Co dělat, když mě manžel už nepřitahuje?
Máme dvě děti, jsme spolu 10 let jako manželé a další roky k tomu. Máme se dobře, rozumíme si, jsme parťáci. Máme společné názory a koníčky. Problém je, že manžel mě už nepřitahuje. Tloustne, i když se dost hýbe, plešatí a chrápe . Vždycky patřil těm chlupatým typům, spousta chlupů na hrudi, břiše, a teď i hodně na zádech 🤦 čím je plešatější, tím je chlupatější😱 vím, že spoustě žen se chlapi s porostem líbí, ale mě ne. Dřív jsem to nějak snášela, teď se na něj ani nemůžu podívat, když nemá tričko. Řešení je asi to holit, ale to dělá, jen když mu to dvacetkrát řeknu, sám nikdy. A s tím plešatěním, nevím. Je to genetické, jeho táta i bratr taky plešatí. Přitom ja doufala, že se mu to vyhne. O nějaké transplantaci vlasů nechce slyšet. Mě se líbí chlapi s hustými, klidně šedivými vlasy a ne pupkatí plešouni a chlupama na zádech.
Sama jsem pořád stejná, vážím stejně od doby, co jsme se poznali a to i po dvou porodech, 162 cm, 55 kg, jen prsa jsou jiná po kojení.
Asi si budete říkat, že řeším blbosti a že jsem povrchní. Nejsem, ale trápí mě, že sexuálně mi manžel už nic neříká. Nespime spolu, ja na něj nemám chuť a on nenaléhá ( naštěstí). Přitom se mi zdá o sexu, často, a jiný chlapi se mi líbí.
Co navrhujete? Milenec? Přestat to řešit a smířit se , jaký je? A navždy snít o sexy chlapech? Mám ho ráda, ale zda ho miluju, těžko říct.
@veronicka89 no podle některých komentářů či rad to tak asi úplně nebude 🤦
Mně přijde největší bizár, že tady o dotyčným píšete jako o ,,praseti.” Úplně si představuji diskuzi na mužském webu ve stylu ,,ta tvoje prasnice, gaučová prasnice, tlustá prasnice.....” Trošku respektu by neuškodilo. 🤦♀️
@zanett hele ja bych se treba kvuli tomu ze nekdo chce, neoholila.. je to moje telo, muzem se o tom pobavit, najit nejaky kompromis, nebo tak.. ale ze by za mnou chlap prisel a rekl ted se budes holit komplet cela, tak ho poslu do patricnych mist.. trvalo mi to, k tomuhle dojit, ale jsem rada, ze uz si to umim ustat.. protoze po sto letech nespokojenosti, protoze to tak nekdo chtel, bylo to in apod, jsem ted nekde, kde jsem spokojena (co se tyce vymezeni o zasazich do meho tela).. a znovu.. je to moje telo, ne nekoho jinyho.. me v nem musi byt fajn, to je priorita..
@veronicka89 Já myslela jako že člověk má sex i před manželstvím, v mládí 😁
@l_ záleží jaký pohyb asi. Třeba moje mamka má dost pohybu v práci, fakt náročná práce kde se dost naohýba, natahá těžkých věci atd. Je taky docela kus baby, i když se dost hýbe, tak nijak nehubne. Pomohlo ji změnit stravu, možná tady je zakopaný pes, chce to třeba změnit jídelníček a zařadit jiný druh pohybu než je tělo zvyklé
probůh ženský, ten dotaz je anonymní, takže i když já bych termín prase nepoužila, nemám nejmenší stres z toho, že se dotyčný nemůže bránit a nejsme soudní tribunál, abychom řešily, jaký na to má názor druhá strana 🙄 Nehledě na to, že i kdyby on byl ve skutečnosti svatý a ona totální kráva, nemění to nic na tom, že ji nepřitahuje a neví, co s tím - o čemž byl původní dotaz. Nikdo po nás nechce, abychom se dobrali nějaké objektivní pravdy, jak to tam vlastně je...

@klokanka31 tak predpokladam ze kdyz nekdo ma manzela ze i jenom s nim spi …