icon

Čí partner/manžel hraje Tanky online?

karotky
3. led 2014

Jde mi jen o malý průzkum.Od té doby,co jsem se vrátila do práce zjišťuji,že touto zábavou je posedlých docela dost mužských.Můj manžel tomu zatím nepropadnul-má reálnější koníčky.Včera jsme byli u známých na návštěvě,kteří se neustále vymlouvají na to,že mají čím dál méně času-ani neodpovídají na SMSky,maily apd.Ale byli udivení,že jsme si ještě nikdy tuto hru nezahráli 😀

Strana
z2
inkana
3. led 2014

Můj muž to hraje, ale třeba 2-3 hry denně. Teď co bylo volno, tak nehrál vubec 🙂 ale většinou večer na balkoně, když venčí kocoura a já už spim, tak tam si zahraje rád 🙂 hraje na mojem Ipadu, kde mám e-knihy, tak mu ho moc často nepujčuju 😎 před spaním si čtu, tak může hrát, až když usnu.

cenichmat
3. led 2014

Jé, tak zrovna teď od toho ten můj odešel, aby mi uvolnil místo 🙂 Hraje docela často a rád, vždy, když má volno (má dlouhý a krátký týden) si dá pár bitev a pak zase hraje jinou hru....

ivetapo
3. led 2014

Přítel je hraje offline 🙂 hraje každý den po práci na uklidnění 🙂

verca222
3. led 2014

Moj hrava furt ma Pc napojeny na tv takze ja nemam sancu v klude pozerat tv. Obcas mam toho dost teraz este ked som tehotna mam pocit ze tanky,pc ako to on nazyva zaluby su mu viac ako ja :(

soleilll
3. led 2014

U nás to jelo hodně během loňskýho roku. Pak jsme se přestěhovali a neměli net, navíc muž býval dlouho do večera v práci, tak si odvykl. Dřív mi to ani moc nevadilo, pokud volil dobu, kdy jsem se dívala na TV a nebylo nic jinýho na práci. Prostě relax. Jednu dobu jsme hráli i oba - jeden řídil a druhej střílel. 😀

blahova_andrea
3. led 2014

Můj. Nenávidím to. A hlavně to naučil i nevlastního syna v 8 letech a já si teda toto pro vlastního nepřeji a ten na to občas s ním na klíně kouká a střílí už ve dvou letech ☹ 😠 Šílím z toho a pak se teda neznám!!!

1velrybka
3. led 2014

Můj manžel to taky hraje.

pear
3. led 2014

Můj manžel to hraje, můj taťka to hraje, můj švagr to hraje, a když to nehrají, tak si o tom alespoň povídají 🙂 - vlastně znám v okolí jen málo chlapů, kteří to nehrají. Taťkovi jsem dokonce udělala k narozeninám dort ve tvaru tanku a měl radost jak malé dítě 🙂.
Ale vždycky říkám, že je to lepší, než kdyby chodili do hospody 🙂.

laurital
3. led 2014

Ne, nehraje.V práci je vytížený až až, po příchodu domů se na něj nalepí děti a kdyby mu náhodou zbyl čas na hraní takových blbostí tak má jistotu, že bych mu neprodleně 😉 ještě nějakou práci vymyslela.Pěknou megeru má, což?
Můj muž má naštěstí jako koníček sport, tam ať se vyblbne jak hrdlo ráčí... 🙂

glimmer
3. led 2014

můj manžel taky hraje, dokonce je velitel nějakýho klanu nebo co ... jde to mimo mě ... nenávidím tu hru ...

blondynka400
3. led 2014

Nehraje a ani jiné podobné hry. Kdyby ano (naštěstí o podobné zábavy nestojí, nemá na to čas), asi bychom měli veliký problém. Nehodlala bych to tolerovat.

ek_
3. led 2014

Muj manžel nehraje.

pehaka
3. led 2014

můj taky ,ale závislej na to není 😀 má ještě xboxe a na tom různý vraždící potvory, taky hokej a fotbal...když ho to baví 😀 já si radši čtu 😀

llluckaaa
3. led 2014

Tuhle hru nehraje. Kdysi před lety hrál US army. Teď hraje po večerech na klavír 😀

ninive211
3. led 2014

To hraje můj švagr. I se scházejí na "tankových srazech". Předtím hrál Travian a taky chodil na "travian srazy". Můj manžel zase hraje jiné onlinovky - už x let se pořád dokola vrací k Line Age II. Kdyby hrál jen toto - OK. Ale ještě hraje Settlery online (ke kterým mě teda přitáhl)a ještě asi další 2 jiný hry - většina je odklikávačka pár minut denně, nejvíc stráví nad tím LA, ale už mě to fakt vytáčí, že ho u toho pořád vidím. Prý ho to odreagovává od stresu, který má v práci.
A pak si zase řeknu - no co, já mám místo Koníka, no. A aspoň nechodí do hospody a drží se doma.

Už mu ale vyhrožuju, že jestli to neomezí, jak bude jednou prcek (doufáme oba, že bude co nejdřív), tak uvidí.

zmrz_lina
3. led 2014

Můj muž je taky počítačový hráč 🙂 Ale před 2 roky mu vyhořel počítač, na nový nebylo a od té doby jsou vždy důležitější výdaje, tak má odvykačku.
@ninive211 - můj kdysi prohlásil, že si na mimino pořídí šátek, aby ho mohl mít "na sobě" a u toho mít volné ruce a pařit hry na PC... 😀 Takže bacha na to! 😀

veruunek
3. led 2014

Bohužel... Je to nešvar, a já doufám, že ho to přejde! :D Ale jsem ráda, že v tom nejsem sama

konoupek
3. led 2014

Bohužel,ten můj to taky hraje je schopný u toho prosedět většinu dne.Ještě k tomu sedět u pc her učí i 6-ti letou dceru,což mě se...nejvíc.Nenávidím pc hry,nikdy mě to nebralo.I Silvestra jsem trávila sama s televizí 😖 .Jsem říkala,že se bude jednou divit,až si najdu někoho jinýho... 😕

misulinka44
3. led 2014

Můj manžel taky hraje :-/ a spousta jeho kolegů v práci taky 😀

amabilis
3. led 2014

O téhle hře slyším poprvé. Můj manžel je naštěstí zodpovědný. Když hrajeme, tak jedině deskové a nebo karetní hry a spoustu toho se dá hrát už i s malými dětmi (kupříkladu hra Jožin z bažin 😀 ). Ale to jen, když je fakt čas jako třeba o silvestra. Jinak se opravdu umíme zabavit jinak. Hry jsou strašný žrout času. Mám pár kamarádek, jejichž manželé jsou na hrách závislí a teda nejsou z toho úplně šťastné...

kytkakvete
3. led 2014

ne, ono bohatě stačí že se já proháním na mk 😀

white_tie
3. led 2014

Můj muž taky hraje, a to dost často, nejen tanky, ale i jiné hry, ale jak už tu někdo psal - radši, než aby chodil do hospody. Je to jeho způsob odreagování a já mu to neberu. Já se podívám na film, přečtu si knížku, on si radši zahraje. Až tak tragicky bych to neviděla. : )

bledulka
3. led 2014

skoro mi v anketě chybí i dotaz na věk tatínků 😉
takže u nás můj muž (35let ) naštěstí nehraje žádné PC hry 🙂 Aspoň to kluci neodkoukají..
Nyní jsme byli na Silvestra u rodičů,kde měl švagr kamarády.. ti přivezli Playstation (nebo co, já tomu nějak nerozumím, toto jde mimo mě 😉 )
a naši kluci se hned vrhli na jednu hru (naštěstí to byl sjezd na snowboardu, žádný střílečky) a byli z toho jak u vyrtžení.. nechala jsem je, at si to užijí,ale tím to skončilo a zase nic nebude.. a bylo vidět,jak z toho byli mimo,jak by tomu hned propadli a věřím, že by se z nich stali závislácí raz dva..
takže sem ráda, že pc a Tv a hry jsou u nás málo (hry máme v mobilu,kdybychom potřebovali zkrátit chvíli u doktora, ve vlaku atd...,ale doma se nehraje a basta..)
doufám, že to vydržíme bez her co nejdelší dobu...
Jinak- bratři manžela oba hrají (23 a 29 let) .. jsou schopni v noci nespat a hrát- ale budiž,jejich věc...

petrajurinova
3. led 2014

Můj muž to hrál během loňského roku asi 3 měsíce, trávil u toho tak dvě hodinky večer místo koukání na televizi než ho to přestalo bavit - hrajou to i jeho kolegové z práce, můj brácha a švagrová a taky synovec a chvíli hrál i syn, ale zjistil, že běhat s klukama po hřišti s balonem je větší zábava.

uztotakbude
3. led 2014

World of Tanks? Hráli jsme oba, teď už hraju jen já. Vybudovala jsem si tam už jakési postavení a můžu říct, že je to opravdu hra, která mne baví už víc jak dva roky, možná dokonce tři 🙂

krystalice
3. led 2014

Můj to taky hrál,minulou zimu,každej den ne,ale občas se zadařilo mu u toho 2-3 hoďky prosedět 🙂 ,pak ho to přestalo bavit.Nevidím na tom nic špatnýho,když u toho nesedí celý dny,aby šlo vše stranou,tak o.k.Taky mě nekecá do toho,jak relaxovat,takže fakt nechápu názory jako:bych mu to netorelovala a tak ,ale každý máme jiné názory že 😎

mullerovaj
3. led 2014

Jsem ráda, že je Vás tolik, co máte manžely pc hráče. Ten můj sice nehraje tanky, zato pořád sedí u jiných, podle mě pi......
Jestli se to nezmění po narození mimča, taky si asi začnu hrát , začnu po něm něčím házet. Schválně pak napíšu , kolikrát jsem se trefila 🙂

helcenka
3. led 2014

Můj manžel taky cosi hraje, tuším, že tanky taky hrál, ale teď hraje nějaký kamiony, a pak nějakou hru, kde si buduje svůj ostrov - a to musím říct, že občas, když je někde na služebce nebo pryč, tak se mu o ten jeho ostrov postarám a jako relax občas mě to i baví.
Na druhou stranu PC hry nejsou na úkor rodiny. Na prvním místě je vždy rodina, přijde z práce a pokud jsem třeba nestihla dát do myčky nádobí, tak to udělá, dojde s odpadky, vyluxuje a pod.. Tráví čas s dětma, společně vyrazíme na procházku, hrajeme společně deskové hry, staví s nima puzzle, staví z lega, jezdí autama, čte jim pohádky nebo si prostě nějak hrají nebo my všichni společně. K PC si sedne, když mají děti pohádky v telce nebo se věnují něčemu jinému, nebo když už večer spí...

sweetest
4. led 2014

Manžel (30) hrál Tanky chvilku a moc ho nebavily...tak zkouší letadla 😀 😀 Je to ale nárazové, spíš když ho pustím k noťasu 😉 , jsem líná pouštět svůj 😀 Teď už si 2 dny čte a je jako pěnička,ani o něm nevím...natahal si do mé čtečky mraky knížek, tak čte a já mám čas mrknout na oře a celkově na net 😅

klaarka
4. led 2014

U nás doma se taky tanky hrají. Muž si na to půjčuje od švagra výkonější noťas. Takže za nás manžel nebo švagr.

Strana
z2