icon

Jak se vyrovnat s rozchodem a finančními závazky?

misa31081988
29. čer 2022

Holky, stala se mi strašná věc. S přítelem jsme se domluvili, že zkusíme se pokoušet o dítě-ano, vím, chtěla jsem to jako žena mnohem víc, než on. Je mi 34, je mu 51. Jsme spolu už skoro 5 let, koupili jsme si dům, máme hypotéku. minulý měsíc mne požádal o ruku, byli jsme na matrice- svatba měla být příští rok 13.5.2023. Minulý měsíc naostro pokus o mimčo- včera jsem zjistila, že se nepovedlo.

Proč píšu? přítel nastoupil do nově práce, kde má plno kolegů,žen i mužů....nejsem naivní a vím,jak se chlapi chvástají, dělají ze sebe alfa samce, mají odlišný způsob komunikace před partnerkou i za zády..mezi chlapama atd atd.....ale před 3 dny mi přítel volal, jak mu chybím,jak mě miluje a za 10 minut mi z jeho čísla přišla nahrávka....pustila jsem si ji a tam bylo...že telefonuje k lékaři a než se mu spojil hovor, tak říká jedné kolegyni...noooo to snad není možnýýý a ona...už zas???? a on.....ty jsi ale ženská (potichým a vzrušeným hlasem) a ona tam něco řekla a on...nevím...jak to tady dopadne......On si zřejmě zaplnul omylem nahrávání a poslal mi to- sama nevím jak, ani on...každopádně si umíte představit to zjištění.....dopadlo to tak, že mi stroze řekl, jsi pro mě jediná, nikoho nechci, a pak začal, že nic s nikým nemá, nechce, at mu dám pokoj, já se pak z testu dozvěděla,že se nám mimino nepovedlo, odpověd jen,hmm to me mrzi. V práci dal vcera vypoved a odjel (do sveho domu po rodicich) a zablokoval si me, ze jsem mu znicila vse a ze prisel o praci.....me nechal samotnou v nasem dome s hypotekou, znicenou, podraz bolest a zklamani....

Dekuji za nazor....

Strana
z4
fire85
1. črc 2022

@misa31081988 proč si hledáš v 34 letech chlapa co je mu 51? Asi to bude nějaký ucho nevyzraly, ač je m7 kolik mu je...
A myslím že jsi nenapsala dost informaci

lucie_1986
1. črc 2022

@fire85 to se obcas stava, ze se clovek zamiluje 🤦‍♀️😄 nee kazdy chodime s cedulkou na zadech "hledam muze, tmave vlasy, stihle postavy, 35 let, mesicni plat 60tis" 😃

misa31081988
autor
1. črc 2022

@xxx3d zarlime....já mu do té doby věřila. Ikdyz on je pěkný chlap a ženský po něm koukají. Nevim. Kdybys mi poslala svůj email ,pošlu ti tu nahrávku. Ať víš. Anebo nejsem sama ,kdyz jsem tu nahrávku pustila kamarádce ,řekla mi to samé. Teď už koneckonců nejde o tu nahrávku jako takovou ,ale o to ,že on to neřešil , respektive byl hooodne zařazeny ,že jsem na to přišla a nesnažil se ,jak jsem už říkala ,nebo vysvětlit. Přece pokud není nic ,tak není nic. Pokud něco je, zjistím to , tak čumím . Jako děti , ty taky hned řeknou já ne,já ne. Ženská co si koupí nové hadry , řekne, ty už mám dlouho 🙂...dodnes jsem blokována , od rána do rána přemýšlím a řeším v sobě všechny možnosti ,varianty a způsoby. Doma není od úterý (když pominul,ten nákup když jsem byla v práci ). Já mám svůj byt , ve kterém jsme bydleli předtím ,teď ho pronajímán. Moje východisko z toho je, prodat ho,zaplatit půl hypo a půl si budu splácet sama. Co se týká hypo, vyřeším to ladné ,ale potřebuji k tomu jeho, jeho podpis,souhlas atd atd......kopice papíru atd. Taky jde o to ,že mě to strašně bolí ,miluju ho a hodně mě zasáhl jeho přístup ,než skončil v práci. Vždyť měl plno plno času mě uchlácholit třeba.....cokoli. A co mě hodně zasáhlo bylo několikrát mi řekl ....tak si najdi jinýho.

misa31081988
autor
1. črc 2022

@sorboni30 vzdá , proč ne ? Vždyť,když má chutě na jiný ,tak jsem pro něj už shnilá a okoukana. Připadám si jako rohožka. Jen sladké kecy, plané sliby a činy hovoří za vše. Když si vezmu dva měsíce jsou to 8 týdnů ......za 40 pracovních dní k sobě pustí kolegyni a mají úžasné flirtování na úrovni harašení. Takze je možná i možnost ta, že mě se velmi lehce vzdá , neb má plnou hlavu nového objektu. Proto mi řekl ...najdi si jinýho a ten nákup byl záchvěv svědomí. Jinak to nevidím. Lásku z něj jsem necítila a když jsem brečela ,on se na mě dívá a zdrhne. Takže je to hovado.

misa31081988
autor
1. črc 2022

Holky řeknete někomu koho milujete , máte problém ,krizi....taaak si najdi někoho jinýho ???? Anebo dej mi už pokoj ????? Za xxx SMS ode mě, napíše jedno slovo ....mrzí mě to .....nic nic od sebe ......od sebe sám od sebe nenapsal nic. Nic. Jen jooo vím, chápu, miluji tě, jsi jediná, pak končíme, konec ,konec , najdi si jinýho. Atd......prostě velká nechuť mi napsat něco kloudného. Tahala jsem z něj vše jak z chlupaté deky. Zpětné to hodnotím ,že jsem byla blbka ,že jsem vůbec chtěla vysvětlení (ikdyz emoce , přirozenost chtít vědět ) je nebo mělo by být samozřejmostí. Já ho spíš otravovala ,co chci po něm jako ? Už mi nepis mi dokonce napsal......

volcok87
1. črc 2022

@misa31081988 můj názor, byla jsem ve stejné situaci ale stihla jsem si s nim pořídit dítě a táhla to celkem 10 let. Bylo to strašný a neustále se to opakovalo. Uteč. Nebo respektive se k němu nevracej. Můj ex byl závislej na takovým chování a libacka pro nej nebyla nevěra. Při každý hádce utekl a vypnul si telefon. Je to kreten a nezaslouží si té. Nechápu ty komentáře zlý na tvoji osobu. Já vím jak se citis a bude to horší!!!! Rychle od nej ruce pryč

misa31081988
autor
1. črc 2022

@volcok87 úplně mi mluvíš z duše. Ten vypnutý telefon se opakuje už po několikate, respektive vždy,když nastal problém. Ovšem vždy ho zapnul /zapl po pár dnech ,a taky i při každém problémů odešel (spal v autě ) vím to,neboť jsem ho několikrát v autě spát viděla,když jsem byla na dně a stydím se za to ,ale šla ho hledat (měla jsem strach). Teď si mě blokl ,neboť teď to neokeca ,že je něco moje chyba,nýbrž ví,že to posral on. To je logika co? Poseru to, mám doma snoubenku ale nebudu a nechci ji nic vysvětlovat a když se ti to nelíbí ,bez a najdi si jinýho a ještě tě bloknu. Je teda fakt ,tě já reagovala na jeho ,, svinarnu ,, na plnou hubu a nechodila po špičkách ...co když odejde ,když mu to řeknu, co když a co toto....neee prostě na plnou hubu jsem to řekla a chtěla vysvětlení. Za to ,abych byla za krávu a bála se co udělá dál , že mu toto ,, projde,, ne. Nastavila jsem mu hranici ,která je a bude a když to nedokázal pobrat a tvrdí že nic ,přitom nic to není. A za tím si stojím. Nikdo neslyšel vícekrát jednu nahrávku ani od Abby 😆jako já.

fire85
1. črc 2022

@lucie_1986 no vidíš, a já bych v 34 letech dala od tolik staršího chlapa prostě ruce pryč...a koukám, dobře bych udělala.a ještě takovej tupon hysterickej ..

sorboni30
Autor odpověď smazal
sorboni30
2. črc 2022

@misa31081988 na nahravce neni "ty jsi ale zenska"..ale "boze zenska... kdovi jak to jednou skonci.".a ta zenska :" v uličce jo"? A smích.. Prijde mi jak.kdyby byl na wc a splachoval a bavil se s nekym pres wc..
Je to vytrzeny z kontextu..mohli se bavit o vselicem, mohlo to byt sexualni haraeenir na pravovisti nebo neco jineho..
Ale neprijde mi, ze tech chlap je nejak nadrzeny..
Spis podle hlasu typuju toho typického chlapa který rad keca o sexu a hecuje.. znam ji takovych hodne.
Tohle neni důkaz nevěry..
Spis to jeho jednani je zarazejici. Kdyby mel.cisty svedomi, stoupne si naproti tebe a rekne co a jak bylo a nezdrhne a neblokne mobil.
Tohle je divne a proto bych za toto s nim nebyla

katule1990
2. črc 2022

@sorboni30 Taky jsem to slyšela a mně to teda nepřijde ani moc jako flirtování. Neslyším tam vzdychání, ale povzdech, že se něco stalo "už zase" a udělala to ta ženská, proto "bože, ženská". A pak to obrátili ve vtip nebo možná lehký flirt, těžko říct. Ta ženská není poblíž, ale v dálce a ještě tam říká "dej mi chips." Navíc my nevíme, jestli odešel, protože má černý svědomí, nebo proto, že doma byly scény tak velký, že to nedal. Víme jen, že se chová jak malej harant a že takhle se problémy řešit nedají. Tohle by mě na něm vadilo mnohem víc než nějaká za mě nevinná nahrávka.

misa31081988
autor
2. črc 2022

@katule1990 kacenko ,dej to veřejné

misa31081988
autor
2. črc 2022

@katule1990 ať to slyší i jiné ......já jsem se tedy rozhodla ,že od něj půjdu. Mám k tomu důvody i jiný,ač to bolí jak prase, hypo 7 mega. Dokud si mě neodblokuje ....nemůžu s ním řešit nic

misa31081988
autor
2. črc 2022

@sorboni30 holky , opravdu je to vzrušený jednání. On se takto vzrušeně bavil u semnou. Nooo to snad není možný...ona už zas !???! Co už zas ???? Zas????? Ty jsi ale ženská......bůh ví jak to tady dopadne .........

katule1990
2. črc 2022

Nahrávka zde: https://posilej.cz/zasilka/SVS8JBCM#link
To jsem zvědavá, co na to ostatní 😀.

misa31081988
autor
2. črc 2022

@misa31081988
@katule1990 díky , psala jsem mu email,ať si mě odblokuje,že není důvod už být nasrany ,půjdeme resit jako dospělí lidé hypotéku a chci se domluvit. Ať má volnost a já taky. Svatbu jsem zrušila. 😪👍Jsem silná,nejsem maká holja,co umře bez chlapa už. Bolí to jak prase ,bolí. Ale víc je moje hrdost.

misa31081988
autor
2. črc 2022

@katule1990 a hlavně , hlavně , pokud si neuvedomi ,že jsem to mohla brát jinak ,než skutečně bylo s stejně se chová jak debil, mít s ním dítě ,jiné starosti po xxx letech.....nikdy by se za mě nepostavil.vzdy by zdrhnul. Takže ať má anebo nemá jinou. Svatba zrušena , já zrušena , teď už jen hypo. Moje hrdost bude vždycky víc než chlap. A nikdy i kdybych se měla posrat , hrdost bude víc. Když už teď mě neuhani , nesnaží se - podle něj kvuli kravíně, či až teda nastane vážná situace ......pět let v prdeli. Svatba zrušena , žádné dítě , co víc si přát. ???

ai30
2. črc 2022

@katule1990 Za me teda vubec. Vzdyt ona je od neho daleko, je slyset jen diky tomu, ze mluvi hlasite. Navic ten jeji ton mnohem vic nez 'afera' zni jako 'vtipkuju s postarsim chlapkem, po kterem neco chci'. Jako nevim, co spolu maj nebo nemaj, nebo co on si treba preje aby meli, ale na te nahravce rozhodne nejsou blizko u sebe.

misa31081988
autor
2. črc 2022

@ai30 holky .....vaše názory budou všelijaké , počítám s tím....proto jsem Kačence dovolila to dát veřejné. Ale ano bylo. Bylo holky. On žádné nikdy neřekne ty jsi ženská aaaa jen tak.....

sorboni30
2. črc 2022

@katule1990 no prave.. presne tak.. to by vadilo i me. Misto jednani narovinu zdrhnout. Takto se chlap nechová

lucie_1986
2. črc 2022

Jeste nez jsem slysela tu nahravku, tak jsem mela trochu jiny nazor.. myslim si ze pod tim "boze jak to tady jednou skonci" nemusel byt ani sexualni podtext. Samozrejme to chovani je jak chovani malyho decka a urcite delalo v rozhodovani hodne, hlavne z pohledu do budoucna. Nicmene prijde mi ze se nasral, ptz teorericky vlastne mohlo jit o uplnou kravinu, diky ktere ztratil praci. A ne, chlapi nejsou jako my. Ze ke vsemu maji co rict, popr. veci zahrat do "autu", vysvetlit. To uz jsem behem zivota pochopila. Pro ne casto kdyz mame jiny nazor, tak je to uzavrena kapitola a nemaji duvod nas presvedcovat o opaku, kdyz "mame svoji pravdu". Bohuzel i v dulezitych vecech.

bohumilakupkova
3. črc 2022

Mně přijde, že chlapi jsou v emocích a citech jednodušší. S těmi svými se nějak poperou, ale už nedomyslí, že jejich chování má vliv na city někoho dalšího. Např. přijdu si nedoceněný, tak trochu zašpásuju s kolegyní a ego mi zase stoupne. Nebo mají přetlak v kulích, tak si uleví a doma to teda říkat nebudou, když taková základní lidská potřeba někomu nepochopitelně vadí (=vrchol ohleduplnosti). Prostě jsou víc sobci. Všichni ne samozřejmě a doufám, že ani většina🙄, ale v okolí tohle pozoruji bohužel.
Tady to nejspíš nebyla nevěra, když kolegyně reagovala "Už zase? ". Spíš má z něj srandu. Chápu tvoje vyšilování, protože až když to slyšíš, dojde ti, že ses nemýlila a posílí to ty horší představy.
Jemu to očividně nahrálo do karet, když se takhle odstřihl. Nejspíš chtěl končit dřív, ale byl by za špatného on, když by si tě nevzal jak slíbil, neudělal dítě a neplatil hypotéku. Teď má doma hysterku, která ho donutila dát výpověď kvůli blbosti a přesně to potřeboval. To vyvozuji z toho, že ti říkal, ať si někoho najdeš. On nechtěl být za špatného. To tys měla odejít od něj, aby měl čistý štít. Snad se pochlapí a vyřešíte brzy aspoň hypotéku. 🙁

martinka_33
15. črc 2022

@zuzkasim starší tatínky, kteří po padesátce založili druhou rodinu znám 4, důvody nové rodiny neznám, ale jedno pojítko tam vidím, ve všech čtyřech případech se k nim dospělé děti z prvního manželství příliš nemají... souvisí to? Nevím, můžu si jen domýšlet....
Největší problém starších tatínků vidim v tom, že už nemají tolik energie, tolik sil...

lucluclucluc
15. črc 2022

Přečetla jsem to skoro až do konce... nahrávka mi teda sexuální nepřipadá, spíš jakože se něco stalo a maj z toho srandu. Co mě přijde zvláštní, tak že za celou diskuzi nikomu nepřijde divný, žes donutila chlapa dát výpověď- jakože cože??? Tak splacíte hypotéku a ty vyšiluješ na základě čeho? Jeho chování není ok, nepostavil se k tomu čelem, ale za mě jsou i tvoje reakce dost nezralý... nezaznamenala jsem teda info o jeho nevěrách v minulosti - ale už jen proto bych ho nebrala... ať to dopadlo jakkoliv, tak ti přeju štěstí a hlavně pohodu a nadhled

lucluclucluc
15. črc 2022

🍀

shak29
17. črc 2022

Těžko se vyjadřovat k tomu, proč dal výpověď, proč si te zablokoval a proč ti řekl, ať si najdes jinýho. Realita může být trochu jiná, než tady popisuješ.
Každopádně, ať si najdeš chlapa mladýho nebo starýho, tak pokud to nebude podpantoflák, občas si zaflirtuje s jinyma, občas se za jinou otočí, občas se na jinou koukne tak, že by ji nejraději ojel. Proboha, je to normální. Dělá to snad každej zdravej chlap. Však já se taky kolikrát otočím za pěkným chlapem a kolikrát jdu i s tim svym - ten pak jen pronese, ať si hlavne neutrhnu rodidla... 😁 a nebo kdyz jde proti nám pěkná baba, tak ho "upozornim" na pěknou prdelku nebo 🐐🐐.
Ale já osobně to beru asi vše jinak - nezarlim, protoze znam svoji vlastní hodnotu a zarleni ze strany myho manzela je mi taky neprijemny. A on moc dobře vi, ze jeden přešlap a the end. Na druhou stranu - asi diky tomu našemu přístupu máme i po 15 letech fajn manželství, kdy se pořád milujeme a chceme se jako na začátku. 😄 Ale musi chtit samozřejmě oba... 🙂

Tak přeju, at si najdes tobe vyhovujiciho chlapa pro život. 😉

Strana
z4