icon

Jak udržovat kontakt po rozchodu po 10 letech vztahu?

2. črc 2024

Ahoj holky, kluci a všichni kdo tady jste. Jaký máte názor na udržení kontaktu po rozchodu po 10ti letech vztahu?

Strana
z4
autor
2. črc 2024

@llluckaaa tak když jsme se rozcházeli, tak mi řekl, že poslední dobou mi říkal to co chce slyšet že věděl jak na me, ale ted jsem si rikala, že by snad takový hajzl nebyl . když řekl že ho zajíma jak se mám

autor
2. črc 2024

@radecka1 tohle mi řekl i ten nejlepší kamarad co už není kamarad ☹ a taky rodina . že budu čekat a nic že mě jen taha za nos a vyplnuje svuj cas kdy nemuže byt s ní

mari90
2. črc 2024

Přijde mi, že on nechce být sám a tak si ten čas kdy ona je s tím svým přítelem (víkend) vyplňuje tebou...nic víc

autor
2. črc 2024

@mari90 taky mi to tak bylo řečeno, protože v týdnu to navrhl jen cca 2x? jinak si na mě ani nevzpomene

llluckaaa
2. črc 2024

Najdi si toho psychologa, prosím te. Protože nechat sebou takto manipulovat, to ti štěstí fakt nepřinese. Ale chvalim, ze to poustis ven rodine a přátelům a nekryjes ho.

autor
2. črc 2024

@llluckaaa ne musí to jít ven, psychologa jsem měla, ale nepomohlo to.

llluckaaa
2. črc 2024

Tak zkus jiného, ať víš, proč si sebe tak málo cenís a necháš sebou zametat.

autor
2. črc 2024

@llluckaaa Už se stalo, ale opět je pro mě nejlepší ex ☹ kamarád mi řekl, že jsem sebevrah, když se nechám takhle manipulovat. že mě za celé roky zná a ví co na mě platí

1pomnenka
2. črc 2024

Autorko, ty jsi tedy materiál! Nejvyšší čas ho kopnout a najít si někoho jiného, s kým bys měla dítě. Ani po 10 letech s ním nemáš dítě, tak na co čekáš.

autor
2. črc 2024

@1pomnenka na to, že se vzpamatuje a uvědomí si co vše jsme spolu zažili ☹ a z ničeho nic vše zahodil ☹

rnika
2. črc 2024

Já jen doufám, že tohle si někdo vymyslel. Takhle přece nemůže dospela ženská uvažovat. S tímhle přístupem se dítěte nikdy nedočkas. Utnout kontakt okamzite. Smazat veškeré spojení, nereagovat na zprávy. Vezmi si dovolenou - delší a nekam odjezd, ať se dostaneš z jeho vlivu. Jinak se v tom budeš placat dalších deset let a skončíš sama a bezdětná.

veronicka89
2. črc 2024

Proč to dělá ? bavi ho teď ten sex 😀 jestli tě baví taky, pokračuj v tom...jestli se od něho chces odpoutat a jit dal přeruš styk...I ten pohlavní😀

kristyn86
2. črc 2024

Promin,ale mam te za trolla. Vek 15+. To se neda cist. Ta naivita,hloupost,nevazeni si sebe sama. Ty a on nepracuje,ze mate cas v tydnu na vylety? Neni ti trochu fuj spat s nim bez ochrany,kdyz on spi s jinou,ktera spi s jinym a buhvi,s kym spi ten jeji 😱

marketa1218
2. črc 2024

Troll jako prase tohle 😄

alubif
2. črc 2024

Proč s tebou asi udržuje kontakt, protože mu vždycky dáš. To co chce dostane, víc se nemusí namáhat. Na vztahu se musí pracovat. A to co chce má vždy a bez námahy.

autor
2. črc 2024

Díky .. nepotřebovala jsem aby jste mě urazely. Jen jsem chtěla znát názor. Ano jsem naivní. Ano, jsem stará koza která se dostala do situace kterou si myslela ze nikdy nebude řešit. Je to zoufalství a jen chci pochopit proč.

autor
2. črc 2024

@alubif tohle je bohužel pravda 😔

exbordelar
2. črc 2024

Asi jsi hodne dobra v sexu 😀 Radeji sve umeni predved nekomu, kdo za to stoji 😉
Chapu, kdyz to cloveka k nekomu tahne, tak se strasne tezko odolava, protoze - jak sama si i priznavas - jsi na nem zavisla.
Take jsem kdysi zazila podobny stav. Pomohl mi pohyb (intenzivni vyslapy do hor, beh, kolo, kick box), hodne pracovat, hodne kalit a moc se v tech emocich neplacat. Casem to vysumelo a pak i srdce konecne uverilo rozumu, ze to byl debil 🤭

autor
3. črc 2024

@exbordelar nevím jestli dobra, ale řekl že máme kvalitní sex. Sama za sebe si troufám říct, ze nám to lépe funguje než ve vztahu když jsme byli. Ale je možný, že kdyby ona měla jasno odejít od toho svého, tak se na mě vysere s nezajímal ho.

1pomnenka
3. črc 2024

To je naivní, takhle by uvažovala leda patnáctka.

autor
3. črc 2024

@1pomnenka bohužel takhle uvažuje 35 protože si stale nedokáže přiznat že se mnou nejspíše dělá zadní vratka .. tak jak mi všichni říkají

1pomnenka
3. črc 2024

Zadní vrátka by ještě šla, ale on z tebe dělá blbce.

autor
3. črc 2024

@1pomnenka Ano, protože já mám podložené důkazy a stejně se mě snaží přesvědčit o opaku. chtěla bych ty dukazy mu ukázat, ale každý mi říká nedělej to, shodíš se ještě víc

exbordelar
3. črc 2024

Hele, ty v sobe zivis pouze romantickou predstavu o nem. Chytas se kazdeho usmevu a kazde pozornosti, kterou ti jednou za cas milostive prokaze. Ale ve skutecnosti na tebe sere. Ne ze bys mu byla lhostejna uplne, ale byt s tebou evidentne nechce. To by se choval uplne jinak.
Chapu, ze ve 35 uz zene tikaji biologicke hodiny a ted musi nejdriv hledat a zase od piky budovat novy vztah s muzem, se kterym by zalozila rodinu. ALE jeste nejsi tak stara ☝🏼 Fakt se na nej vyser uz ted, at nepromarnis moznost mit krasny rodinny zivot.
Ale to si musis uvedomit a poskladat si to dohromady sama. My ti v tomhle nepomuzeme. Kazdopadne drzim ti drzim palce, at jsi stastna a mas brzy svou vysnenou rodinu ❤️

autor
3. črc 2024

@exbordelar Děkuji moc, už to takhle držím nějaký měsíc a stála doufám že ze mě nedělá blbce :( ale děkuji

exbordelar
3. črc 2024

No, reknu to na rovinu - on z tebe blbce nedela. To delas ty sama ze sebe. Tim, ze on piskne a ty poslusne pribehnes jako pejsek a nechas si drasat svoje city. Proc si to delas? Copak se nemas rada? Vzdyt jsi urcite prima holka. A prima holky si zaslouzi vztah na 100 %.
Tohle je tak stezi na 20 %. A to je malo, kdyz v tom mas city.
Myslim, ze se potrebujes zamerit na neco jineho. Aby s nasla v zivote i jine poteseni nez cekat na vikend, az zavola a pomiluje se s tebou.
Ja bych se sbalila a odletela nekam za dobrodruzstvim 🤩
Jake mas plany na leto?

marimanta
3. črc 2024

Kde se vidíš za rok? Za pět? Co bys tou dobou chtěla mít, dělat..? Odpověz upřímně hlavně sama sobě.
Přijde mi trochu, že se bojíš udělat krok za svým vlastním štěstím, že se raději necháš vláčet událostmi a čekáš, co to přinese... Ale to nevadí, jsi na dobré cestě, protože dokážeš pojmenovat, co ti vadí. To je první krok k tomu, udělat něco pro to, abys žila podle svých představ.
Za sebe ti mužů říct, že možná působíš naivně a hloupě, ale ono se to lehko říká někomu, kdo žije úplně jinak. Z vlastní zkušenosti vím, že když v něčem žiješ, tak ti to často dlouho nepřijde tak zlé, jako když to pak jednou všechno řekneš nahlas. A celý to má svůj vývoj... nejdřív to popíráš, pak si to přiznáš sama, později to začneš pouštět ven, až jednoho dne řekneš dost... jen ty sama jsi zodpovědná za svoje štěstí a svůj život. Lidi se k tobě budou chovat přesně tak, jak jim dovolíš. A pokud z tebe dělá blbce, tak jen proto, že může. A čím dřív se z toho dokážeš vymanit, tím líp.
Proč se bojíš, že na tebe bude hnusnej, když nepřijdeš, když ti napíše nebo zavolá? No tak bude, no, řekni si, že to je jeho problém a ne tvůj. A nejlíp, když mu napíšeš, že končíš, že ti to nevyhovuje a hned si ho zablokuješ. Úplně utni všechny kontakty, projdi si absťákem a na konci se zase postavíš na svoje nohy a vezmeš osud do svých rukou 🙂

1pomnenka
3. črc 2024

Na co důkazy? Rozešli jste se a je konec, tak to pochop a jdi dál. On s tebou budoucnost neplánuje a klidně hodí 10 let za hlavu. Udělej totéž.

autor
3. črc 2024

@exbordelar mám jet s kamarádem do alp, ale nějak mi to nejde, proc ? protože se bojím když mi napiše zda něco nepodnikneme mu říct, nemm čas, protože se bojím reakce.

autor
3. črc 2024

@marimanta Na tohle mám odpovědi, ale ano jsem asi na něm zavislá protože tajně v sobě doufám, že bych tohle mohla sdílet s ním, ale on ano, nechce, protože se ozve jen když se to hodí jemu, jen tak se mě zeptat jaky jsem měla den to nepřijde od nej

Strana
z4