icon

Jak se vyrovnat s nevěrou manžela?

21. kvě 2025

Ahoj všem jsem s manželem přes 11 let máme spolu dítě v prosinci jsem mu přišla na to že si píše s jednou kolegyní z práce protože prý jsme se pohadali a já jsem ho chtěla vyhodit ale kdo se také neháda no a psali si spolu dlouho až do konce ledna cca od konce listopadu asi prý žádný sex nebyl ani pusa jen se objimali v práci a psali si hodně protože muz pak zjistil že má ona doma chlapa,dala jsem chlapovi šanci odpustila jsem mu,zablokoval jí všude kde muze ale přesto jsou spolu v práci má k ní odpor, říkal jí v březnu ať mu přestane psát ale ne psala zrovna minulý týden muz se trochu nasral a zablokoval jí a ještě se mě ptá mám jí zablokovat?No a teď k věci nedokážu na to zapomenout a pořád jsem z toho smutná i když třeba možná za to muzu že jsme se pohadali a je mu ruplo chtěla bych si najít milence ale nemám možnost do práce nechodím,nemuzu že zdravotních duvodu nejsem ošklivá ale já si moc nevěřím a kde mám shanet chlapa i třeba jen na noc potřebuji se mu pomstít i když on mi tvrdí že nic sní neměl.kdxz si začnu s někým psát přes WhatsApp tak mi sleduje mobil kdo mi píše a jednou si to přečetl a bylo to divné nevěděla jsem co mám říct.ale dobrý.prosim jak to máte vy co jste byli od chlapa zklamaný?

cilkat
21. kvě 2025

Nepřijde ti mnohem větší problém, že ti sleduje mobil, než že si psal s nějakou kolegyní z práce?
A prosím tě, proč chceš ublížit jinýmu chlapovi za to, že máš doma téměř jistě manipulátora? (ta otázka, jestli si ji má zablokovat mi hodně přijde jako "a teď za to můžeš ty")
Mimochodem KOně ti nečte?

autor
Autor odpověď smazal
kakba
21. kvě 2025
@cilkat

Nepřijde ti mnohem větší problém, že ti sleduje mobil, než že si psal s nějakou kolegyní z práce?
A prosím tě, proč chceš ublížit jinýmu chlapovi za to, že máš doma téměř jistě manipulátora? (ta otázka, jestli si ji má zablokovat mi hodně přijde jako "a teď za to můžeš ty")
Mimochodem KOně ti nečte?

Opet z mnoha dalsich anonymu. Co uz.
Nicmene @cilkat z ceho usuzujes, ze je manipulator? Z jedne vety?

cilkat
21. kvě 2025
@kakba

Opet z mnoha dalsich anonymu. Co uz.
Nicmene @cilkat z ceho usuzujes, ze je manipulator? Z jedne vety?

@kakba Ano, z jedné věty. A tak nejak celkové situace "jsem zavřená doma, nasrana na muze,co je věčně pryč, a ani v mobilu nemám soukromí " . Jako jo, samozřejmě, že ho vůbec neznám, ale prostě mi v tom bliká dost výrazná výstraha, tak ji sdílím.

autor
21. kvě 2025
@cilkat

@kakba Ano, z jedné věty. A tak nejak celkové situace "jsem zavřená doma, nasrana na muze,co je věčně pryč, a ani v mobilu nemám soukromí " . Jako jo, samozřejmě, že ho vůbec neznám, ale prostě mi v tom bliká dost výrazná výstraha, tak ji sdílím.

@cilkat teď se dost snaží jde ke mě hladí mě, líbá,veceri udělá zavolá i před tou krávou a řekne že mě miluje,a takové krásné ale je skoro pořád v práci já pořád doma jak... Ani kamarádku nemám tady.zjistila jsem to že byl odtažitý hodně a byl věčně na telefonu no a jeden den jsem se ho zeptala zda si muzu pujcit telefon abych se podívala na jednu fotku a v hlavě mi bliklo koukni na WhatsApp a bylo už to je jelo a v tu ránu jsem se zarazila a on mi telefon sebral z ruk.musim anonymně protože tady určitě je nějaká bývalá kamarádka a možná někdo z rodiny.prosim kde najdu nějakého muze

rayasisu
21. kvě 2025

Nevím jestli bych šla do milence... Spíš bych si řekla jestli jsem schopná mému muži odpustit a žít s ním dál. Teď jsi naštvaná, najdeš si chlapa a co dál? Abys pak někdy nelitovala, že jsi to řešila takto... Pokud bych svého muže měla stále aspoň trochu ráda, snažila bych se to vykomunikovat a zkusit znova, už jen kvůli dítěti... Nevím jestli by pro mě to že si psal s jinou byl důvod pořídit si milence 🤷🤷

uzivatelkapetra
21. kvě 2025

Buď jsi s ním a jsi s ním, anebo s ním nebuď. Co to jako je, že chceš někoho ojet, aby ses mu pomstila?

autor
Autor odpověď smazal
alice180
21. kvě 2025

To se nemá dělat ?! Taky se nemají řešit problémy ve vztahu, takovým srabackym způsobem. Tímhle úplně hloupým řešením totiž ublížiš nejen jemu, ale i sobe a nejvíc vašemu dítěti. A dobře ti fakt nebude a neulevi se ti. Takže to reš konstruktivně, nejlépe komunikaci. Pokud toho nejste sami schopny, tak odborník.

suzanna123
21. kvě 2025

Tinder

rayasisu
21. kvě 2025

Nezlob se na mě, ale pokud ho miluješ proč mu tak chceš ublížit? ano, psal si s někým jiným, ne není to v pořádku. Ale mě pořád přijde ujetý najít si milence jen aby sis ty ulevila, protože jsi naštvaná... Kor když nemáš ani důkaz že spolu spali.... Samozřejmě je to tvoje věc a tvůj život, ale abys tímto krokem neublížila nejvíc jen sama sobě...

marketa1218
22. kvě 2025

Nějak tady nechápu, v čem by ti měl pomoci milenec. Zapracuj na svém zdravém sebevědomí.

helen_h
22. kvě 2025

Tady by nemělo jít o to řešit svou frustraci, zklamání a ošklivé pocity, tím, že budu dělat naschvály s milencem.
Chceš tedy s manželem být, nebo ne...?
Ty si můžeš někoho najít a on se v tu chvíli dostane do té role podváděného... ale bacha, uvědom si, že on je někdo jiný, třeba to prostě nedá a bude to pro něj důvod k rozchodu, Rozhodně to nezapůsobí nějak léčebně, jakože jste si vyrovnaní, obzvlášť jestli on si s ní opravdu jen psal a tlachal.

jaja01k
22. kvě 2025

Napiš na jakoukoli seznamku, že hledáš chlapa na sex jako pomstu manželovi a do hodiny máš zástup zájemců.
Nicméně nechápu, jak si představuješ, že by ti to mohlo pomoct. Myslíš si, že se pak budeš cítit líp? Ne, to fakt nebudeš, bude ti ještě hůř a vaše manželské problémy to nevyřeší, jen je to prohloubí. Chápu, že jsi naštvaná a zklamaná, ale tohle je opravdu hodně, hodně, hodně špatný nápad.

autor
Autor odpověď smazal
autor
Autor odpověď smazal
reeeza
22. kvě 2025

Tak jestli chceš rozchod a rozvrátit váš vztah úplně, řeš to nevyzrále - najdi si milence😂

Jestli se chceš zachovat uvědoměle a dospěle, zhodnoť fakta a nauč se odpouštět. Tvůj chlap nic tak strašného neudělal. Nevěra z jeho strany ani nebyla. Jen zvýšený zájem o někoho, ale rozmyslel si to a zájem už nemá. Teď se snaží. A měli byste se snažit oba, aby ani jeden z vás nehledal nic mimo vztah.

Raději dávej energii a čas do aktuálního vztahu a ne do tindru nebo do nevyzrálých představ o milenci jako odplatě. A příště, až se pohádáte, drž to v mezích aspoň minimální slušnosti. A uvědom si, že pokud ho vyhazuješ, tak tě taky jednou prostě může uposlechnout, a to doslova.

Zapracuj i na svém sebevědomí a s tím související vztahové důvěře.

autor
22. kvě 2025
@reeeza

Tak jestli chceš rozchod a rozvrátit váš vztah úplně, řeš to nevyzrále - najdi si milence😂

Jestli se chceš zachovat uvědoměle a dospěle, zhodnoť fakta a nauč se odpouštět. Tvůj chlap nic tak strašného neudělal. Nevěra z jeho strany ani nebyla. Jen zvýšený zájem o někoho, ale rozmyslel si to a zájem už nemá. Teď se snaží. A měli byste se snažit oba, aby ani jeden z vás nehledal nic mimo vztah.

Raději dávej energii a čas do aktuálního vztahu a ne do tindru nebo do nevyzrálých představ o milenci jako odplatě. A příště, až se pohádáte, drž to v mezích aspoň minimální slušnosti. A uvědom si, že pokud ho vyhazuješ, tak tě taky jednou prostě může uposlechnout, a to doslova.

Zapracuj i na svém sebevědomí a s tím související vztahové důvěře.

@reeeza jj máš pravdu budu pracovat na našem vztahu přeci jen ty léta nechci zahodit,ne nemá zájem to mi říká no ale věřit někomu kdo mi lhal dobre 2 měsíce je trochu těžší,já se snažím hodně až moc vyznávám mu lasku píšu dopisy,na sociální sítě pěkné obrázky posílám, večeři mu udělám,koupim mu parfem jen tak,on se také snaží neříkám že ne,ale ten kontakt sní už měl přestat dávno s ne se pořád zajímat jak dopadne jeji soud jak se má a co dělá,jak jí je.kdxz to tak vezmu tak se vším vsudy vše trvalo od listopadu přesný datum nevím on už to také nepamatuje do polovičky března ještě minulý tyden mu psala co se děje že se ke mě tak chováš, dřív si mě miloval litoval a teď se chováš tak ošklivě? říkal jí ať už nepíše a nevolá přesto to porušila a napsala tak jí bloknul ten minulý týden.je to těžké s tím žít odpouštět se dá ale já mu odpustila první várku a přišla druhá facka neměl to pořád vyřešeny psal volal a pod pak ještě v březnu mu volala do práce tvrdil mi že jen jednou ale ja jsem se podívala do telefonu a byli tam 2 hovory prý nechtěl abych se nezlobila ale přesto lhal. Jo a když jsem to zjistila co mi udělal tak jsem chtěla aby vypadl pryč pořád to oddaloval nešel promluvili jsme si jeli na výlet spolu a zustali jsme spolu.rikals jsem mu ať jde za ní že ho nedrzim a to pořád platí!!! Já se zvládnu postarat o dítě i finančně i jinak.jen mě prostě vše mrzí co se stalo s potrebuji to ze sebe dostat.vazim si ho jaký teď je.dekuji všem PS: ona má ráda zadané chlapy, má doma jednoho a v práci na každého skáče krom mého muze to si nedovoli už.Muz o ní říká že je Děv.. a že by jí už ani nechtěl že smrdí chlastem a cigaretami 😀

martinka_33
22. kvě 2025

Vztah bych nezachranovala, milence bych si nasla. To pomuze abys s tim volem dokazala vydrzet nez se odhodlas odejit a nic jinyho si nezaslouzi nez být podvadenej a vodenej za nos. Na seznameni ti neporadim, asi seznamku zkus.

mabs
22. kvě 2025

nebylo to tu nedávno?

suzanna123
22. kvě 2025
@mabs

nebylo to tu nedávno?

@jaja01k hele, mně to taky smysl nedává, ale vyprávěla mi kdysi kolegyně, že jí manžel před lety zahýbal s kamarádkou a ona si pak našla taky milence - čistě proto, aby mu ukázala, že je o ni taky zájem a aby žárlil. A evidentně z tohohle řešení měla dobrý pocit a v tu chvíli to u nich zafungovalo a chlap zůstal. Nicméně mi to vyprávěla v souvislosti s tím, že jí ten idiot začal zahýbat znova - jestli ona pak znovu zopakovala i tuhle strategii, už nevím...
@mabs já myslím, že jo

klokanka31
24. kvě 2025

Na seznamkách určitě někoho najdeš 🙂
Tvůj manžel to vědět fakt nemusí, ty budeš mít ten pocit že jsi se pomstila, a přitom nikomu neublížíš.