icon

Co dělat, když mě manžel už nepřitahuje?

14. bře 2023

Máme dvě děti, jsme spolu 10 let jako manželé a další roky k tomu. Máme se dobře, rozumíme si, jsme parťáci. Máme společné názory a koníčky. Problém je, že manžel mě už nepřitahuje. Tloustne, i když se dost hýbe, plešatí a chrápe . Vždycky patřil těm chlupatým typům, spousta chlupů na hrudi, břiše, a teď i hodně na zádech 🤦 čím je plešatější, tím je chlupatější😱 vím, že spoustě žen se chlapi s porostem líbí, ale mě ne. Dřív jsem to nějak snášela, teď se na něj ani nemůžu podívat, když nemá tričko. Řešení je asi to holit, ale to dělá, jen když mu to dvacetkrát řeknu, sám nikdy. A s tím plešatěním, nevím. Je to genetické, jeho táta i bratr taky plešatí. Přitom ja doufala, že se mu to vyhne. O nějaké transplantaci vlasů nechce slyšet. Mě se líbí chlapi s hustými, klidně šedivými vlasy a ne pupkatí plešouni a chlupama na zádech.

Sama jsem pořád stejná, vážím stejně od doby, co jsme se poznali a to i po dvou porodech, 162 cm, 55 kg, jen prsa jsou jiná po kojení.

Asi si budete říkat, že řeším blbosti a že jsem povrchní. Nejsem, ale trápí mě, že sexuálně mi manžel už nic neříká. Nespime spolu, ja na něj nemám chuť a on nenaléhá ( naštěstí). Přitom se mi zdá o sexu, často, a jiný chlapi se mi líbí.

Co navrhujete? Milenec? Přestat to řešit a smířit se , jaký je? A navždy snít o sexy chlapech? Mám ho ráda, ale zda ho miluju, těžko říct.

Strana
z4
michaela666
15. bře 2023

@katkas57 🤣 Maminka si taky zvykla.

helinkaaa
15. bře 2023

Napíšu asi něco dost divného, pro někoho možná ale normálního. Mám kolegu v práci, který má obdobný problém a se svou přítelkyní to řešili tak, že jezdí na swingers párty (nevím zda píšu správně). Jedou tam spolu, vzájemně se milují ale asi se už nepřitahují a tak si ten sex užívají tam s někým jiným, ale zároveň o sobě vědí. Mě to přijde trochu divný, a nechtěla bych to tak. Ale třeba si tady aspoň počtete, jak to mají jiní 🙉

emily228
15. bře 2023

Může se to stát a pokud už jste to spolu řešili a nezměnilo se to, nebo víš, že není cesty zpět, tak se prostě rozejdete. Je to tisíckrát lepší, než si najít milence a dělat z něj kretena.
Některé názor, tady ty vole.
Paní Tina ta i kdyby napsala největší hovno (což většinou napise), tak dostane tleskánky. Tim se hlavně neřiď, to jsou tak ubohé buranske názory, že ani nemá cenu to číst.

klokanka31
15. bře 2023

@ferda90 Tak třeba obličej si můžeš vylepšovat klidně do stovky, ale vzhled těla neoblafneš.

ferda90
15. bře 2023

@klokanka31 jako jasný, tělo stárne, ale určitě se i s tělem dá něco dělat. To že člověk stárne, nesmím znamenat, že musi tloustnout
Od svagrove přítel má přes 50 let, je to chlap, který o sebe dbá, štíhlá sportovní postava, chodí na judo, leze po stěně. Ano na obličeji to jde vidět, ale elánu a na těle to nepoznáš

drakenn
15. bře 2023

Ježíš, hlavně si neber k srdci rady od těch, co jsou 2x rozvedené a mají v partnerském životě bordel!!

zanett
15. bře 2023

@helinkaaa Jo, joooo, tady na Konikovi (i na Beremese tehdy) byvala jedna uzivatelka (nick si pamatuji, ale nebudu ho zverejnovat z respektu k ni), je to leta pane cca rok 2006, v dobe, kdy jsem byla kratce registrovana a ti s manzelem taky 'resili' krizi tim, ze chodili na swingers party. Uz jsou rozvedeni, ona je znovu vdana a ma dalsi dite. Ti to tak 'resili' sexem s jinyma az to manzelstvi dodrbali uplne.

darinka84
15. bře 2023

Mezi námi to jiskří i po více než deseti letech.manzel mě přitahuje, já jeho..ale stará se o sebe a nevidím důvod proč by neměl jen proto, že má své jisté...promluvte si o tom citlivě..najdi mi třeba v okolí kde dělají laser.aspon na ty záda.hrud a břicho oholí, zkrátí... Zkuste spolu sportovat..cokoliv.. chápu te....můj ex přibral dvacet kilo a total se mě zhnusil....ale je fakt, že mě bylo 18 zhnusil se mi po letech i chováním.bylo to takové to první chození, kdy člověk neví co chce..v manželství s děckama nevím co bych dělala..řekla bych mu pravdu.jemne co cítíš..pokud je mu to i pak jedno, tak je otázka, zda mu za to váš vztah stojí..přeci jen je to celoživotního práce... Ale já třeba myslím na to, že nebudu ani na mateřské chodit jak šmudla.

zanett
15. bře 2023

Jinak k te nadvaze; cituji uryvek z dnesniho tisku.

'Česko je v Evropě na špici obezity. Ohrožuje 18,5 procent Čechů, z toho téměř 20 procent mužů a 18 procent žen. Mírnou nadváhou trpí téměř polovina mužů a 33 procent žen. Průměrná hodnota BMI (indexu tělesné hmotnosti) obyvatel České republiky dosáhla 25,2, což je těsně nad horní hranicí normální zdravé váhy.'

Jako TVL!😨 Skoro 20% chlapu je obeznich??? To je kazdy paty! Skoro pulka chlapu ma nadvahu? Ty blaho! To je ta situace jeste horsi, nez jsem si myslela. Takze zakladatelko, jestli si chces najit milence, tak rady tech stihlych se ti zkracuji😀 Predpokladam, ze kdyz te nepritahuje tlusty manzel, nebudes chtit ani tlusteho milence (pochopitelne). Jestli to pujde timhle tempem, tak za dalsich 20 let to tady bude samy tloustik. Doslova.

daasqua
15. bře 2023

"...tloustne, i když se dost hýbe". To mi nepřijde jako povalečské gaučové prase, jak jste ho někteří tak počasovali. Mějte k němu trochu úctu, je to třeba skvělý člověk, který udělal plno dobrého, ale holt se mu třeba zhoršil věkem metabolismus. Manželka může udělat to, že mu bude lépe vařit, třeba se váha trochu upraví tím. Jako chudák chlap, kdyby si názory vás některých superžen četl.

pavlinar
15. bře 2023

Ja si myslim, ze ta zmena vzhledu jde vzdy ruku v ruce se zmenou chovani, navyku...
OK, za vlasy nemuze. Mozna se drive vice holil, mozna byl aktivnejsi (i kdyz pises, ze pohybu ma dost), mozna jinak jedl. Jasne, neco dela i vek, zmena metabolismu.
Ale nemyslim si, ze nekdo o sebe dba, je stale aktivni a najednou bum s 20 kg nadvahou chrape na gauci.
Takze mne vadi spis ta zmena chovani, ktera se pak nekde odrazi. U vas nic takoveho?
S vlasama te naprosto chapu. Ja zas doufam, ze manzel podedi rodinne dispozice. Coz je mozna vetsi sance, nez ze se mu to zrovna jako jedinumu vyhne 🙂
I ochlupeni.. ale da se to resit, treba ten laser..??
Popravde doma resim neco podobneho, nadvahu manzela, ale jasne zapricinenou zivotnim stylem. Milenec me teda ani nenapadl, to uz spis to uplne zabalit.
Zajima me, co ti na to chlap rekne? Probirali jste to? Asi jo, kdyz je proti transplantaci vlasu (to mi prijde ujete, radsi se poradit s kadernikem.. treba by mu i sluselo uplne do hola, napriklad)

suzanna123
15. bře 2023

Já si vzpomněla, když jsme byli v dětském parku a z nudy jsem koukala po lidech a strašně často viděla ženské, které evidentně rezignovaly na jakékoliv pokusy o udržení atraktivity. A když jsem vedle nich viděla chlapa, který nějakým způsobem atraktivní byl a bylo zřejmé, že s tím, co měl vedle sebe, se neženil (respektive ne v tomhle stavu), já bych se jim teda vůbec nedivila, kdyby už neměli zájem. Jasně, nějakými změnami procházíme všichni, všichni stárneme, všem se dělají vrásky atd., ale jde to pojmout různě. Pokud někdo přibere 50 procent své původní váhy, nosí vytahaná trika a tepláky atd., nevím na základě čeho očekává, že pro toho druhého bude pořád přitažlivý. Spíš bych řekla, že mu to je úplně fuk...
A asi v téhle situaci bych se primárně pokusila s tím něco dělat - zamyslela se, jestli ta přitažlivost je opravdu pryč a nedá se s tím nic dělat, jestli by mi nevadilo, kdyby manžela obhospodařoval někdo jiný. Určitě bych si neřekla, OK, tak holt nebude sex, jsou důležitější věci na světě. Jako jo, ale žijeme jenom jednou, takže pokud jsi schopná do toho zakomponovat milence, tak proč ne

helinkaaa
15. bře 2023

@zanett já do toho nikomu kecat nechci, tomu kolegovi to kupovidu funguje několik let. Mě osobně se to nelíbí, a nezkousla bych to. Ale už je 1x rozvedený, děti celkem velký asi nemá co víc ztratit

martiina_k
15. bře 2023

@martinka_33 jaký je rozdíle mezi "slíbili jsme věrnou lásku" a "slíbili jsme věrnost"?

veronicka89
15. bře 2023

Jenom abych uptesnila myslim ze pritazlivost ve vztahu je dulezita stejnejako sex … ale nejdriv by bylo fajn to treba rictchlapovi. Jako divej mam chut na sex normalne denne akorat proste tim jak jsi pribral mi to vadi a celkove te nedokazu videt jako driv …a pak je na chlapovi zda zacne trochu makat a starat se … mimochodem neverim ze tloustne z niceho ( co varis , co nakupujes) uz jen 1x denne sex z nej spekouna neudela ne 😅…

Ale rict jo chlap se ti nelibi klidne si odskoc jinam je proste hnus. A rikejte si co chcete… ale ja bych prodte doma nezvladla fungovat a kdo jo tak je to proste vlovek vo ma tahnput rafsi do prdele … ne kvuli tomu ze bych se mu nelibila .. ale kuli tomu ze ma koule na to s*ukat jinde a doma delat ze nic …

Ja nemit sex ve vztahu tak je to pro me hlavni myslenka konce vztahu …

martinka_33
15. bře 2023

@martiina_k sex=fyzická potřeba, láska=psychická potřeba. Mnoho mužů má tyto dvě věci oddělené, méně žen (jako já) taky tak. Věrná láska=nezamilujo se jinde.

klokanka31
16. bře 2023

@martinka_33 Taky to tak mám, k sexu lásku fakt nepotřebuju 🤷‍♀️

ferda90
16. bře 2023

@veronicka89 mě taky přijde hnusný řešit tuhle situaci milencem. Mají si ti lidi prostě sednout a na rovinu si říct co se jejím líbí a co ne a ne jako to jednodušší řešení udělat to, že si zajdu zašukat jinde. Mě samotné by se ze sebe dělalo zle. Ok, pokud se nějakým způsobem jedna strana snaží něco řešit a druhá ne, tak fajn, balím se a jdu pryč,pro mě ten vztah končí. Myslí si, že manžel kdyby tohle četl, tak se nestačí divit co tady jeho ženská píše. Možná by letěla, jak špinavé prádlo

ferda90
16. bře 2023

@daasqua a my zase nevíme co je na tom pravdy, slyšíme názor jen z jedné strany 🤷‍♀️
Jako též mě napadlo, že chudák chlap, ten třeba vůbec nemá ponětí, že jeho ženská má nějaký problem a místo toho, aby to řešila s ním, tak hledá chytrosti tady na koniku.

ferda90
16. bře 2023

@martiina_k tak, teď už to víme. Aspoň si dáme některé u oltáře ještě pozor na to, co si slíbime 😁

linncerna
16. bře 2023

Spíš bych se ptala: "A přitahoval tě někdy? Nebo sis ho vybrala, protože máte společné koníčky a byl to takovej ten kámoš, tak proč ne." Kde není chemie, nevykouzlíš si jí. Tím míň po letech.

veronicka89
16. bře 2023

@klokanka31 k sexu lasku clovek nepotrebuje … ale snad s tim kym ziju a miluju ho chci mit sex !

zanett
16. bře 2023

@ferda90 Tak ano, mozna je ten chlap 'chudak', nezname jeho verzi. Ale ackoliv ho neznam, tak bych ho za chudaka nepovazovala. Muzu se mylit, ale pripomina mi to tu situaci, kdy chlap zpohodlni, rika si, ze ma to sve jiste (manzelku, deti, atd), tak proc by se nejak namahal. Z pohodlnosti a rozezranosti ztloustl a asi nejak ocekava, ze i tak bude pro manzelku pritazlivy. Nebo je mu treba i jedno, ze je pro ni nepritazlivy, protoze spousta lidi (jak muzu, tak zen) jsou natrvrdli, a nedochazi jim, ze kdyz se ze vztahu dlouhodobe vytrati sex, ze to je zacatek konce. V obou pripadech je to ale ignorant a s takovym bych byt nechtela. Alespon ja ne.

Vzdyt prece vi, ze se manzelce nelibi jeho chlupy na zadech - ale oholi si je teprve az tehdy, kdy mu to ona OPAKOVANE pripomina. Tohle by me osobne s*alo. Mela bych pocit, ze mu nezalezi na tom, aby se mi libil, ze je mu jedno, ze spolu nespime, ze je mu jedno, ze me nepritahuje, ze jeho pohodlnost je dulezitejsi nez to, aby byla manzelka spokojena. Takze za mne to neni zadny chudak. Spis lenoch a sobec (pokud je to tak, jak zakladatelka popisuje).

pinkyy
16. bře 2023

Jestli s nim nespis a on nenaleha, tak podle me on uz jinou davno ma 😉

ferda90
16. bře 2023

@zanett hele, třeba o té postavě ani neví, třeba mu to ta jeho ani neřekla, ono se to neříká lehce, ale pokud ji to vadí, měla by mu to říct a ano jsou muži i ženy, kteří si myslí, že mají své jisté a prdi na svůj vzhled či tělo a to je špatně.

zanett
16. bře 2023

@pinkyy Ne nutne. Muj ex taky nemel chut na sex (viz muj prispevek vyse), ne kazdej chlap je sexualni predator, kteryho zajima sex. Spoustu chlapu zajima to, aby se najedl a napil a mel klid.

zanett
16. bře 2023

@ferda90 Aha, ja jsem vychazela z toho, ze mu to zakladatelka rekla, nebo alespon naznacila, kdyz rikala, ze on se oholi teprve az tehdy, kdy ho o to dvacetkrat pozada...Bylo by fajn, kdyby to zakladatelka uvedla na pravou miru, takhle tady budeme jenom spekulovat.

klokanka31
16. bře 2023

@veronicka89 To jo,ale copak má člověk sex jen s manželem?

ferda90
16. bře 2023

@zanett no právě, já Teda nevím jestli mu to řekla nebo ne, nijak jsem se to nedočetla. Každopádně by byla škoda zahodit vztah kvůli špatné komunikaci nebo tak,pokud jim to jinak klape a mají se rádi. Snad to dobře dopadne

ferda90
Autor odpověď smazal
Strana
z4