má nechat tak a chlapa trápit...
Ale jste dospělí lidi, prostě mu řekni, že jsi utahaná, nepřipadáš si atraktivní, štve tě to, ale momentálně nemáš sílu to řešit.
Jsem možná divná, ale po porodu jsem měla dlouhé období, kdy jsem chuť neměla - prakticky žádnou. Neuměla jsem si představit takový stav do konce života...
Ale muž byl citlivý, měl pochopení, zbytečně netlačil. Jak mladý rost, začala jsem víc myslet i na sebe, chuť se vrátila...